Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !...


Τη νέα εντολή των αφεντικών ανέλαβαν να υλοποιήσουν οι επιφανέστεροι των κοπριτών της διαπλοκής ο Πρετεντέρης κι ο Μανωλάκης ο Καψής. Τα σάλια τους γέμισαν τις οθόνες, χθες στις 8 και μισή, ενώ οι μπούρδες τους, κατά του Παπανδρέου έδωσαν στο βρώμικο δελτίο του Mega και την απαραίτητη μπόχα.
 
Ο ηλίθιος κι ο πανηλίθιος παίρνουν, πάντα, τη γραμμή – εντολή και την αμολάνε κατακούτελα των τηλεθεατών.
 
Με τ΄ αφεντικά τους τα πάνε καλά, ας όψεται η αθεράπευτη οσφυοκαμψία τους, με τους πολίτες, όμως, τι γίνεται ; Μπορούν να τους αντιμετωπίσουν κατάμουτρα, χωρίς την προστασία του γυαλιού ; Μπορούν οι κοπρίτες της διαπλοκής να κυκλοφορήσουν στο δρόμο ; Εεε ???...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθουν να μας πεισουν οτι εχουν δικιο που εβριζαν τον Γαπ που τολμησε να αποτανθει με δημοκρατικο τροπο και να κρινει ο λαος του για το μελλον του,οι δημοσιοκαφροι αδιστακτα διαπλεκομενοι στο ρουσφετι και την λαμογια κανουν το ασπρο μαυρο και οι ελαχιστες φωνες που ακουστηκαν πνηγηκαν με τον βορβρορο τους αληθεια απο ποτε στην χωρα που γεννηθηκε η δημοκρατια να μην εχει λογο ο λαος του ....ας απαντησουν Χ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Έχει το know how ο Καψής! Αναλαμβάνει πάντα χωρίς ενδοιασμούς το βαρύ φορτίο του αγανακτησμένου ηλιθίου! Κατάντια να περιμένουμε εντμέρωση από ανθρώπους εμπαθείς.

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλεπω παλιοκαναλα γιατι δεν καταδεχομαι να βλεπω σκουπιδια, τοσο απλα. Σε διαφορετικη περιπτωση θα ητανε προσβολη στην ταπεινοτητα μου και στο ηθος μου αφου θα αναγκαζομουν να βρισω με λεξεις Τρουμπας.

Νίκος Αντωνατος .. είπε...

Megaλη ΜΠΟΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Σημερα Κυριακη 1/12 και ακομη οι κοπριτες του ΜΕΓΑ επιμενουν στην παραπληροφορηση μετα απο τοσες απαντησεις και εξηγησεις απο πολλους παρισταμενους σε εκεινη την συνεδριαση και οχι μονο απο τον ΓΑΠ.