Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΧΑ ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ?...

Ο Αντώνης Σαμαράς στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής με θέμα «Προκλήσεις και Προοπτικές για την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Πότε το είπε; Δεκαοχτώ Μαΐου του Δύο Χιλιάδες Εννιά! Το θέλετε και αριθμητικά; 18/05/2009 !

Διαβάστε περισσότερα στο Antikrogias...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε ΛΟΓΟΠΛΟΚΕ βγήκες από το λαγούμι σου;
Διάλογο θα κάνεις ποτέ; Γιατί δεν δημοσιεύεις επικριτικά σχόλια;
από τη στιγμή που λες δημόσια την άποψη σου είσαι υποχρεωμένος να ακούς και τον αντίλογο. Τα σοβιέτ αλλού. Η δεοντολογία των blog επιβάλει να δημοσιεύεις σχόλια που δεν περιέχουν ύβρεις. Αλλά εσύ τέτοιος είσαι τέτοια κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

ρόμπαααααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

χαχα
το ρομπα πήγαινε σε σενα λογοπλόκε

Ανώνυμος είπε...

Πάντως δεν πρέπει να έχεις παράπονο, ο Σαμαρας όταν έρθει στα πράγματα δεν θα πειράξει την ΑΤΕ Βανκ…

istoriodifis είπε...

Μ΄ όλα αυτά τα ρεζιλίκια που του βγάζετε τον βλέπω να πολλαπλασιάζει τα χάπια του !

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον θα κάνει πολλές μέρες να ξαναμιλήσει δημόσια ο Αντωνάκης ο ψεύτης !

banel είπε...

Θυμάμαι, Λογοπλόκε, τη σύνθεσή σου με το Σαμαρά στη θέση του Κωνσταντίνου, στο ελληνικό έργο με τη Μάρω Κοντού. Τελικά είχες δίκιο κι αυτή τη φορά είναι ίδιος ο Αντωνάκης Κουκοβίκος !

Π.Μ. είπε...

Ο κ.Σαμαράς είναι φανερό και σε μικρό παιδί, οτι δεν πιστεύει αυτά που λέει.Απορεί κανείς για το πόσο θράσσος κουβαλάει να θεωρεί τόσο ανόητους τους Ελληνες και τους οπαδούς του φυσικά,οτι είναι κατά του μνημονίου και οτι ο Καραμανλής είναι κεφάλαιο για την Ελλάδα!
Οι φανατικοί και οι ολιγόμυαλοι στην Ελλάδα είναι πολύ λιγώτεροι απ΄όσο νομίζει και αυτός και οι επικοινωνιολόγοι του.Τον βλέπω σταθερά στο 12%.Οι σύμβουλοι τύπου Βάρδα, δεν τον έχουν ανάγκη και γι΄αυτό λένε την γνώμη τους ανοιχτά.Οι πραγματικοί νοικοκυραίοι της δεξιάς βλέπω να τραβάνε κατά Ντόρα μεριά η οποία θα κάνει προσπάθεια ν΄απεγκλωβιστεί απο το παρελθόν του πατέρα της.Μερικοί άλλοι θα ταλαντευθούν μεταξύ ΤΟΥ ΛΕΡΩΜΕΝΟΥ Καραμανλή και του Καρατζαφέρη και οι περισσότεροι για να μη κόψουν τον λαιμό τους απο την απογοήτευση, θα απόσχουν για πολύ καιρό απο τα δρώμενα.
Για λύπηση είναι ο άνθρωπος.Τι τον χτυπάτε;