Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !...

Προσχωρώντας στη σχολή των ατακαδόρων και ακολουθώντας τις αθλιότερες εκδόσεις του λαϊκισμού και της δημαγωγίας, ο Αντωνάκης προσπάθησε να τονώσει το καταρρακωμένο ηθικό των βουλευτών που του απέμειναν, χρησιμοποιώντας …βαθυστόχαστες εκφράσεις όπως «Χάρυ Πότερ», «πράσινη πολυκατοικία» κλπ.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. η οποία, για μια ακόμα φορά, αποθέωσε τον προσελθόντα Καραμανλή, ο κ. Σαμαράς τόλμησε να σχολιάσει, επικριτικά και λαϊκίστικα, τις δραστηριότητες του πρωθυπουργού στο εξωτερικό, κατηγορώντας τον ότι «απουσιάζει όταν στη χώρα υπάρχουν μεγάλα προβλήματα».
Λες κι ο Γ. Παπανδρέου στην Ευρώπη και την Αμερική πάει για τουρισμό και δεν δίνει τιτάνιο αγώνα για την ανατροπή του κλίματος της αναξιοπιστίας, που είχε διαμορφωθεί από την γαλάζια παράταξη και τον ανεκδιήγητο πρωθυπουργό της και για την προσέλκυση επενδύσεων, που τόσο ανάγκη έχει η χώρα.
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Όπως σωστά επεσήμανε κι ο Πεταλωτής «ο κ. Σαμαράς έχει ως πρότυπό του τη λειτουργία του προκατόχου του…». Ο Αντωνάκης, δηλαδή, θάθελε ο έλληνας πρωθυπουργός να παραμένει κλεισμένος στου Μαξίμου, ν΄ απασχολείται με τις ώρες με το …Play Station και να κάνει συνεχή ταξίδια στη …Ραφήνα, για κοψίδια και μπύρες !

Και βέβαια, η απέχθεια του νέου επιστάτη της Ρηγίλλης προς τις διεθνείς επαφές, έχει να κάνει και με τη δική του διεθνή απομόνωση, αποτέλεσμα της ανεύθυνης και λαϊκίστικη πολιτικής που ακολουθεί. Είναι χαρακτηριστικό πως ούτε στην καθιερωμένη, πριν από κάθε σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., συνδιάσκεψη των κεντροδεξιών ευρωπαϊκών κομμάτων, δεν τόλμησε να πάει τις προάλλες !

1 σχόλιο:

ακυβέρνητος είπε...

Ο (το είδα αλλού και μ’ άρεσε) Σα(χλα)μαράς εγκαλεί τον Πρωθυπουργό που απουσιάζει από τη χώρα, τη στιγμή, λέει, που η χώρα αντιμετωπίζει προβλήματα.
Μάααλιστα. Κατά τον σφουγγαράκη, όταν έχεις πυρετό 45 αντί να τρέχεις στα νοσοκομεία και στους γιατρούς για να ζητάς βοήθεια, πρέπει να κλειδαμπαρώνεσαι στο σπίτι σου και να ψάχνεις στα κομοδίνα, μπας και βρεις κανα παλιό φάρμακο, ληγμένο ή όχι, για να καταπιείς. Μάλλον πεθύμησε τις ένδοξες ημέρες του πολυχρονεμένου του Βεζύρη, που άραζε στη Ραφήνα και στου Μπαϊρακτάρη και έστελνε τον Αλογοκλέφτη στη θέση του, για να κοροϊδεύει τις διεθνείς αγορές και να φουσκώνει το χρέος. Ούτε αγγλικά δεν ήξερε ο δόλιος, κι όταν μιλούσε, τις σπάνιες φορές που βρισκόταν στο εξωτερικό, οι ξένοι ηγέτες κοίταγαν ο ένας τον άλλον, μήπως κάποιος κατάλαβε τα κορακίστικα να τα μεταφράσει και στους άλλους.
Αν όλες οι παπάρες που κατά καιρούς εκστομίζει ο Αντωνάκης έβρισκαν απήχηση, δεν θα έβγαινε έστω και ένας ξένος ηγέτης να του συμπαρασταθεί; Γιατί δεν έχει βρει ούτε έναν ξένο οικονομικό αναλυτή, τραπεζίτη, υπουργό οικονομίας, οικονομολόγο, άνθρωπο της αγοράς με γνώσεις και κύρος να συμφωνήσει μαζί του;
Πόσο ψεύτης, πόσο άσχετος, πόσο εγκληματικά ανεύθυνος πρέπει να είσαι Αντωνάκη, όταν τον φετινό Ιούλιο μας έλεγες ότι η κυβέρνησή σου (κάνε όνειρα) θα μηδενίσει το έλλειμμα το 2013, ενώ 2 μήνες μετά, στη ΔΕΘ μας «αποκάλυψες» ότι θα το μηδενίσεις το 2011 (!!!!!) σύμφωνα με το αναθεωρημένο σχέδιο της ΝουΝουΔου;
Θα είναι κι αυτό σαν το …αναθεωρημένο ύψος του χρέους που …αναθεωρούσατε κάθε εβδομάδα και στέλνατε στην Κομισιόν ….αναθεωρημένο.
Αντωνάκη, άσε τις αναθεωρήσεις. Κατάντησες νούμερο για …επιθεώρηση!