Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΓΓΡΟΥ !...

Την Τρίτη το βράδυ βρεθήκαμε στην ευχάριστη θέση να παρακο-λουθήσουμε από την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, το περιβόητο κομμένο βίντεο της συνέντευξης Στρος- Καν στο γαλλικό δίκτυο "canal+", όπου αποκαλύπτει οτι ο Παπανδρέου είχε έρθει σε επικοι-νωνία μαζί του (δηλ. με το ΔΝΤ) από τον Νοέμβρη/ Δεκέμβρη του 2009.

Ευτυχώς μας άνοιξαν τα μάτια με το εν λόγω βίντεο το οποίο παρακολούθησα με το στόμα ανοιχτό και μετά το πέρας του, αναφώνησα "ώστε έτσι", ενώ δεν σας κρύβω οτι μπήκα στον πειρασμό να σβήσω όλες τις αναρτήσεις που έχω κάνει κατά καιρούς και τον υπερασπίζομαι.

Ο εθνοπροδότης Γιώργος Παπανδρέου λοιπόν, λίγο μετά την εκλογή του, αποφάσισε να φέρει σε πέρας την αποστολή του, που δεν ήταν άλλη από την υποδούλωση των Ελλήνων. Με μία σειρά δηλώσεών του, κατάφερε να εκτινάξει τα spread καθιστώντας ανέφικτο το δανεισμό της Ελλάδας από τις αγορές, με απώτερο στόχο να μας οδηγήσει στην αγκαλιά του ΔΝΤ. Παράλληλα είχε αρχίσει το ψηστήρι της κοινής γνώμης από άτομα τα οποία είχαν εκπαιδευτεί από Αμερικανούς επικοινωνιολόγους (τους ίδιους που χρησιμοποιεί ο Obama -oh yeah) για να μας πείσουν για την αναγκαιότητα του Μνημονίου κι έτσι ένα μικρό μέρος αδαών Ελλήνων, πιστεύει μέχρι και σήμερα οτι το Μνημόνιο ήταν μονόδρομος, προφανώς έκαναν καλά τη δουλειά τους.

Είναι γνωστό οτι το Μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος, καθότι υπήρχε η πολύ σαφής πρόταση που κατατέθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά και τους υπόλοιπους αντιμνημονιακούς και συνοψίζεται στη φράση: Ουγκαγκα μπουμ μπουμ μπουμ καπα γκουμ πιριρι γκαγκα, αουγκιγκι αουγκιγκι μπακαλακαουγκαγκα.

Πρόθεσή μου δεν είναι να ασχοληθώ με το τσαντίρι του Λαζόπουλου, αλλά με την επιχειρηματολογία που χρησιμοποιούν για ακόμα μία φορά αριστεροδεξιοί μνημονιοκλάστες, για να επιτεθούν στον Παπανδρέου και να πείσουν το πόπολο πως είμαστε υπο ξένη κατοχή, και πως ο υιός της Μάργκαρετ, έχει ως στόχο να μας υποδουλώσει για γενεές ολόκληρες. Από χθες λοιπόν, χάρη στον Λάκη Λαζόπουλο, υπάρχει ένα ακόμη βέλος στη φαρέτρα τους.

>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Ήδη Σύριζα και ΝΔ έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την προβολή του βίντεο.
Ο εκπρόσωπος Μιχελάκης χαρακτήρισε τις δηλώσεις Στρος Καν, "πολιτικό κόλαφο". Θα πρότεινα στον εκπρόσωπο Μιχελάκη να αναρωτηθεί γιατί ο Καραμανλής αντικατέστησε τον Αλογοσκούφη τον Ιανουάριο του 2009, όταν άρχισαν να σιγοψιθυρίζονται τα 3 δαιμονοποιημένα γράμματα "Δ" "Ν" "Τ" και ας ανακαλύψει την Αμερική μεθαύριο, δεν χάθηκε ο κόσμος.

Δεν έχουν βαρεθεί ήθελα να ήξερα να εγκαλούν τον Παπανδρέου, διότι τόλμησε να παρουσιάσει τα αληθινά νούμερα της οικονομίας και όχι τα πέτσινα της Νέας Δημοκρατίας; Το οτι αν συνεχίζαμε να λέμε ψέματα και η νεοφώτιστη τότε κυβέρνηση Παπανδρέου δανειζόταν με χαμηλά τα spread, όχι Μνημόνιο, ούτε με 20% επιτόκιο δεν θα μας δάνειζαν μετά, ξεχνάνε να το αναφέρουν. Το οτι αν δεν ψηφιζόταν το Μνημόνιο, την επόμενη θα χρεοκοπούσαμε κάνουν οτι δεν το ακούν και φυσικά δεν το διαψεύδουν (μη τυχόν και μου πει κανένας οτι αναπαράγω σπεκουλαδόρικα επιχειρήματα). Φυσικά όλα αυτά συμβαίνουν επειδή οι Έλληνες έχουν δείξει την διαχρονική τους προτίμηση στα ευχολόγια και όχι στην υπευθυνότητα.

Όσο για την ... ταμπακέρα του βίντεο, προφανώς και ο Παπανδρέου μόλις συνειδητοποίησε το μέγεθος του χρέους και του ελλείμματος επικοινώνησε με κάθε οργανισμό που θα μπορούσε να βοηθήσει, είτε για να πάρει συμβουλές, είτε για να εξασφαλίσει μελλοντική βοήθεια. Θα μου πείτε αυτό ακούγεται λίγο εθνοπροδοτικό. Ναι ναι έχετε δίκιο, θα έπρεπε πρώτα να χρεοκοπήσουμε και μετά να αρχίσει τις επαφές με το ΔΝΤ, μη τυχόν και τον κατηγορήσει κανείς οτι κινούνταν υπόγεια.

Απορώ γιατί η κυβέρνηση κάνει οτι δεν είδε και δεν άκουσε. Δεν μπορεί να το ρίχνουν στην τρελή. Αν έγιναν έτσι τα πράγματα που δεν αμφιβάλλω και κατά την άποψή μου δεν είναι ντροπή, να βγουν και να το πουν και να μην αφήνουν τους διάφορους Μιχελακολαφαζάνηδες να κάνουν παρτυ με το νέο τους τζούφιο εύρημα. Έλεος πια με τις επικοινωνιακές διαχειρίσεις του κ*λου.


ΥΓ: Το να μπούμε σε μία συζήτηση για το πώς μία σατυρική εκπομπή εξασφάλισε αυτό το βίντεο, πού ακριβώς το βρήκε ή ποιός της το προμήθευσε πιστεύω είναι χωρίς λόγο.
ΥΓ2: Βρε πώς αλλάζουν οι εποχές... Ο Λαζόπουλος αξιοποιεί βίντεο του Πρετεντέρη και φαντάζομαι η ΝΔ θα αξιοποιήσει και τα δυο...

Από την Τσούγδω...
O τίτλος και η εικονογράφηση του Λογοπλόκου...

9 σχόλια:

ακυβέρνητος είπε...

Ο λάκης ο αριστερός (κοίτα να δεις ποιοι εκφράζουν σήμερα την αριστερά, γι’ αυτό και πάει κατά διαόλου) φροντίζει να παρακολουθεί από πολύ κοντά τα πολιτικώς τεκταινόμενα. Το αριστερό του αισθητήριο, καθώς και το απαράμιλλο ήθος του και το αψεγάδιαστο παρελθόν του τον καθιστούν αδιαμφισβήτητο τιμητή της αλήθειας, ακομμάτιστο και συνεπώς ανεπηρέαστο δικαστικό λειτουργό, που δεν διστάζει διαχρονικά να αναμετρηθεί με τους πολιτικούς ψεύτες και να τους ξεσκεπάσει.
Όπως επισημαίνεται και στο άρθρο, δεν υπάρχει λόγος να διερευνηθεί πως και που βρήκε το βίντεο με αυτές τις δηλώσεις. Και μάλιστα κατ’ αποκλειστικότητα, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην εκπομπή του, αφού πάντα αναμεταδίδονται βίντεο άλλων εκπομπών. Όποιος έχει έστω και κουκούτσι μυαλό ας αναρωτηθεί μόνος του. Ούτως ή άλλως η δεξιοαριστερή προπαγάνδα κατάντησε να προβάλλεται από το «Πολύ μπλα-μπλα», το «Κους Κους» και το «Τσαντίρι». Αργότερα και στις διαφημίσεις, μεταξύ οδοντόπαστας και σερβιέτας. Όσο να πεις, πρόκειται για πρόοδο, επικοινωνιακό άλμα.
Επί της ουσίας, σύμφωνα με τα ειωθότα της δεξιάς πολιτικής αντίληψης που δεν θα αλλάξει ποτέ, το μόνο που όφειλε να κάνει ο Παπανδρέου όταν ανέλαβε ήταν να συνεχίσει τη σκυτάλη που παρέλαβε από τον κουρασμένο. Να μείνει συνεπής στο «λεφτά υπάρχουν» που είπε προεκλογικά. Δεν έχει σημασία που ήταν ψέματα, όπως υποστηρίζουν όλα μαζί τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Και εδώ έγκειται η σχιζοφρένεια του δεξιού θιάσου και των «αριστερών» συμπέθερων. Από τη μια, ο Παπανδρέου είχε ενημερωθεί από τον Προβόπουλο από το καλοκαίρι του 2009 ότι υπήρξε εκτροχιασμός της ελληνικής οικονομίας, άρα είπε ψέματα όταν έταζε λεφτά στον κόσμο, από την άλλη, κακώς είχε επαφές με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ ζητώντας τους στήριξη. Λεφτά δεν υπήρχαν, το είπε για να κερδίσει τις εκλογές (λες και σε διαφορετική περίπτωση ο λαός θα ξαναψήφιζε δεξιά), όμως κατά τη δεξιά αντίληψη έπρεπε να συνεχίσει να μοιράζει λεφτά (που δεν υπήρχαν).
Διάβασα ένα πολύ πετυχημένο σχόλιο και πιστεύω τα λέει όλα:
‘’ …Ειδικά το κόμμα των αΔέξιων θα πρέπει να νομίζει ότι απευθύνεται όχι σε ανθρώπους με μέση εγκεφαλική λειτουργία, αλλά σε βρύα και λειχήνες, όταν βάζει τον εκπρόσωπό του να κάνει τις δηλώσεις που κάνει! Το κόμμα που στην πρόβλεψη του ελλείμματος της αμέσως προηγούμενης χρονιάς (2009) είχε πέσει έξω κατά 670% (15,4% αντί για 2%)!!!!!!!!!! ’’
Πηγή: http://olaosdenksexna.blogspot.com/2011/04/blog-post_28.html
Υ.Γ: Το κορυφαίο όλων το είπε και πάλι ο Λαφαζάνης, με αφορμή το θάνατο δυο πολυαγαπημένων μας ανθρώπων. Απολαύστε: «… ο Βέγγος και ο Σάντας μας παροτρύνουν να αντισταθούμε στο μνημόνιο».
Χωρίς σχόλιο…

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα και την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για το θέμα. Επιτέλους μια παρέμβαση σταράτη !

Ανώνυμος είπε...

Τα φρου - φρου και τα πούστικα, πλασσάρονται για να κρύψουν την ουσία και ν΄ αποφύγουν την καίρια απάντηση : υπήρχε άλλος δρόμος από την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης για τη χώρα ; ΄Εχουν ΣΟΒΑΡΗ ανταπάντηση ; Οι λάκηδες !

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να γίνει σαφές οτι αυτό το συνοθύλευμα που αποκαλείται αριστερά στην Ελλάδα είναι προέκταση της ΔΕξιάς με αλλη ετικέτα.Οπως και να το δεί καποιος το θέμα επι της ουσίας ,ιστορικά ,διαπιστώνει ότι είναι μία η παράταξη με διαφορετικές ταμπέλες. Ας μην αναφερθούμε στο 1946,στο 1989,στη συνεργασία στις Δημοτικές εκλογές,στο ποσοι "αριστεροι" διορίστηκαν επι Δεξιάς κλπ.Το μέτωπο είναι αρραγές.Μοναδικός εχθρός η Ενωση Κέντρου παλιότερα, το Πασοκ μετέπειτα και σήμερα.Δεν κάνει εντύπωση οτι τα τεελευταία 6 χρόνια που κυβέρνησε η Δεξιά και διελυσε τη χώρα ουδέποτε την εγκάλεσαν και πάντα το Πασοκ κατηγορούσαν? Σήμερα έχουμε επαναστατική γυμναστική.Οι άνθρωποι δεν διστάζουν πουθενά.Η ύπαρξή τους βασίζεται στην ύπαρξη της ΔΕξιάς.Μέχρι και με τον "διάβολο" συνεργάζονται όπως είπε ο αείμνηστος Φλωρακης.Μέχρι τον Βέγγο σφετερίστηκαν.Ξέχασαν όμως τον Μίκη τον υπουργό του Μητσοτάκη.Η δε αβάντα απο τα ΜΜΕ είναι απεριόριστη.Τώρα έχουν μείνει με τον Λαζόπουλο και τα πρωινάδικα επειδή κατέρευσαν τα ΜΜΕ. Αυτά τα τσάκισε το Ιντερνετ και τα Blogs.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΣ.ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ.ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.

ΠΜ είπε...

Λαζόπουλος: Πράκτορας συμφερόντων και εισπράκτορας χρυσίου. Απόρριμμα της τέχνης, που στο όνομα της δήθεν σάτιρας, απευθύνεται στα χυδαία ένστικτα του κόσμου κάνοντας ασύστολη και απροσχημάτιστη προπαγάνδα, για να πλουτίζει.Και όλα αυτά εν πλήρη επιγνώσει.
Μετά απο καιρό θα κάνει ο,τι η Αριστέα- μαϊμού του Βάρναλη: "Αφού ξεσκίστηκα βαθειά, αφού ξεσκίστηκα παντού, ναζιάρα και καμωματού, θα κάνω το κορίτσι πιά!" (Το φως που καίει)
Μέχρι τότε μάλλον θα τον γιαουρτώσουν γιατί τον έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος.Τα αφεντικά του δεν πρόκειται να τον προστατεύουν εσαεί.Οταν τους κάνει την δουλειά θα τον αφήσουν μόνο και απροστατευτο, να ψάχνει να βρεί την χαμένη του αθωότητα εις μάτην.

Ανώνυμος είπε...

Πέτρο Κ. και Σια.
Φταίει ο γάιδαρος, κτυπάμε το σαμάρι!!!
Ο Λαζόπουλος φταίει, που έβγαλε ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ για να λάμψει η αλήθεια;
Για την ταμπακιέρα τίποτα;
Αυτά που λέει ο Στρος Καν είναι αλήθεια ή ψέματα;
Με επιχειρήματα και αποδείξεις!
Αλλιώς 'πετάμε την μπάλα στην εξέδρα'
Όσο για το ειρωνικό άρθρο του Λογοπλόκου, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε 6-5 1103
Tην αλήθεια αν είναι λάμψη όπως λέτε, και έτσι είναι-η αλήθεια είναι φώς-,για να την δείς πρέπει να μην είσαι τυφλός και για να την εκπέμψεις πειστικά πρέπει να είσαι τουλάχιστον αυτόφωτος και να μην νταραβερίζεσαι στους σκοτεινούς διαδρόμους χορηγών,
μεγαλοεκδοτών και προπαγανδιστών. Ο Λαζόπουλος ανήκει στους δεύτερους.
Περί ταμπακιέρας:
Αν σας έλεγε και προσωπικά πριν τις εκλογές ο Παπανδρέου οτι η συντροφία του καταλληλότερου είχε οδηγήσει την χώρα στο χείλος του γκρεμού και οτι συζητούσε με τον Στρός Κάν πρίν τίς εκλογές για την δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας,(πράγμα που είχε χιλιοειπωθεί σε όλους τους τόνους από πολλούς και απο τον Παπανδρέου)τί θα είχε αλλάξει σήμερα;
Αγαπητέ φίλε περί υποκρισίας πρόκειται.Ολος ο Ελληνικός λαός γνώριζε οτι το καράβι βουλιάζει γι΄αυτό έδιωξε τους Καραμανλο-ρουσσόπουλους.Απλά ακόμα και σήμερα μερικοί αμετανόητοι εθελοτυφλούν και προσπαθούν να εμφανίσουν τον Παπανδρέου αναξιόπιστο μήπως και με αυτον τον τρόπο καταφέρουν να τον ρίξουν.
Εμίλησε ο Στρός Κάν με τον Παπανδρέου πρίν τις εκλογές! Ε! και; Εσταξε η ουρά του γαϊδάρου.
Η πραγματικότητα είναι: ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε 6-5 1103
Tην αλήθεια αν είναι λάμψη όπως λέτε, και έτσι είναι-η αλήθεια είναι φώς-,για να την δείς πρέπει να μην είσαι τυφλός και για να την εκπέμψεις πειστικά πρέπει να είσαι τουλάχιστον αυτόφωτος και να μην νταραβερίζεσαι στους σκοτεινούς διαδρόμους χορηγών,
μεγαλοεκδοτών και προπαγανδιστών. Ο Λαζόπουλος ανήκει στους δεύτερους.
Περί ταμπακιέρας:
Αν σας έλεγε και προσωπικά πριν τις εκλογές ο Παπανδρέου οτι η συντροφία του καταλληλότερου είχε οδηγήσει την χώρα στο χείλος του γκρεμού και οτι συζητούσε με τον Στρός Κάν πρίν τίς εκλογές για την δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας,(πράγμα που είχε χιλιοειπωθεί σε όλους τους τόνους από πολλούς και απο τον Παπανδρέου)τί θα είχε αλλάξει σήμερα;
Αγαπητέ φίλε περί υποκρισίας πρόκειται.Ολος ο Ελληνικός λαός γνώριζε οτι το καράβι βουλιάζει γι΄αυτό έδιωξε τους Καραμανλο-ρουσσόπουλους.Απλά ακόμα και σήμερα μερικοί αμετανόητοι εθελοτυφλούν και προσπαθούν να εμφανίσουν τον Παπανδρέου αναξιόπιστο μήπως και με αυτον τον τρόπο καταφέρουν να τον ρίξουν.
Εμίλησε ο Στρός Κάν με τον Παπανδρέου πρίν τις εκλογές! Ε! και; Εσταξε η ουρά του γαϊδάρου.
Η πραγματικότητα είναι: ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε.