Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΠΕΣΤΕ ΤΗΣ, ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !...


Η Angela επανήλθε στο ανθελληνικό κρεσέντο της και τάβαλε, αυτή τη φορά, με τις διακοπές μας και το όριο συνταξιοδότησής μας. Μπουρδουκλωμένη στο βάσανό της και στη σίγουρη προοπτική της χασούρας της, η frau Merkel, προσπαθεί να εξευμενίσει τους ψηφοφόρους της, παίζοντάς το σκληρή και άτεγκτη προς τους νότιους "καλοπερασάκηδες".

Το "αγγούρι" που έχει στον απαυτό της, συνισταμένη των καταστάσεων και των αδιέξοδων της ίδιας της πολιτικής της, όπως κι εκείνης, όλων των δεξιόμουτρων ηγετίσκων της Ε.Ε. προσπαθεί να το εξωραΐσει και να το μεταβαπτίσει σε, τάχατες, ευθύνη των ελλήνων και των λοιπών νοτίων και να το αποκρύψει, ως αποτέλεσμα και συνέπεια των δικών τους επιλογών και λειτουργιών.

Κάποιος, επί τέλους, ας σπεύσει κι ας της πει, (ειδικά σ΄ αυτήν), την όλη αλήθεια : για τα προβλήματα, τα ελλείμματα και τα χρέη δεν φταίνε, ούτε οι διακοπές, ούτε οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, ούτε η φοροδιαφυγή και οι άλλες κλεψιές. Η κύρια αιτία όλων των κακών είναι η έφεση και η επίδοση εμάς των νοτίων, στο ...sex, (ναι... ναι, στο πήδημα !...).
Ταυτόχρονα, ας της εξηγήσει, πως αυτό δεν οφείλεται σε δική μας προβληματικότητα, αλλά στο θερμό ταμπεραμέντο μας, σε πλήρη αντίθεση με τη δική τους ψυχρή και κρυόκωλη νοοτροπία και συμπεριφορά, που επιτείνουν τις sexιστική δυσλειτουργία, κοινώς την ανοργασμικότητα.

Οι ειδικοί ψυχολόγοι και ψυχαναλητές, έχουν να το λένε για το πόσο αυτή η κατάσταση επηρεάζει τη συμπεριφορά σε κάθε περίπτωση, ειδικά, δε, στην πολιτική λειτουργία. Οι ίδιοι επιστήμονες, επίσης, θ΄ απαντήσουν με κατηγορηματικότητα, πως το φυσιολογικό, το σύνηθες και το πιο εύκολο, δεν είναι να περιορίσεις το θερμό ταμπεραμέντο των μεν, αλλά να γιατρέψεις την ασθένεια των δε !...

10 σχόλια:

Κλεάνθη είπε...

Είχαμε και τον Ντομινίκ που την γαργάλαγε και την κάλμαρε. Τώρα θα ξεσαλώσει.

Κλεάνθη είπε...

Πασόκια πέστε αλεύρι. Ο εισαγγελέας σας γυρεύει. Ο Κος Καμμένος έχει δώσει τις αποδείξεις σε πολλούς παραλλήπτες για να μην υποστεί τις ελευθεροστομίες σας. Βολεμένοι. Και να το αναρτήσεις admin εκτός αν δεν αντέχετε την αλήθεια και την κριτική.

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Την αλήθεια και την κριτική την αντέχουμε, τις μαλακίες δεν αντέχουμε του Καμμένου και τις δικές σου, ορισμένες φορές !

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 11:47 ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ?ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΠΟΘΥΜΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Αν και σε ενημερωσε
εσυ δεν πηρες αποδειξη Κλεανθη, απο τον καταΚαμμενο? Σιγουρα σε εχουν για παρακατιανο.Τωρα που θα πεσουν κατι αγωγες, κοιτα να τον βοηθησεις χρηματικα, γιατι δεν θα εχει να πληρωσει την διατροφη στην πρωιν.
Κλεανθη απορω,γιατι εισαι βουρλο?

Ανώνυμος είπε...

Hey "moron" Kλεανθη

Αυτο για σενα.
http://cebil.gr/news/Den-prosypografei-o-grammateas-tis-ND-Andreas-Lykoyrentzos-toys-isxyrismoys-toy-boyleyti-P-Kammenoy

ακυβέρνητος είπε...

Αγαπητέ Λογοπλόκε και λοιποί,

στοιχεία για τις επίσημες αργίες των χωρών της Ε.Ε. μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.qppstudio.net/public-holidays-eu-european-union.htm
Όπως φαίνεται από τον πίνακα, το 2011 η Ελλάδα έχει 14 αργίες ενώ η Γερμανία - η χώρα της ανοργασμικής φάλαινας με το ταγέρ σε όλα τα χρώματα - έχει 17!

Αυτά προς απάντηση στους άσχετους, ξένους και ντόπιους. Πάμε παρακάτω.

Με λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο, μπορεί ο καθένας να ανακαλύψει την έρευνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 20 Δεκεμβρίου 2010. Όπως προκύπτει από την έκθεση, οι Έλληνες εργαζόμενοι δουλεύουν 2.120 ώρες το χρόνο και καταλαμβάνουν την πρώτη (!!!) θέση στην Ε.Ε., στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι Τσέχοι με 1.992 ώρες και ακολουθούν οι Ούγγροι με 1.988 ώρες και οι Πολωνοί με 1.969 ώρες. Οι Γερμανοί έρχονται προτελευταίοι με μόνο 1.432 ώρες και οι Ολλανδοί τελευταίοι με 1.389 ώρες.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι ότι το 26,3% των Γερμανών δουλεύουν υπό καθεστώς μερικής εργασίας, ενώ στους Ολλανδούς το αντίστοιχο ποσοστό φθάνει το 48,2 % του ενεργού πληθυσμού. Στη χώρα μας οι εργαζόμενοι μερικής απασχόλησης δεν υπερβαίνουν το 6%!

Με λίγα λόγια το θαύμα των χαμηλών ποσοστών ανεργίας που παρουσιάζουν οι σφικτόκωλοι της Βόρειας Ευρώπης, έχει μια πάρα πολύ απλή εξήγηση. Όποιος δουλεύει (!) έστω και μία ώρα την εβδομάδα, βγαίνει αυτομάτως από τις λίστες των ανέργων και παρουσιάζεται ως εργαζόμενος. Ωραίο δεν είναι; Οι πολίτες νομίζουν ότι δουλεύουν, ενώ στην ουσία το κράτος τους είναι αυτό που …τους δουλεύει!

Με την ίδια τακτική, μπορούμε και στην Ελλάδα με ποσοστό ανεργίας γύρω στο 15%, για κάθε σημερινά εργαζόμενο σε 8ωρη βάση να τον γυρίσουμε σε 4ωρη απασχόληση και για το υπόλοιπο 4ωρο να προσλαμβάνεται άλλος. Έτσι, όχι μόνο μηδενίζεται η ανεργία, πρέπει να κάνουμε και εισαγωγή εργαζομένων!

Το χειρότερο φίλοι μου δεν είναι οι περιφερόμενες μαλακίες που μας έρχονται από την αλλοδαπή. Το χειρότερο είναι που τις ενστερνίζονται και ορισμένοι εγχώριοι ιθαγενείς, άλλοι επειδή τους βολεύει (βλ. Πάγκαλος) και άλλοι λόγω βλακείας…

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Πετρο
Σε διαβαζω παντα και συμφωνω στο 95%.μαζι σου. Διαφωνω λοιπον στο 5% οπως και σημερα. Τα στατιστικα στοιχεια που αναφερεις δεν τα αμφισβητω. Αργιες η Ελλαδα ΠΧ μπορει να εχει πιο λιγες απο τη Γερμανια, αλλα μην ξεχναμε ποσες προειδοποιητικες 24ωρες και 48ωρες απεργιες εχει.Μια,δυο φορες το μηνα καποιο συνδικατο θα απεργει.Για αυτο και δεν δινω πολυ εμπιστοσυνη στις στατιστικες. Αυτο δε το σημερινο που ανακοινωσε ο Υπουργος υγειας, οτι οι ακτινολογοι περνουν 5 μηνες αδεια το χρονο ακολουθουμενοι απο τους αναισθησιολογους ειναι αυτο το κατι αλλο.Μπορει ο αριημος τους να ειναι μικρος, αλλα οχι οτι εργαζονται 2.120 ωρες το χρονο.Μεση εκπαιδευση, καθηγητες πιο λιγες απο 35 ωρες την εβδομαδα.Αν τυχει και πεσει καμια αργια τη δευτερα, την τριτη δεν υπαρχει υπαλληλος στο ποστοτου.Δεν νομιζω οτι μπορουμε να εχομε μια πληρη εικονα απο τις στατιστικες.Τωρα το τι τσαμπουναει η Μερκελ ειναι δικοτης προβλημα. Να εχεις ενα καλο Σ/Κυριακο.

ακυβέρνητος είπε...

@ 22:56
Αυτό που απαίτησε (!) η φακλάνα είναι να μειωθούν οι αργίες, δεν μίλησε (μέχρι τώρα) για απεργίες, οι οποίες ούτε προκαθορισμένες είναι, ούτε τακτές, ούτε και αποζημιώνονται. Άλλο θέμα λοιπόν.
Στο θέμα των συνδικάτων που έθεσες, αν όπως λες παρακολουθείς τις απόψεις μου, θα έχεις σίγουρα διαβάσει ότι διαφωνώ κάθετα – οριζόντια και πλαγιομετωπικά με τον επαγγελματικό συνδικαλισμό. Δεν υπήρξα ποτέ συνδικαλιστής γιατί τους σιχαίνομαι. Ειδικά στο δημόσιο, όσοι τουλάχιστον έχω γνωρίσει είναι κομματικά κοπρόσκυλα, άεργοι και ρουφιάνοι. Δουλεύουν τον κοσμάκη και οι ίδιοι απολαμβάνουν ασυλίας. Σίγουρα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά θα είναι λίγες. Έχω πει κατ’ επανάληψη να απαγορεύεται η επανεκλογή. Μια φορά και τέρμα, φτάνει, αρκετά, μετά δουλειά. Ακραίο; Ίσως, αλλά έχω απηυδήσει! Και δεν είμαι ο μόνος.

Οι ακτινολόγοι παίρνουν 1 μήνα άδεια περισσότερο από τους υπόλοιπους Δ.Υ. Και αυτό γιατί όταν δουλεύουν φέρουν στη στολή τους τον ειδικό δοσομετρητή που καταμετρά την καρκινογόνο ακτινοβολία που δέχονται καθημερινά. Ο δοσομετρητής αποστέλλεται κατόπιν στο «Δημόκριτο» για έλεγχο. Προσωπικά, δεν θα ήθελα να τρώω ακτινοβολία, ούτε για 6 μήνες άδεια, όχι έναν. Αυτά που λέει, αν τα λέει, ο Λοβέρδος (δεν έχω ακούσει την είδηση) περί 5μήνου τα θεωρώ τρίχες και ανυπόστατα.

Η συγκεκριμένη στατιστική είναι της Ε.Ε και όχι greek statistics. Οι πιθανές αιτίες που ανεβάζουν κατά πολύ τις συνολικές ώρες εργασίας στη χώρα μας είναι η αυτοαπασχόληση στις πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις καθώς και το μεγάλο τμήμα της αγροτιάς που λιώνει στο χωράφι.

Τι δεν πάει καλά λοιπόν σ’ αυτή τη χώρα; Προφανέστατα η έλλειψη τεχνολογίας, τεχνογνωσίας και κυρίως οργάνωσης. Αυτό που κάνουμε 10 ανθρώποι στην Ελλάδα, στη Γερμανία το κάνει ένας που χειρίζεται σωστά το σωστό μηχάνημα.

Καλό βράδυ σε όλους.

ακυβέρνητος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.