Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΚΑΠΗΛΟΙ !...


Tο κίνημα των οργισμένων είναι γνήσια λαϊκό, αυθεντικά ανατρεπτικό και, προς το παρόν, ιδεολογικά, πολιτικά και κομματικά ανεξάρτητο. Το ενωτικό στοιχείο είναι το τι απορρίπτουν, τι τους ενοχλεί και τι δεν θέλουν. Δεν έχει, δεν μπορεί να έχει, συγκεκριμένη ιδεολογική κατεύθυνση και πολιτική στόχευση.

Ως κίνημα, όμως, αποπέμπει ένα σωρό προκλήσεις κι είναι μαγνήτης για τους υπάρχοντες καπήλους, τύπου Τσίπρα, Θεοδωράκη, ΄Ανθιμου, Λαζόπουλου, κ.α.
Η έντεχνη απόπειρα να προσανατολιστεί η «εξέγερση», προς την αμφισβήτηση όλων τα πολιτικών φορέων, όλου του πολιτικού συστήματος και όλων των εκπροσώπων τους, είναι αναίσχυντη και διαβολική προσπάθεια ποδηγέτησης του κινήματος σε ατραπούς ολοκληρωτικούς και αντιδημοκρατικούς !

 
Οι χοντρομαλακίες σαν κι αυτές που αράδιασε ο (πολιτικά) αριβίστας, (κορυφαίος ως...) μουσικοσυνθέτης, τάχατες αριστερός, αλλά υπουργός του Μητσοτάκη, παλιότερα και σιγονταριστής του Σαμαρά σήμερα, όπως το «έτσι και φυσήξουμε θα λειώσουμε τους βουλευτές !...», (για να έρθουν ποιοι άραγε ?...), ή σαν εκείνες που αναπαραγάγει ο εκατομμυριούχος , …πολέμιος της φτώχειας, διασκεδαστής, του τύπου «η Δημοκρατία δεν υπάρχει στη Βουλή, αλλά στην πλατεία !...», δείχνουν ανάγλυφα πόσο δύσκολο, λεπτό και ευάλωτο είναι το «ξύπνημα των Ελλήνων.

Αν δεν βρεθεί τρόπος ν΄ αποκρουστούν οι πειναλέοι πολιτικοί τυχοδιώκτες, η αλλοτρίωση, ο μαρασμός και, τελικά, ο ευτελισμός του κινήματος δεν είναι πολύ μακριά !...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λογοπλόκε, είμαι σίγουρος πως θα μετανοιώσεις για τη θέση που πήρες υπέρ των "αγανακτησμένων". Δεν είναι τα του Πάγκαλου, αλλά, δυστυχώς, δεν πρόκειται για κίνημα !

boom είπε...

Πολύπλοκο το ζήτημα, με αμφιλεγόμενες παραμέτρους. Πολλοί οι λόγοι του "ξεσηκωμού", μεταξύ των οποίων κυρίαρχος, ο της ισπανικής πρόκλησης. Ας περιμένουμε την εξέλιξη χωρίς διθυράμβους και χωρίς αφορισμούς.

Ανώνυμος είπε...

to 2009 meta apo 5misi xronia katalliloterou oloi oi ellines akoma kai autoi pou ton psufisan logo kommatikou kathikontos fonazan oi men dunata oi de to psuthirizan "Giorgo allakseta ola"
tora pou blethike enan politikos na trabiksei koupi kai oxi mono tou kanou tou!auto einai gia proponisi to koupi tis elladas na tin perasei stin antipera oxthi, siga min ton afinan na to kanei eukola kai xoris antistasi!
alla eimai sigouri oti tha zisoume na doume tin ekdikisi tis epituxias enantia oso tin paleuoun !!!(den mporei na ginei allios)
maria

Ανώνυμος είπε...

Εφ΄ όσν το πάνω χέρι στους "αγανακτισμένους" το πάρουν οι κάθε είδους φασίστες (μαύροι ή κόκκινοι), τότε δεν τους δίνω ζωή παρά ελάχιστες μέρες.

Ανώνυμος είπε...

Άρχισε σιγά - σιγά η προσπάθεια καπελώματος. Όταν το πάρουν χαμπάρι θα αρχίσουν να "σφάζονται" μεταξύ τους.

Γίάννης