Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΨΗΝΕΤΑΙ !...


3 σχόλια:

ακυβέρνητος είπε...

Σε σημερινή εφημερίδα αναφέρεται ότι σχεδιάζει να αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική. Θα παραστήσει τον "ενωτικό" και τον "υπεράνω κομμάτων", για να επιστρέψει σε καμιά δεκαριά χρόνια ως Πρόεδρος Δημοκρατίας.

Σε άλλη εφημερίδα διαψεύδεται και δηλώνει ότι θα είναι «στις επάλξεις».
Τελικά οι πολιτικοί όλο και κάτι πρέπει να δηλώνουν - να διαψεύδουν - να ξαναδηλώνουν – να ξαναδιαψεύδουν …για να είναι στην επικαιρότητα.

Βρε τρισμέγιστε Καραμανλή, πες μας τι σκοπεύεις να κάνεις.
Δεν μας φτάνουν τα βάσανα μας, να έχουμε κι αυτό το άγχος;
Τέτοια αγωνία πως θα την αντέξουμε;

Ανώνυμος είπε...

ax panagia mou

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του αφού ο άνθρωπος είπε ΤΕΛΟΣ δέν ασχολούμαι ξανά με την πολιτική ήταν λάθος μου που έμπλεξα εσείς πλάθετε μυθιστορήματα οτι θέλει να επιστρέψει σάν υπεράνω ενότητας, εθνάρχης αφού πέσατε έξω τί επιμένετε? Λέγατε θα το κάνει αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές τζίφος η υπόθεση, εγώ του καταλογίζω ευθύνες λόγω των ανθρώπων που είχε γύρω του με κακές προθέσεις τους άκουσε πολύ περισσότερο απο όσο έπρεπε το κατάλαβε αργά και ο ίδιος αυτοί βρίσκονται ακόμα μέσα στην Νέα Δημοκρατία.
Μήν μας πείτε τώρα οτι φταίει αυτός για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα 2 χρόνια κυβερνάει ο Γιωργάκης σας αυτός υποσχέθηκε οτι θα τα αλλάξει όλα σε 100 μέρες, τα άλλαξε πραγματικά προς το πολύ χειρότερο.