Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΟΞΩ, ΡΕ !...


Αυτοί οι λεχρίτες οι δεξιοί τι νομίζουν πως απόκτησαν, αυτή την εποχή, με τους "αγανακτισμένους" ; Λαϊκή βάση ; Αυτά τα νούμερα, οι μαυραγορίτες της εθνικοφροσύνης, οι νοσταλγοί του "συνταγματάρχη", τι πίστεψαν, πως ήρθε η ώρα τους ;
΄Οσο κι αν το παίξουν ...προοδευτικοί κι ...επαναστάτες, όσο κι αν κρύβουν τη βρωμιά τους και το σκοταδισμό τους πίσω από τη σημαία και τάλλα σύμβολα, ένα είναι σίγουρο : θα ξεμπροστιαστούν και θάχουν τη μεταχείριση που τους πρέπει !

Ακαμάτηδες κι αργόσχολοι, μια ζωή, βρήκαν - ορισμένοι - τα blogs, για να μοστράρουν τα υποπροϊόντα του πειραγμένου μυαλού τους, ενώ όσοι αγράμματοι, προσπαθούν, με ορνιθοσκαλίσματα, να "σχολιάσουν", μουτζουρώνοντας το χώρο με απίστευτες ηλιθιότητες, βρισιές και απειλές.

Ας το πάρουν χαμπάρι τα μιάσματα της χώρας και του έθνους, το τέλος της μεταπολίτευσης που έρχεται, μέσα από τις αντιπαραθέσεις και τις συγκρούσεις, θα φέρει μια νέα σύνθεση, βελτιωμένη κι απαλλαγμένη από λάθη, δυσλειτουργίες και κακώς κείμενα του παρελθόντος. Στη δημιουργία αυτής της συνθετικής πορείας και κατάστασης αυτοί οι βρωμιάρηδες ούτε θα συμμετάσχουν, ούτε και θάχουν ουσιαστική θέση, παραμένοντας και πάλι, κομπάρσοι, ακαμάτηδες, παρίες !...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και μέσα στον πανικό ο έκπτωτος Πανίκας μας απειλεί με νέο πολιτικό φορέα...αθάνατη βρώμικη δεξιά

ακυβέρνητος είπε...

Το παλεύουν Λογοπλόκε.
Είναι οι μαλακίες της κυβέρνησης, είναι τα δικά τους φούμαρα περί αναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου, είναι η (προσωρινή) αποστρατεία των μελών του καρναβαλικού θίασου που επί 5,5 χρόνια έκανε όσες περισσότερες μαλακίες μπορούσε, ποντάρουν και στην αμνησία των “αγανακτισμένων”, όλα αυτά μαζί αχταρμά στο καζάνι, τους κάνει να πιστεύουν ότι θα επιστρέψουν.
Εκλογές δεν τολμάνε να ζητήσουν.
“Λες να τις κερδίσουμε; Φίδι που μας έφαγε. Άσε μια 4ετία το ΠΑΣΟΚ να κολυμπήσει στα σκατά που αφήσαμε και μετά θα λέμε ότι παραλάβαμε χάος. Μαλάκες είναι, θα το φάνε”.
Ο Αντωνάκης επί μία 10ετία ήταν στα αζήτητα. Τον έβαλε στην “κυβέρνηση” ο ακαταλληλότερος και το’παιζε και παράγοντας. Πριν τις εσωκομματικές τους εκλογές εμφάνιζε ποσοστά κάτω του 20%. Έγινε αρχηγός και άλλαζε απόψεις με ταχύτητα πολυβόλου. Είχε επαφές στο εξωτερικό και γέλαγαν με τα καμώματά του μέχρι και τα δέντρα. Τώρα εμφανίζεται ως νέος Μεσσίας. Σπρώχνουν και τα ΜΜΕ που οσμίζονται καινούριες εργολαβίες =μάσες.
Πάντως, μην τρέφεις αυταπάτες.
Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν…