Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΓΙΑΤΙ, ΡΕ ΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ?...

Οι βρωμιάρηδες της Γερμανίας, οι καμου-φλαρισμένοι νοσταλγοί των χειρότερων εκδόσεων και επιδόσεων αυτής της μεγάλης χώρας, (που η συντριπτικότατη πλειοψηφία του λαού της έχει αφήσει πίσω και θέλει να ξεχάσει), ξανακτύ-πησαν ενάντια στην Ελλάδα και τους ΄Ελληνες, λαϊκίζοντας ασύστολα και επιχειρώντας να ποδηγετήσουν την κοινή γνώμη, κατά πως θέλουν και βολεύονται.

Η φωτογραφία από τη γερμανική φυλλάδα Bild, με τον τίτλο του κειμένου ενδεικτικό των προθέσεων των συντακτών: "Με τον αγκυλωτό σταυρό οι Έλληνες διασύρουν την Ευρώπη και παρόλα αυτά λαμβάνουν νέα βοήθεια δισεκατομμυρίων ευρώ".
Το πανό του "αγανακτισμένου" περιγράφει την πορεία της Ευρώπης προς τον χιτλερισμό, φυσικά σ΄ ό, τι αφορά την Ελλάδα και την μεταχείρισή της. Στη βάναυση συμπεριφορά κατά της χώρας μας, η Μέρκελ και ο συρφετός της έχουν τα πρωτεία και τις πρωτοβουλίες. Πρόκειται, όμως, για νέο ; Πρόκειται για ελληνική επισήμανση ; ΄Οχι, βέβαια !

Οι σημαντικότερες πολιτικές φυσιογνωμίες της γερμανικής ιστορίας, ο Σμιτ, ο Κολ, ο Γκένσερ, ο Σρέντερ κ.α. έχουν πει κι έχουν γράψει αυτό το πράγμα κι άλλα, πολύ χειρότερα ! ΄Εχουν κατακεραυνώσει την πολιτική της πρώην τροφίμου του καθεστώτος Χόνεκερ, που στρογγυλοκάθισε στο σβέρκο των Γερμανών και το παίζει Χίτλερ !...

Το πανό στο Σύνταγμα σας πείραξε ρε faschistischen schwein von Bild ?...

1 σχόλιο:

brandx είπε...

..και το καταφαιρνουν, δυστυχως αγαπητε Λογοπλοκε.!!

Brandx

Αμβουργο