Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ - ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΣΜΑ !...


ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ :

“... Η συγκέντρωση του Συντάγματος να εξελιχθεί σε εξωσυστημικό δημοκρατικό υποκείμενο, να αμφισβητήσει όλες τις συντεταγμένες του συστήματος, να επιβάλλει μια μεταπολίτευση του λαού…».
«…δίπλα στη θέση της πλατείας Συντάγματος που λέει «Δεν φεύγουμε αν δεν φύγουν» να προστεθεί και η θέση «Δεν φεύγουμε ούτε όταν φύγουν»…».

«…καταγγελία και ακύρωση του μνημονίου και όλων των συμφωνιών με την τρόικα, παύση πληρωμών «προς τους τοκογλύφους, ακόμα και με συνέπεια την αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη», άρνηση και έλεγχος του χρέους, άρνηση συμμετοχής στο «σύμφωνο για το ευρώ», εγγύηση των λαϊκών καταθέσεων, αυστηρή τιμωρία όλων των υπευθύνων, εθνικοποίηση Τραπεζών και οικονομικών τομέων - κλειδιών και συντακτική συνέλευση…».

Ας μην αγωνιούν για το «αν» κι ούτε να ψάχνουν για το «ποιος», θα διαλύσει το αυθεντικό κίνημα των «Αγανακτισμένων», οι της κυβέρνη-σης και των άλλων πολιτικών δυνάμεων.
Η μούρλια (?) δεν πάει στα βουνά, αλλά πάει στις πλατείες και συντελεί τα μάλλα στην προβοκατόρικη λειτουργία κάποιων μυαλο-φυγόδικων «επαναστατών» !...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγάλος αυτός επαναστάτης είναι με βάση τις δηλώσεις του ο πλουσιότερος έλληνας πολιτικός !