Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ !...


Το ΠΑΣΟΚ με αρχηγό το Γ. Παπανδρέου έθεσε στις βασικές προτεραιότητές την διερεύνηση και τη διαλεύκανση, κάθε ύποπτης υπόθεσης διαφθοράς, είτε προκαλώντας τις προβλεπόμενες κοινοβουλευτικές διαδικασίες, είτε στηρίζοντας και ενισχύοντας τις λειτουργίες της Δικαιοσύνης.

Στα πλαίσια αυτά η «υπόθεση Τσοχατζόπουλου», όχι μόνο δεν κουκουλώθηκε, αλλά ερευνήθηκε εξονυχιστικά κι έφτασε εδώ που έφτασε.

Ο Γ. Παπανδρέου απέδειξε πολλάκις, πως, και, στα ζητήματα διαφθοράς, δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του και κράτησε παντού και σε όλα άτεγκτη θέση και στάση. Είναι, πλέον, σίγουρο, πως η συγκεκριμένη πολιτική λειτουργία του πρώην πρωθυπουργού, ήταν από τις βασικές αιτίες, της στοχοποίησής του από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και τους διάφορους εκφραστές τους, οι οποίοι αφού λύσσαξαν για να τον ρίξουν, συνεχίζουν, ακόμα, να τον πετροβολούν, με αισχρές μεθοδεύσεις.

Τα ορνιθοσκαλισμένα σημειώματα του ΄Ακη Τζοχατζόπουλου, που κατά ένα περίεργο τρόπο «προσφέρθηκαν» στις διωκτικές αρχές, λένε, πως καταγράφουν σωρεία συναντήσεων, συζητήσεων και συνεννοήσεων του έγκλειστου πρώην υπουργού, με πολιτικούς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους κ.α.

Όπως κυκλοφόρησε από μέσα ενημέρωσης, όχι πρώτης γραμμής και δύναμης, (κυρίως Blogs και απλά ενημερωτικά sites), στα ημερολόγια του ΄Ακη υπάρχει καταγραφή της αντίθεσης και της εχθρότητας, που υπήρχε με τον Γ Παπανδρέου, καθώς και του φόβου, που διακατείχε, τον πρώην υπουργό, εξ αιτίας της άτεγκτης πολιτικής του πρώην πρωθυπουργού. Υπάρχει σημείωση, που εκφράζει την ανακούφισή του, για την παραίτηση του Παπανδρέου !

Κι ενώ έτσι έχουν τα πράγματα κι αφού στα χειρόγραφα του Τζοχατζόπουλου καταγράφονται, ως «συνομιλητές» του, πλείστοι όσοι «τύποι» της δημόσιας ζωής, αλλά και των τηλεοπτικών παραθύρων, το λεχριταριό του πνέοντος τα λοίσθια, βρωμοκάναλου της διαπλοκής, αποπειράται με κακόγουστα και κακοστημένα «ρεπορτάζ», να εμφανίσει …περίεργες αναφορές των σημειώσεων στον ΓΑΠ !

Κι αυτές οι μαλακίες βγαίνουν στον αέρα από ένα κανάλι του οποίου, τόσο στελέχη της ιδιοκτησιακής ομάδας, όσο και «αστέρες» του γυαλιού του, φιγουράρουν σε περίοπτες θέσεις των συναναστρεφόμενων με τον ΄Ακη !...

Για μια ακόμα φορά, ευρισκόμενοι σε απόγνωση, «οι κλέφτες φωνάζουν», για να «θολώσουν τα νερά» και να μπορέσουν να κρυφτούν και να ξεφύγουν. Θα τους γίνει και πάλι το χατίρι ?...

3 σχόλια:

X.K. είπε...

Ειναι ικανοι να βγαζουν το ασπρο μαυρο ,το απιστευτο μισος που βγαζουν γιατον Γαπ την απαξιωση που δειχνουν οι συντροφοι πασοκοι για τον Γαπ δειχνει και μεγεθος της διαπλοκης γιατι τους χαλασε την σουπα,και τους πηρε την κουταλα,ελπιζω μετα τις εκλογες να πει καποιες αληθειες ο Γαπ και τοτε θα τους παρει σβαρνα ολους.GAP KEEP WALKING.

Ανώνυμος είπε...

Λογοπλοκε τι θα γινει τελικα με σενα?? παλι μπηγες απροσκλητος στο μυαλο και την σκεψη μας?? Κλεβεις τα πιστευω μας και δεν προλαβαινουμε να πουμε τιποτα εμεις ο πολιτες και τσουπ πετιεσε στην μεση και μας προλαβαινεις. Απο το 2007 (αναγνωριζεις την περιοδο) επαψα να βλεπω, να ακουω και να διαβαζω συγκεκριμενο καναλι,συγκεκριμενα ραδιοφωνα και εντυπα αντιστοιχα γιατι αν και ασχετος με τα θεματα αυτα (απλος πολιτης), λειτουργησε το ενστικτο και καταλαβα τους ρολους ενος εκαστου. Αυτα ολα λοιπον τα καταλαβαμε και τα ειδαμε στην πραξη να συμβαινουν, ομως αυτο που δεν καταλαβαινουμε ΄και αρνουμεθα να πιστεψουμε ειναι ο ρολος ορισμενων βουλευτων και Υπουργον στην αποκαθηλωση του ΓΑΠ και κυριως οι λογοι, καποιος πρεπει να τα πει ανοικτα να τα μαθει ο κοσμος πριν τιε εκλογες.

Ανώνυμος είπε...

Το παράδοξο είναι ότι οι επιθέσεις εναντίον του ΓΑΠ είναι αιτία για αισιοδοξία, τρέμουν στο ενδεχόμενο επιστροφής του.