Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΖΟΡΙΛΙΚΙΑ !...


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Τα παιδία παίζει" κατά την αττική σύνταξη!
Ή στη νεοελληνική "δεν παιρνάς κυρά Μαρία, δεν παιρνάς, παιρνάς!"

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο σύνολο των συνδικαλιστικών οργανώσεων που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο εξωθεσμικό, αντισυνταγματικό και επικίνδυνο κάλεσμα του αμετροεπή, επιπόλαιου και νεόκοπου εντολοδόχου πρωθυπουργού κου ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.

Ο κος ΤΣΙΠΡΑΣ δεν είναι μόνο βλάκας, είναι και επικίνδυνος.

<< συγχαρητήρια >> έλληνες για την επιλογή σας.

Ανώνυμος είπε...

Ακουσατε μηπως αν πηγε στο Δαφνι να συναντιθει με τουε τροφιμους πρωην Πασοκους που τον ψηφισαν την Κυριακη και την δευτερα τρελλαθηκαν οι ανθρωποι μολις ειδανε τι πραμα ψηφισανε??

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είχε απόλυτα δίκιο ο ΓΑΠ προτείνοντας δημοψήφισμα διότι με αυτό το δίλημμα θα πάμε να ψηφίσουμε.Δεν ακούω όμως κανέναν πασόκο να το λέει και αναφέρομε σε αυτά τα βουλευτάκια που πήγαμε και ψηφίσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε 9/22.58 ποιος Πασοκος να μιλησει οταν στον Πειραια εκλεχτηκε ενας και μοναδικος Βουλευτης ο Λιντζερης που εδψ και 1 χρονο φωναζει για ελλειμα ηγεσιας στο Πασοκ προετοιμαζοντας την αποκαθηλωση του ΓΑΠ?? Ολοι ητανε φιλε μου στο κολπο και ολοι μαζι βαλάνε το φουρνελλο στην καρεκλα του ΓΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

να σου πω γιατί δεν τα πάω καλά με τα ονόματα, ο Λιζτέρης είναι αυτός με τι τραγί μούσι;;

Ανώνυμος είπε...

17.54
Έλεος πια με τις συνομωσίες και τα κόλπα. Κόλλησες σε ένα (άντε να΄ναι άλλος ένας) που τη σκαπούλαρε κατά...λάθος. Γιατί δε βλέπεις τη "σφαγή" που έγινε στην Τόνια, την καλτσοδέτα, το Μιλενάκι, τη Σοφούλα τη Γιαννακά και λοιπούς? Ξεκόλλα με τις εμμονές σου και μη φτιάχνεις στο μυαλό σου σενάρια που δεν ισχύουν!Δεν κάνεις καλό ούτε στον εαυτό σου, ούτε στο ΓΑΠ ούτε σε κανέναν!