Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ?...


Ο ένας, ο Αντωνάκης, είδε στην επίσκεψη της κυρα Ανγκελας, το τέλος της απομόνωσής του και της καχυποψίας εναντίον του και την αναγνώρισή του, από τους …δικούς του. Όλα όσα έκανε τα τρία περασμένα χρόνια, τώρα, γι αυτόν ξεπεράστηκαν και ξεχάστηκαν, μπορεί να συνεχίσει το γλείψιμο των σάλιων του και ,δυστυχώς, το σφάξιμο του λαού !
 
Ο άλλος, ο Βαγγελάκης (όπως αποδείχτηκε…), βρήκε στις παρόλες της Μέρκελ τη δικαίωσή του, για τα σφαγιαστικά μέτρα που πήρε ως υπουργός οικονομικών, πέρσι και ευλογεί, ως …συγκυβερνήτης φέτος. Επί τέλους, το άκουσε, πως η Καγκελάριος «αναγνωρίζει τις θυσίες του ελληνικού λαού» κι αυτό τον ολοκλήρωσε ! ΄Όπως λέγαμε και σε μια άλλη εποχή «έκλεισε» ως πολιτικός !...
 
Η θεια από το Βερολίνο έκανε αυτό που είχε σχεδιάσει να κάνει, δεν δεσμεύτηκε για τίποτα, έδωσε σκληρές εντολές για τη συνέχιση του Γολγοθά των ελλήνων και γυρνάει στη χώρα της ικανοποιημένη και κορδωμένη. Τη βασική επιδίωξη την πέτυχε και στα μάτια των γερμανών θα παρουσιαστεί δυνατή και ατρόμητη.
 
Στην Ελλάδα, τα πιο σκληρά μέτρα που έχουν παρθεί ποτέ, αυτά που έχουν χαρακτηριστεί ως τελειωτικά του ελληνικού λαού, θα ανακοινωθούν, οσονούπω, χωρίς κανένα αντίβαρο, χωρίς καμιά ελπίδα και θετική προσδοκία. Και οι υπεύθυνοι της νέας σφαγής θ΄ αντιμετωπίσουν τη λαϊκή οργή και την αγανάκτηση, αλλά και την αντίδραση.

Αλήθεια, τότε, γιατί χαίρονται ?...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χαιρονται γιατι και οι δυο σε αγαστη συνεργασια ριξανε τον ΓΑΠ και συνεχιζοντας το εργο του προσπαθουν να καρπωθουν τα μπραβο της Μερκελ. Δερν εχω σχεση με τον ΓΑΠ αλλα νομιζω οτι και ο ιδιος θα συμφωνει μα αυτο που θα πω. Δεν εχει ο ΓΑΠ κανενα ζορι για τα ευσημα της Μερκελ και τους τα χαριζει. Του φτανει οτι ο Ελληνικος Λαος αρχιζει να καταλαβαινει καλα τι παιχτηκε και θα τον δικαιωσει, ειμαι σχεδον συγουρος.