Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΙ ΟΙ ΜΠΕΟΙ !


 
Χθες γύρω στα μεσάνυχτα είχαμε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή “Η Δίκη στον ΣΚΑΙ” του Κυριάκου Θωμαϊδη του γνωστού και μη εξαιρετέου …Αχιλλέα Μπέου.
 
Ο ...κύριος αυτός, μαινόμενος, σε μία αποστροφή του λόγου του αποκάλεσε τον Γ. Παπανδρέου “χασισοπότη” που περιστοιχιζόταν από “ανεπάγγελτους”, οι οποίοι “οδήγησαν της ελληνική κοινωνία στην εξαθλίωση”.
 
Στη θέση του Μπέου βάλτε και όλους τους άλλους “μπέους”: τους εκδοτικούς, τους τραπεζικούς κλπ. Και θα αντιληφθείτε αμέσως γιατί σκύλιασαν και σκυλιάζουν ακόμα όλοι τους εναντίον του ΓΑΠ. Ήταν ο μόνος που τόλμησε να τους αγγίξει. Να τους χαλάσει τη σούπα.
 
Ποτέ άλλοτε οι “μπέοι” δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα να “παίζουν μπάλα” στις πλάτες όλων μας. Μόνο επί Παπανδρέου. Η προσπάθεια βέβαια έμεινε ημιτελής. Ας όψονται όσοι τερμάτισαν πρόωρα το βίο της κυβέρνησης Παπανδρέου.
 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας όψονται όσοι τερμάτισαν πρόωρα το βίο της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Εχουν ονομα ολοι αυτοι Λογοπλοκε που οψονται και πρπει να τα λεμε τα ονοματα τους φορα νετα. Μονο ετσι θα μαθει ο κοσμος ποιος εδωσε αφεση αμαρτιων στους πασης φυσεως τυπους να λενε οτι θελουν και κυριως να κανουν οτι θελουν. Αυταπαγγελτα δεν μπορει να επεμβει ενας εισαγγελεας οταν καποιος δημοσια αποκαλει χασισοποτη τον πρωην προθυπουργο?? Ελπιζω να βρεθει γιατι υπαρχει.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙΣ ΛΟΓΟΠΛΟΚΕ ΤΑ "ΓΑΛΛΙΚΑ" ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ!!!ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΣΤΕΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΨΗΦΙΖΕ ΠΑΣΟΚ? ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΡΟΖ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΟΣ? ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.ΑΠ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΟΠΛΟΚΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,.

Ανώνυμος είπε...

Μπέος- Ψωμιάδης κλπ πήγαν μέσα λόγω παρανομιών είναι δυνατόν να μιλούν κολακευτικά για τον γαπ ?

Ανώνυμος είπε...

Παράσημα στο πέτο του ΓΑΠ οι ύβρεις από τους στημένους.

Νίκος Αντωνατος .. είπε...

Και μετα ηλθε ο ιωαννιδης και ξαναγυρισαμε στην αρχη.εξω ο μπαιος αθωοι ολυμπ.βολου καβαλα ηρακλης κτλ.Τι περιμενατε να κατσουν με σταυρωμενα χερια;Το διευθαρμενο κατεστημενο και οι συντεχνιες εφαγαν (προς το παρον) τον ΓΑΠ.

αλκινοος

Ανώνυμος είπε...

Μπέο είσαι καθαρός ?