Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !...


Ο φερόμενος ως Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του βενιζελικού ΠΑΣΟΚ, ένας τύπος ονόματι Δατσέρης, βγήκε στο ραδιόφωνο του ΔΟΛ και είπε φωναχτά, εκείνο που τους τελευταίους μήνες, όλο το βενιζελολόϊ, που εγκαταστάθηκε στην Ιπποκράτους από τον περασμένο Μάρτη, τόχει ως βασική παράμετρο της επιχειρηματολογίας τους.
 
Αποτυπώνοντας το μένος τους και την περιφρόνησή του για το Κίνημα και την ιστορία του, ο εν λόγω φιόγκος είπε, μεταξύ άλλων και τα εξής : «…«υπήρξε στην Μεταπολίτευση μια περίοδος γενικευμένης φούσκας στη χώρα. Το κόμμα που ιδρύθηκε στη Μεταπολίτευση δημιούργησε τη Μεταπολίτευση και δημιουργήθηκε από τη Μεταπολίτευση. Ήταν και το ίδιο φούσκα. Το ΠΑΣΟΚ ήταν μια φούσκα της Μεταπολίτευσης…».
 
Αυτό το καθήκι, παραμένει στη θέση του και μανατζάρει, εννοείται, την πολιτική του Βενιζέλου, για την ανασύσταση του κόμματος.
 
Οι λαθρεπιβάτες, που μπήκαν νύχτα και καμουφλαρισμένοι στο «πλοίο», βρήκαν την ευκαιρία και το κατέλαβαν. Δυστυχώς είναι, πλέον, περισσότερο από σίγουρο, πως το οδηγούν στα βράχια και στη ολοκληρωτική καταστροφή του, υλοποιώντας συγκεκριμένη αποστολή !...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα πόσο ΜΑΛ"$#$#Σ θεέ μου!!!!!
Μα πόσο ΜΑΛ"$#$#Σ γίνονται μπροστά στο μικρόφωνο!!
Άχρηστε εσύ θα ανασυγκροτήσεις το ΠΑΣΟΚ? Ας το διάλο.

Ανώνυμος είπε...

νομιζω οτι εισαι υπερβολικος. το προβλημα δεν ειναι ουτε ο γιωργος ουτε ο βαγγελης.το προβλημα ειναι η πολιτικη που πηρε το πασοκ απο το 2009 και μετα. μονο που η πολιτικη αυτη ηταν μονοδρομος.

Ανώνυμος είπε...

Αρα αποδεικνυεται περιτρανα αυτο που εδω και μηνες τους κατηγορουν. Αυτοι δεν πηγαν εκει για να το ανασυστησουν αλλα για να το διαλυσουν και να το αφομειωσει η Δεξια. Φανηκε και απο τον πυρινο λογο του στην Βουλη υπερ Σαμαρα. Βαγγελη τα εκανες θαλασσα και δεν ξερω αν ξερεις κολυμπι γιατι σωσιβιο δεν προκειται κανεις αληθηνος Πασοκος να σου πεταξει.

Ανώνυμος είπε...

πλέον είναι δεδομένο ότι εκτελούν διατεταγμένη αποστολή. να διαλύσουν το πασοκ και να ενσωματωθούν στο σαμαρέικο. το θέμα είναι ο κόσμος του πασοκ τί κάνει; μάλλον έχει τραβήξει κατά συριζα μεριά...