Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΑΥΡΟ...ΒΑΓΓΕΛΙΕΣ !...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αποκαλύψεων συνέχεια…
22:05 01.12.2012 Ο Καπελέρης είχε ερευνήσει την Μ.Π. με τα 500 εκατ. ευρώΧαμός γίνεται στο διαδίκτυο με την αποκάλυψη του matrix24 ότι δεν είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Η αποκάλυψη αναφέρει ότι στην λίστα Λαγκάρντ η Μ.Π. είναι κάποια υπάλληλος ναυτιλιακής εταιρείας, η Μαρία Παντελή, το όνομα που περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ, με τα αρχικά Μ.Π. και κατάθεση 500εκατ. Σε λίγη ώρα θα κάνει δήλωση η Μαργαρίτα Παπανδρέου και στη συνέχεια αναμένεται και σκληρή πολιτική δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου, κατά όσων “κατασκεύασαν και διέδωσαν μία τέτοια αθλιότητα”. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του matrix24 όταν παρελήφθη η λίστα Λαγκάρντ, ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχε δώσει εντολή στον τότε ειδικο γραμματέα του ΣΔΟΕ Γιάννη Καπελέρη να διερευνηθεί η περίπτωση της Μ.Π με τα 500 εκατ. και από εκεί προέκυψε το όνομα της υπαλλήλου ναυτιλιακής εταιρείας.

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΥΟ ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΘΕΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.