Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ !


Δυο χιλιάδες καταθέτες με 1,5 δισ € στην τράπεζα HSBC, είναι οι αυτουργοί του μεγάλου εγκλήματος της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα.
Αυτό επικοινωνούν, εδώ και καιρό, αλλά ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, οι φορείς και τα παπαγαλάκια των πραγματικών μεγαλο-φοροφυγάδων, με αφορμή τη λίστα της Λαγκάρντ.
 
Ενάμισι δισεκατομμύριο Ευρώ ! Χέστηκε η φοράδα στ΄ αλώνι ! Με τους πλέον συντηρητικούς υπολογισμούς, η φοροδιαφυγή, στην Ελλάδα, φτάνει τα 30 δισ € το χρόνο !...
 
Ο Παπακωνσταντίνου βρέθηκε στο κέντρο του τυφώνα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και μεγάλη τύχη, για να ξεφύγει αλώβητος, καθώς, όπως όλα δείχνουν, επιλέχτηκε, ήδη, για το ρόλο του εξιλαστήριου θύματος, που όσο ζορίζει αυτόν. άλλο τόσο βολεύει όλους τους άλλους. Με πρώτο το Βενιζέλο !...
 
Άντε να δούμε το παζλ των αγανακτισμένων να συμπληρώνεται και μετά τους πολιτικούς της διαχρονικής προστασίας της φοροδιαφυγής, τα κανάλια της αιώνια φοροδιαφεύγουσας διαπλοκής και τα γιουσουφάκια τους, να βγουν ξιφουλκούντες κατά του Παπακωνσταντίνου, σε αγαστή, εν πορεία, σύμπλευση, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι επιχειρηματίες, οι γιατροί, οι μηχανικοί, οι δικηγόροι, οι υδραυλικοί, οι ηλεκτρολόγοι, οι καθηγητές - φροντιστάδες και, γενικά, όλοι οι εν Εφορία, ...αδικη-μένοι !...
 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λογοπλόκε,συμφωνω μαζί σου, μόνο που αν ο Παπακωνσταντίνου διέγραψε απο τη λίστα τις ξαδερφες του, έκανε μια απο τις μεγαλύτερες μαλακιες που θα μπορούσε να κάνει ένας πολιτικος.

Και να προσθέσω οτι μέχρι στιγμής ο Γιάννος που είναι επιβεβαιωμενο οτι η γυναίκα του είναι στη λίστα, την έχει βγάλει λάδι. Απο όλους όσοι είναι στη λίστα δυστυχως βλέπω να την πληρώνει ο Παπακωνσταντινου

Ανώνυμος είπε...

EΡΏΤΗΜΑ:
Τις διέγραψε ή τον διέγραψαν αυτοί που έχουν και θα'χουν μεγάλα ζόρια.
Γιατί πολιτικά δείχνει βλακώδες.
Ποιοί οδηγούν την κούρσα και πού;

Ανώνυμος είπε...

Λογοπλόκε έτσι είναι τα πράγματα. Εξ αρχής έλεγα ότι η λίστα αυτή ήταν μία φούσκα και γι' αυτό χρησιμοποιήθηκε για επικοινωνιακούς λόγους και όχι για λόγους ουσίας.
Όσο για τον Παπακωνσταντίνου, το να προστατέψει τις ξαδέλφες του, που τυγχάνει να είναι και οι κόρες του θείου του, που τον βοήθησε πολιτικά στην εκλογική του περιφέρεια της Κοζάνης, μπορεί να αποτελεί από το ανθρωποφαγικό και, βέβαια, "άτεγκτο σε θέματα ηθικής" ελληνικό κοινό και δημοσιογραφικό κόσμο αιτία για θανατική ποινή, εμένα όμως δεν μου λέει τίποτα. Και εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα, δηλ. θα προσπαθούσα να διαφυλάξω τα ξαδέλφια μου, ειδικά αν ο πατέρας τους μου στάθηκε αρωγός στην καριέρα μου, έναντι οιουδήποτε τιμήματος.
Το θετικό για εμένα είναι ότι δεν έκρυψε κανένα άλλο στοιχείο και αυτό μου αρκεί, όσον αφορά την ακεραιότητα του πολιτικού αυτού.

stavrakass είπε...

Εγω παλι πιστευω οτι θα την πληρωσει ο Βενιζελος που την κρατουσε 2 χρονια στο συρταρι του

Ανώνυμος είπε...

σαν πολύ να βολεύει τον βενιζέλο και τον σαμαρά η όλη εξέλιξη. έχω αρχίσει να πείθομαι ότι του την έστησαν του παπακωνσταντίνου. το εύκολο εξιλαστηριο θύμα. αθλιότητα.

Ανώνυμος είπε...

Εαν τα χρηματα ητανε παρανομα και τους καλουσε τοτε το ΣΔΟΕ προς διακανονισμο. Απο εκει και μετα δεν ειχε καμια νομικη υπορεωση να δημοσιευσει τα ονοματα και γιατι οχι να τα διαγραψει. Το ερωτημα ειναι που πηγε το προτοτυπο και να ψαξει να το βρει. Υπαρχει τροπος να εξεταστει το στικακι και να φανει εαν και ποτε σβηστικαν τα ονοματα. Να μας πει ο κυριος Παπακ (τον χρησημοποιουν ολοι οι αχρηστοι τωρα μια χαρα, κριμα) εαν το ηξερε ο ητανε στην λιστα οι ξαδελφες του και εαν ναι γιατι δεν αντεδρασε οταν ειδε δημοσιευμενη την λιστα χωφρις αυτα τα ονοματα. Δεν καταλαβε οτι του την ειχανε στησει εαν αλλοι τα αφαιρεσαν και να βγει αμεσως να το καταγγειλει εστω χωρις να πει τα ονοματα αλλα απλα οτι λειπουν 3-5 ονοματα και οτι ειναι πειραγμενη ο λιστα?? Αν το εκανε δεν θα τραβουσε αυτα που τραβαει σημερα.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω μια άλλη άποψη!!

Το κόλπο είναι καθαρά πρόβλημα της ΝΔ.
Είναι καθαρά γαλάζιο σκάνδαλο!!

Ο θείος Παπακωνσταντίνου ήταν ή όχι ΝΔ;
Άρα και οι κόρες του θα ήταν ΝΔ!
Οπότε τι άλλη απόδειξη θέλετε;
Σκάνδαλο της ΝΔ είναι!

Τώρα αν ο ξάδελφος, πρώτο βιολί ΠΑΣΟΚ, τι να κάνουμε;
Να ξεχάσουμε τους οικογενειακούς δεσμούς, που πάντοτε ήταν το στήριγμα της ελληνικής οικογένειας;
Δεν γίνεται!!! (Ακόμα και αν τα χρήματα που είχε ο πατέρας ΠΑΠΑΚ. ήταν η μίζα της ζήμενες)!!!

Περσέας

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί σχολιογράφοι λένε ότι η ενέργεια ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΩΔΗΣ!

Συμφωνώ!!!!

Πολλές φορές είχα σχολιάσει την ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ του Γ. Παπακωνσταντίνου!!!!!

Περσέας

ΤΟΧ είπε...

Απ΄ ό,τι βλέπω τον δικάσατε και τον καταδικάσατε τον Παπακωνσταντίνου. ΄Οπως ο Βενιζέλος, δηλαδή. Κι αν βγει κάτι άλλο από τη διαδικασία ; Από δικαστές βρίθει η Ελλαδίτσα !