Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΤΙΚΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑ !...

Ανησυχία επικρατεί στη Ρηγίλλης, καθώς ο Σαμαράς απέκτησε έναν σκληρό ανταγωνιστή στην κούρσα του λαϊκισμού, στην οποία έχει επιδοθεί.

Πρόκειται για τον Πρόεδρο των απομειναριών του ΣΥΝ, τον τελευταίο, απ΄ ό, τι φαίνεται αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κάθε μέρα που περνάει, μετουσιώνει τον πανικό του, εν όψει των επερχόμενων εξελίξεων (απότοκων του βατερλώ για το χώρο του, στις αυτοδιοικητικές εκλογές), σε όλο και πιο ηλίθιες και αποκρουστικές ατάκες και εξυπνακισμούς.
Ευτυχώς, υπάρχουν περιπτώσεις, όπως η σημερινή στη Βουλή, που λαμβάνει τις απαντήσεις που πρέπει, αποστομώνεται και ρεζιλεύεται πλήρως !

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν μπαίνεις σε λογική ανταγωνισμού αυτά είναι τα αποτελέσματα.

Ο Αλέξης μπήκε σε αυτή τη λογική με τον Αλέκο και πλέον το παλεύει επάξια να γίνει πιο γελοίος από αυτόν.

ακυβέρνητος είπε...

Θα μπορούσες να τον χαρακτηρίσεις και λαϊκιστή, αν δεν ήταν πέρα για πέρα ηλίθιος.
Είναι πράγματι κρίμα το πώς κατάφερε ένας νέος άνθρωπος και άφθαρτος πολιτικός, με υποτίθεται φρέσκα μυαλά και ρηξικέλευθες ιδέες, να καταντήσει τόσο γρήγορα, τόσο χαμηλά.
Θυμάμαι τις πρώτες ημέρες και εβδομάδες της εκλογής του, πόσο τεράστια απήχηση είχε σε όλες τις κοινωνικές ομάδες και απίστευτη διείσδυση σε όλους σχεδόν τους πολιτικούς χώρους, από δεξιά έως άκρα αριστερά. Έφθανε τότε ο ΣΥΝ περί το 17%, ενώ σήμερα παλεύει για το 2,5.
Σήμερα, στην προσπάθεια του να συσπειρώσει τις διάφορες τάσεις και συνιστώσες του υπό διάλυση καταστήματος, αντιγράφει άγαρμπα τον πρώτο διδάξαντα σε εξυπνακισμούς και κρυόκωλα αστεία Αλαβάνο. Ο προαναφερθείς αρλουμπολόγος δεν είναι που είχε ζητήσει να διαταχθεί η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον Πρωθυπουργό;
Ο Τσίπρας λοιπόν, μετά το βλακώδες καλωσόρισμα στον Πρωθυπουργό, θίχτηκε γιατί ο Πρόεδρος της Βουλής σχολίασε τις σαχλαμάρες του, λέγοντας ότι δεν έχει δικαίωμα ο Πρόεδρος να σχολιάζει την κρίση του. Μάλιστα! Για τον Τσίπρα ο Πρόεδρος της Βουλής δεν είναι βουλευτής και θα μιλάει αφού πρώτα ο Τσίπρας του δώσει την άδεια.
Κρίμα για έναν πολιτικό, που πολύ γρήγορα θαμπώθηκε από τα αξιώματα και την καρέκλα και κατάντησε «μία από τα ίδια». Ίσως και χειρότερα.
Εδώ ταιριάζει η ρήση «όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο περισσότερο φαίνεται ο κώλος της»...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς Πέτρο Κ. δεν έχουμε να κάνουμε με πολιτικό, που απλά θαμπώθηκε από την εφήμερη δόξα της αρχηγίας. Έχουμε πολιτικό, που είναι απότοκος της νέας γενιάς των καταληψιών της 10ετίας του 90, των οποίων δυστυχώς η συμπεριφορά βασιζόταν στο θράσος και στην αναίρεση ή αμφισβήτηση με ακραίες μεθόδους των δημοκρατικών θεσμών, χωρίς να υπάρχει και η αντίστοιχη πνευματική καλλιέργεια και υποδομή. Αποτέλεσμα αυτού είναι σήμερα η ένδεια πολιτικού λόγου και κρίσης και η αντικατάσταση της με εξυπναδίστικες ρήσεις και λαϊκίστικους σχολισμούς επιπέδου καφενείου. Χαμένη υπόθεση ο Τσίπρας και πιστεύω, ότι ετοιμάζεται και η διαδοχή του σ' αυτές ή στις επόμενες εκλογές του 13 με πρωτεργάτη τον Παπαδημούλη και φυσικά, όπως είπε και ο Λογοπλόκος χωρίς τις παραφυάδες του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλιώς θα έχουν σοβαρό αντίπαλο την Δημοκρατική Αριστερά.

Ανώνυμος είπε...

"που είναι απότοκος της νέας γενιάς των καταληψιών της 10ετίας του 90, των οποίων δυστυχώς η συμπεριφορά βασιζόταν στο θράσος και στην αναίρεση ή αμφισβήτηση με ακραίες μεθόδους των δημοκρατικών θεσμών, χωρίς να υπάρχει και η αντίστοιχη πνευματική καλλιέργεια και υποδομή"

Ανώνυμε δεν είναι μόνο αυτό. Η σύγχρονη αριστερά έχει περιορίσει το λόγο της σε ειρωνείες , χρησιμοποιώντας ένα απίστευτα ελιτίστικο ύφος.

Ο Τσίπρας πλέον έχει γίνει το πιο τρανταχτό παράδειγμα αυτής της συμπεριφοράς.

Μόνο που αυτά πλέον δεν πείθουν κανένα σοβαρό άνθρωπο που τοποθετεί τον εαυτό του στον αριστερό χώρο.

Συμφωνώ απόλυτα με την ανάλυση του Πέτρου Κ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Αλέξη!!!
Είπε αυτά που θα ήθελε να πεί ο κάθε Έλληνας στον συκοφάντη πρωθυπουργό του.
Ὀσα "σπουδαία" άρθρα και να δημοσιεύσετε, η αλήθεια και η πραγματικότητα σας χαστουκίζει αλύπητα.

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Να υποθέσω φίλε μου, πως με την ίδια λογική, συκοφαντούν τη χώρα και το λαό της και ο Αλέξης σου, ο ΣΥΝ και ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν στις επαφές τους με ξένα κόμματα και ηγεσίες, αναφέρονται στη διαφθορά, τις πελατειακές σχέσεις, τη φοροδιαφυγή κι όλα εκείνα τα φαινόμενα, που ευθύνονται για τα δεινά της Ελλάδας.
΄Η μήπως δεν τα λένε καθόλου αυτά ;

Το ποιος τρώει ή θα φάει το χαστούκι, θα το δούμε σε λίγες ημέρες, υπομονή !