Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ !...




Και καλά ο Αμυράς, είναι ένας μυαλοφυγόδικος αντάρτης πόλεων, που έχει μανία με τις μολότοφ, τα σπαθιά και τα τσεκούρια και προσπά-θησε, με δική του πρωτοβουλία, να μπει υποψήφιος στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Λαφαζάνης όμως ; Μόνος του πλασαρίστηκε ως υπαρχηγός και μόνος του λέει όσα λέει, για το ...προοδευτικό ελληνικό νόμισμα, (επαναστατικό παρατσούκλι της δραχμής !...) και τη σίγουρη, όσο και αναπόφευκτη έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ ;

Το δούλεμα του ελληνικού λαού πάει ψιλό γαζί !

Υ.Γ.
Ο τύπος δίπλα - στο πρώτο βίντεο - με τις κινήσεις του,είναι "όλα τα λεφτά" !...

8 σχόλια:

Ευάγγελος είπε...

Απ' τη μια ψιλό γαζί κι απ' την άλλη νεοναζί!... Σκέτη τρέλα!

Ανώνυμος είπε...

Οταν τους λενε πολιτικους απατεωνες ολκης βγαινουν και καλα απο τα ρουχα τους. Σιχαματα σκετα τα κουμουνια.

Ανώνυμος είπε...

... "νέο εθνικό νόμισμα σε προοδευτική βάση" !!!!
΄Ετσι θα λέγεται η δραχμή: π.χ. πόσα νέα εθνικά νομίσματα σε προοδευτική βάση στοιχίζει αυτό το συνολάκι, το παπουτσάκι, το αυτοκινητάκι, κοκ.;
Και ο "σοβαρός" Δραγασάκης σήμερα το πρωί στη ΝΕΤ
- Αν μας αρνηθούν τη δόση, λόγω της ανθρωπιστικής κρίσης που θα δημιουργηθεί, θα προσφύγουμε στον ΟΗΕ, στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κλπ. !!!!!
- Τα δάνεια των ιδιωτών θα κουρευτούν ή θα διαγραφούν, με αντίστοιχη επιβάρυνση στον προϋπολογισμό (δηλαδή χρεώνοντας όλους τους υπόλοιπους που σαν μ....ες δεν ξεπατώθηκαν να παίρνουν τόσα χρόνια δάνεια)!!!!
- Στο θέμα της καταγγελίας του μνημονίου, παίζεται και ένα είδος πόκερ, γι αυτό καλό θα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ να κρατάει κρυφούς άσσους για να πετύχει καλύτερη διαπράγματευση, άρα ας μην περιμένουν οι δημοσιογράφοι απαντήσεις σε όλα. Πόκερ, έ;(!!!!!)
- Αφού καταγγείλουν μονομερώς το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση, θα παρουσιάσουν δικό τους σχέδιο ανόρθωσης στους δανειστές, απαλείφοντας όποιον όρο τους φανεί επαχθής και διαγράφοντας όποιο μέρος του χρέους τους φαίνεται επίσης επαχθές !!!!!
- Επειδή ο κ. Αρβανίτης της ΝΕΤ (εκτελώντας από τώρα ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ) κωλύεται να πληρώνει καθημερινά 2,80 + 2,80 ευρώ διόδια στην Αττική οδό (επειδή προφανώς αμοίβεται με τον κατώτατο μισθό των 500 ευρώ καθαρά), ο κ. Δραγασάκης του υποσχέθηκε ότι "θα το κοιτάξει κι αυτό"!!!
- Στο δημόσιο τομέα δεν χρειάζεται να γίνει καμμιά απόλυση (ίσως χρειαστεί να γίνουν και προσλήψεις). Μόνο αναδιοργάνωση και εκτίμηση του "κοινωνικού κόστους" των δαπανών του (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε)!!!!

Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα.....

Ανώνυμος είπε...

μην ξανακουσω για σοφο λαο και τετοιες λαλακιες.ντροπη σε ολους μας που δινουμε την ευκαιρια σαυτους τους σαλτιμπαγκους να νιωθουν νικητες καιελπιδα για την ελλαδα του 2012.ντροπη μας

Ανώνυμος είπε...

Αυτες τις μ.....κιες τις λενε γιατι οταν γινουμε Β.Κορεα αυτοι θα ειναι η κομματικη ελιτ και θα περνανε ζωη και κοτα αφου θα εχουν ολους εμας να δουλευουμε γι αυτους εε το κρατος ηθελα να πω ......
William

Ανώνυμος είπε...

Μπαίνουμε από Δευτέρα στο τρελοκομείο κι όποιος αντέξει!Το τι αρλούμπα θ΄ακούσουμε απ΄τον κάθε βαρεμένο προοδευτικό, τάχα, θα μας κάνει να παραφρονήσουμε και να παράμιλάμε στο δρόμο.Καλό μας κουράγιο,το χρειαζόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχία σου Ελλάς,με τα τέκνα που γενάς.
Ω Ελλάς,ηρώων χώρα,τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα.
γ.σουρής

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ
ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ...
ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο
ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑΣ...