Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΠΑΛΛΟΤΕΛΗΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ...ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ !...


Ξέρεις τι είναι να ακούς τη μάνα σου να λέει “παιδί μου” έναν δίμετρο “σκούρο” που δεν μιλάει καν ελληνικά; Δεν την κοιτάς λίγο στραβά; Δεν θέλεις να τη ρωτήσεις... κάτι;
Σοκ έπαθα.

Είχα πάρει μπύρες, την είχα στρώσει από νωρίς στην κουζίνα να μου μαγειρέψει και της είχα πει : “απόψε δεν έχει τούρκικο, θα δω μπάλα”.

Το πρώτο σοκ ήταν όταν μου είπε “ναι παιδάκι μου, μπάλα θα δούμε”. Το δεύτερο ήταν όταν συνειδητοποίησα ότι η μανούλα μου, ετών 68, ήξερε ότι η μπάλα είναι στρογγυλή !

Το τρίτο σοκ ήταν όταν ήρθε και έκατσε δίπλα μου και με ρώτησε “εμείς είμαστε με τα μπλε; Αυτή η που... η Μέρκελ είναι στο γήπεδο ;”

Πρώτη φορά άκουσα τη μάνα μου να βρίζει και μάλιστα γυναίκα.
Τότε κατάλαβα...

Δεν ξέρω τι έκανε όταν έβαλε το γκολ ο Σαμαράς, δεν ξέρω καν αν είδε τη δικιά μας την Εθνική, ξέρω όμως ότι στη γειτονιά ήταν η δικιά μου η μάνα (!) που ακούστηκε να φωνάζει περισσότερο απ' όλους στο 1-0 λέγοντας μάλιστα “τώρα να σας δω που... δες γερμαναράδες”!

Εκεί που ... ξέφυγα όμως ήταν στο 2-0, όταν την άκουσα να φωνάζει “μπράβο παιδί μου” και δεν κοίταζε εμένα αλλά τον Μπαλοτέλι!
Έβρισε και τον διαιτητή όταν του έβγαλε κίτρινη κάρτα (νόμισε ότι τον βγάζει απ' το παιχνίδι)...
Αναρωτήθηκε και γιατί “το έβγαλε έξω το παιδί ο προπονητής” ... 

Συγκινήθηκε όταν την είπα ότι είναι υιοθετημένος απ' τη Γκάνα γιατί οι γονείς του δεν μπορούσαν να τον αναθρέψουν και τον έδωσαν σε ένα ζευγάρι Ιταλών να τον μεγαλώσει...
Μια οικογένεια γίναμε...

Το μνημόνιο έμαθε ως και τη μάνα μου... μπάλα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η πιο όμορφη στιγμή, όταν ο Μπαλοτέλι, αυτό το θηρίο με τα 1000 κιλά τρέλας και τσαμπουκά, μετά το τέλος του αγώνα, πήγε προς την κερκίδα και αγκάλιασε με στοργή μια ηλικιωμένη κυρία, που μετά άκουσα ότι ήταν η θετή του μητέρα. Ακόμα και αυτό το γεμάτο τρέλα θηρίο, στην αγκαλιά της μάνας του μεταμορφώθηκε σε παιδάκι! Α ρε μανάδες!!!!!!!!!