Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΟΣ ΨΕΥΤΕΣ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ…

Επειδή οι περισσότεροί σας είσαστε έκδοχα της δεξιάς και της ακροδεξιάς και ταυτόχρονα θεοσεβούμενοι, δεν θα σας άρεσε, καθόλου, αν κάποιος, επικαλούμενος την ίδια την Αγία Γραφή και απομονώνοντας ένα χωρίο της, υποστήριζε, πως «δεν υπάρχει Θεός !...». Θα τον καταγγέλλατε – όπως τόχουν κάνει πολλοί όμοιοί σας – ως άθεο και ως απατεώνα, καθώς με τη μέθοδο της επιλεκτικής απομόνωσης εκφράσεων, οδηγεί σε συμπεράσματα αντίθετα των απόψεων ενός κειμένου ή μιας ομιλίας.
Εσείς, ρε αθεόφοβοι, γιατί κάνετε το ίδιο, με τις προεκλογικές θέσεις και απόψεις του Γ. Παπανδρέου ;
Η άρρωστη και εμπαθής στάση σας και συμπεριφορά σας, δεν μπορεί, πια, να δικαιολογηθεί από το ταράκουλο, που σας προκάλεσε το χαστούκι – καταπέλτης, το οποίο σας σβούριξε ο λαός στις 4 του Οκτώβρη. Η επήρειά του, έχει περάσει πλέον… Η μόνη εξήγηση, που μπορεί να δοθεί στο φαινόμενό σας, είναι πως πρόκειται για την εξαγωγή των υποπροϊόντων της αρρωστημένης ιδεολογικοπολιτικής σας θεώρηση,ς σε συνδυασμό με την ιδιομορφία του εγκεφαλικού και ψυχικού σας ταμπεραμέντου.

Όταν ο Γ. Παπανδρέου έλεγε πως «τα λεφτά υπάρχουν» εξηγούσε πως εννοούσε το παραγόμενο προϊόν του ελληνικού λαού και των κόπων του και, πάντα, προσέθετε το ερώτημα : «που πήγαν τα λεφτά ?...».
>>>Διαβάστε περισσότερα...

Μόνο με τρεις, (από τις πολλές απαράδεκτες…), κινήσεις τη,ς η επάρατη νεοδεξιά του Καραμανλή του φούσκα, χαράμισε πάνω από 40 δις €, χαρίζοντάς τα, με το αζημίωτο, βέβαια, για το κόμμα τα στελέχη και τα παρατρεχάμενά τους λαμόγια, σε κοινωνικές τάξεις και φορείς – στυλοβάτες του καθεστώτος τους.
1. Με την διάλυση, σχεδόν, κάθε ελεγκτικού και εισπρακτικού μηχανισμού του Κράτους, έδωσε τη δυνατότητα στους φοροφυγάδες, στους εισφοροφυγάδες, στους λαθρέμπορους και στους αυτουργούς της φοροαποφυγής, να κάνουν, επί πεντέμισυ χρόνια, πάρτυ και να τινάξουν τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου, στα ύψη, στα 35 δις € και πάνω !
2. Με τη μείωση των φορολογικών συντελεστών, κατά 10 ολόκληρες ποσοστιαίες μονάδες, χάρισε στις 300, μεγαλύτερες και πιο κερδοφόρες, επιχειρήσεις, πάνω από 10 δις €, τάχα για να διευκολύνει τις επενδύσεις τους, οι οποίες, όμως, μειώθηκαν !
3. Με την πολιτική τους στο Ασφαλιστικό – για το οποίο, όλο το δεξιό συναπάντημα, χύνετε κροκοδείλια δάκρυα, τώρα – και με τους Νόμους τους, χάρισαν στις Τράπεζες, μόνο, πάνω από 5 δις €, λεφτά, που έπρεπε, βάσει των αναλογιστικών μελετών, να δοθούν στο ΙΚΑ και δεν δόθηκαν !

Γι αυτά – κι άλλα πολλά – μίλησε και μιλάει ο Γ. Παπανδρέου κι αυτά εννοεί όταν λέει πως «τα λεφτά υπάρχουν». Πρόκειται για ένα μεγάλο μέρος του προϊόντος των κόπων του έλληνα εργαζόμενου, που οι εγκληματίες πολιτικοί της νεοδεξιάς κατέκλεψαν και τόβαλαν στις τσέπες των ευνοούμενών τους.
Γι αυτά τα λεφτά, λέει το ΠΑΣΟΚ, πως πρέπει να γυρίσουν πίσω, για να χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση των ασθενέστερων οικονομικά τάξεων, για την διενέργεια δημόσιων επενδύσεων, για την χρηματοδότηση της Παιδείας, της Υγείας, του Περιβάλλοντος κ.α.

Στο μάζεμα αυτών των χρημάτων – των χαρισθέντων από τη νεοδεξιά – αποσκοπούν η οικονομική πολιτική και τα μέτρα της νέας κυβέρνησης, αλλά όταν λαμβάνονται, εσείς, τα φερέφωνα των εγκληματιών πολιτικών, τσιρίζετε πως γίνεται …φοροεπιδρομή !
Κατηγορείτε και καταγγέλλετε, τη λήψη μέτρων, που θίγουν τους λίγους έχοντες, (μεγάλη ακίνητη περιουσία, υψηλές αμοιβές, πολυτελή αυτοκίνητα…), τους φοροφυγάδες, τους εισφοροφυγάδες κι όλους τους απατεώνες, που κλέβουν το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή τον ελληνικό λαό…
Ταυτόχρονα βογγάτε και πονάτε, τάχα, για το έλλειμμα και το χρέος, που πετούν στα ύψη και επικεντρώνεστε, στις δυσκολίες ή και τα λάθη της κυβέρνησης, στην εφαρμογή των προεκλογικών της εξαγγελιών, διατυμπανίζοντας τις βλακείες σας, «περί εξαπάτησης του εκλογικού σώματος» και «περί εγκατάλειψης των δεσμεύσεων»…

΄Οσο κι αν κρύβεστε πίσω από κραυγές, αφορισμούς και τσιτάτα, δεν μπορείτε να θολώσετε τα νερά, ούτε να παραπλανήσετε το λαό, για την πραγματική στόχευσή σας : την παλινόρθωση της Δεξιάς !...
Στοιχηθείτε τώρα πίσω από τον Σαμαρά, ζήστε τον μύθο σας και την ψευδαίσθησή σας, πως ξεπεράσατε το κλακάζ της 4ης Οκτωβρίου, πανηγυρίστε για τον νέο σας αρχηγό, τον ηττημένο, δηλαδή, των επόμενων εθνικών εκλογών !...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο λογοπλόκε!!.Εξαιρετικό.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ...ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ!!!

OSTRIA είπε...

πολυ καλο!μπραβο!