Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

ΤΑ ΑΘΕΜΙΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ !...

Ο ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και με απαγορευμένη την έξοδό του από τη χώρα...

O Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Σε μια περίοδο που απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα απ’ όλους, παραπλανητικές προσπάθειες όπως αυτή του «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ» να πληγεί η ηθική υπόσταση μελών της Κυβέρνησης και εν τέλει της Κυβέρνησης με την δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων κινείται έξω από κάθε αλήθεια και πέρα από κάθε όριο δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Στη μεθοδευμένη προσπάθεια σπίλωσης οι απαντήσεις που δόθηκαν από Γραφεία Υπουργών και όχι βέβαια από τους Υπουργούς, αφορούσαν την αποδοχή αποστολής και όχι την αποδοχή των δήθεν δώρων. Είναι γνωστό δημόσια ότι οι Υπουργοί σε αντίστοιχες πραγματικές αποστολές laptop αντέδρασαν άμεσα, επιστρέφοντάς τα.

Καταγγελίες που μπορεί να έχουν πραγματική βάση απο όπου και αν προέρχονται, όποια σκοπιμότητα κι αν εξυπηρετούν, εξετάζονται άμεσα.

Η διαφάνεια και η νομιμότητα ισχύει για όλους και έναντι όλων, συμπεριλαμβανομένων και των φαρσέρ-τιμητών".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΚΟΜΙΣΤΗ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΜΑΚΗΣ,ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ,ΜΑΓΓΙΝΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΕΙΧΑΝΕ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΩΣ ''ΠΑΙΖΕΙ''ΟΤΙ ''ΚΟΒΟΝΤΑΙ''ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ''Ο ΜΠΑΡΜΠΑ-ΓΙΩΡΓΟΣ''ΤΟΝ ''ΕΒΑΛΕ''''ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗ''.