Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ !

Είναι που είναι από τα γεννοφάσκια του αριβίστας και αδίστακτος, όταν λειτουργεί υπό το κράτος της πίεσης και του πανικού, γίνεται, επί πλέον, κι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, ενός γελοίου παλιάτσου.
Ο λόγος για τον Καρατζαφέρη, τον ένοικο του ημιυπόγειου της δεξιάς πολυκατοικίας, που βγήκε σήμερα στη Βουλή κι έβαλε ζήτημα για …εκλογές το Μάρτιο ! Τη μεγάλη αυτή βλακεία του, ο εκφραστής της ακροδεξιάς, την ανήγαγε στο μέγιστο θέμα, η αντιμετώπιση του οποίου τον διαχωρίζει από τον …Σαμαρά, σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να εμποδίσει την διαρροή ψηφοφόρων του, προς την πιο δεξιά, πλέον, Νέα Δημοκρατία…
>>>Διαβάστε περισσότερα...

Η σημερινή εμφάνισή του και η τοποθέτησή του, δεν ήταν τυχαία, στο βαθμό, που είχε περιέλθει σε γνώση του το αποτέλεσμα της πανελλαδικής δημοσκόπησης, της ALCO, της πρώτης, που πραγματοποιήθηκε μετά την εκλογή του Α. Σαμαρά. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη δημοσκόπηση, το ΛΑΟΣ βρίσκεται στο 3,3%, δυόμισι, περίπου, μονάδες, κάτω από το ποσοστό του, στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, πράγμα που σημαίνει πως με το καλημέρα του στην καρέκλα του Προέδρου της Ν.Δ. ο στενός συγγενής του, (πολιτικά), Σαμαράς του πήρε ένα 40%, από τη δύναμή του !

Σε κατάσταση αλλοφροσύνης – πολύ μεγαλύτερης από την συνηθισμένη – ο «Πρόεδρος» ψάχνει και ψάχνεται : ορισμένοι συγκάτοικοί του, στο υπόγειο, που παραδοσιακά λοξοκοίταζαν προς τα άνω διαμερίσματα, έχουν αρχίσει να σκέφτονται σοβαρά την μετακόμισή τους, ενδεχόμενο που βγάζει τον χοντρό απ΄ τα ρούχα του. ΄Εχοντας επιστρατεύσει τους πιο ακραίους του συναφιού, καταγράφουν και προβάλλουν, ζητήματα στα οποία διαφωνούν με το σαμαρέϊκο, κυρίως ζητήματα που έχουν σχέση με την εξωτερική πολιτική, το μεταναστευτικό και την αντιμετώπιση του κινδύνου του …ΠΑΣΟΚ !

Τι προκαλεί τους αφρούς στο στόμα του γελοίου ακροδεξιού σαρδανάπαλου ; Η διαπίστωσή του, πως το νέο αφεντικό της δεξιάς πολυκατοικίας και φορέας της λεηλάτησής του, γνωρίζει, πολύ καλά, εξ ιδίας πείρας, πως να χειριστεί την περίπτωση απορρόφησης ενός αποστατήσαντος κομματιού της παράταξης…

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΛΙ ΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΄΄ΛΟΓΟΠΛΟΚΕ΄΄!ΟΙ ΔΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΗΔΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΩΣ!

tania είπε...

ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΟΠΕΙ Ο 13 ος ΜΙΣΘΟΣ ΠΟΙΟΣ?ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΟΙ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΠΕΣ?ΑΡΙΒΙΣΤΑ?ΒΑΛΕ ΚΙΑΛΟ,ΒΑΛΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΤΟΝ 9¨35 ΟΤΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμος-3/12/09 09:35

Ρε μεγαλε τα ειπες τοσο δυναμικα στον Λογοπλοκο, περνω αμεσως τωρα το laptop και παω στο WC να σε χεσω,μαζι και ολη την παραταξη σου.Μπουμπουκες και μπουμπουκιδες.

Μάμρα είπε...

Κ λίγα λες για το μποντιμπιλνταρά φασίστα...
Είναι ντροπή ένας τυχοδιώκτης όπως ο Καρατζαφέρης να νομίζει ότι αποτελεί πολιτικό κεφάλαιο για τη χώρα κι ότι κάποιοι κρέμονται από τα λόγια του...

Αλλά κάποιοι του δίνουν δύναμη με την ψήφο τους...δε φταίει κ αυτός στο κάτω κάτω...