Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ο ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΦΑΙΔΡΩΝ !...

"...Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει γιατί δεν είναι μια εκλεγμένη κυβέρνηση... πρέπει να φύγει γιατί ο Γ. Παπανδρέου διατελεί, σε πλήρη σύγχυση ανάμεσα στις πολιτικές του υποχρεώσεις και τα προσωπικά του ενδιαφέροντα...".
Αλέκος Αλαβάνος




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος να ενημερώσει τον κ. Αλαβάνο ότι το ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ μια εκλεγμένη κυβέρνηση, με συντριπτική μάλιστα διαφορά από το 2ο κόμμα.

Κάποιος να ενημερώσει τον κ. Αλαβάνο ότι στο ΠΑΣΟΚ και στον Γιώργο Παπανδρέου ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού έχει εναποθέσει τις ελπίδες του για τη διέξοδο από την κρίση.

Κάποιος να ενημερώσει τον κ. Αλαβάνο ότι πρέπει να νοικοκυρέψει το δικό του κόμμα που παλινδρομεί αδιάκοπα με τις δεκάδες συνιστώσες, τις εκατοντάδες απόψεις και τις χιλιάδες διαφορές.

Κάποιος να ενημερώσει τον κ. Αλαβάνο ότι ο Γιώργος Παπανδρέου μάχεται για την Ελλάδα, ενώ αυτός την κοπάνησε από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ελέω δημοσκοπήσεων.

Κάποιος να ενημερώσει τον κ. Αλαβάνο ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ασχολείται με κανένα προσωπικό του ενδιαφέρον. Αν τον ενδιέφερε ο εαυτός του θα την είχε κοπανήσει κι αυτός και δεν θα καθόταν να ασχολείται με τους αριστεροδεξιούς ξερόλες που τον βρίζουν.

Κάποιος να ενημερώσει τον κ. Αλαβάνο ότι ο Γιώργος Παπανδρέου υποχρεώνεται να εφαρμόσει πολιτικές που είναι πέρα από την προσωπική του ιδεολογία και του κινήματος που ηγείται. Πολιτικές που επιβάλλονται από την Ε.Ε. και τις δανειακές μας υποχρεώσεις.

Κάποιος να ενημερώσει τον κ. Αλαβάνο ότι είναι άλλο πράγμα να υποχρεώνεσαι να επιβάλλεις μέτρα που σε φέρνουν αντιμέτωπο με το σύνολο της κοινωνίας και άλλο πράγμα να κάνεις πλάκα.

Καταλάβατε κ. Αλαβάνε;


Πέτρος Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ!!! ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΘΟΠΟΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ, ΤΟΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟ κ.ΑΛΑΒΑΝΟ, ΜΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δυσκολεύομαι να επιλέξω ποιος είναι πιο φαιδρός ο Αλέκος ή ο Αλέξης ;

Ανώνυμος είπε...

Βαλτους και τους δυο τσουβαλι....καμια διαφορα..!!!

stefanos είπε...

Τι ωραίος τίτλος! Ο ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΦΑΙΔΡΩΝ! Ακριβώς...
Να δυό κουβέντες που έγραψα κι εγω στο blog μου περί του σύντροφου Αλέκου με τίτλο "Ο Δεκάλογος ενός ολισθήματος"
....
"Τελικά ο οπορτουνισμός του τσακίζει κόκαλα. Ο Αλέκος Αλαβάνος (γιατί περί αυτού ο λόγος), αφού 1) δημιούργησε μια άνευ προηγουμένου κομματική κρίση στον ΣΥΝ – ΣΥΡΙΖΑ, αφού 2) δήθεν αποχώρησε από το πολιτικό προσκήνιο και αφού 3) βλέπει ότι ο Τσίπρας «διαχειρίζεται μίζερα» αυτήν την κρίση, πραγματοποιεί ένα ταρατατζούμ comeback και «προδιαγράφει με τέχνη και πειθώ, δρόμους διεξόδου» (Εγώ θα έλεγα ανοίγει δρόμους πρωτοφανούς πολιτικής ολίσθησης που φτάνει στα όρια της ασυναρτησίας, και θα το διαπιστώσετε αμέσως πιο κάτω). Ανάμεσα στα άλλα, λοιπόν, φτιάχνει ένα Μέτωπο …« ανατροπής και αλληλεγγύης» και στο άψε-σβήσε κάνει και δηλώσεις από δέκα σημεία, παρακαλώ (!) …μέσα από τα οποία αποκαθηλώνει το ελεεινό ΠΑΣΟΚ και καλεί τον Παπανδρέου να …φύγει!

Να τι ακριβώς είπε τη Δευτέρα 12 Απριλίου σε συγκέντρωση στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Εκστάν στα Πατήσια, για να καταλάβετε πως ένας αριστερός ιδεολόγος που επιλέγει τον τακτικισμό και τον οπορτουνισμού, μπορεί να ολισθήσει στον πολιτικό ξεπεσμό…

(Ακολουθεί ο Δεκάλογος του ΝΑ ΦΥΓΕΙ ο Παπανδρέου, κλπ)

Αρκεί και μόνο να επισημάνουμε την κορώνα: «Η κυβέρνηση Παπανδρέου … δεν είναι μια εκλεγμένη κυβέρνηση» για να πούμε ότι τα λεγόμενα Αλαβάνου δεν αξίζουν ούτε «ένα λεπτό του ευρώ» ανάλυσης και κριτικής.

Θα μου πείτε: λόγια ενός απελπισμένου; λόγια ενός οργισμένου; λόγια ενός επαναστάτη; λόγια ενός μανιασμένου ιεροεξεταστή ή ότι διάολο άλλο θέλει να ‘ναι; Διαλέξτε ότι θέλετε ή προσθέστε ότι άλλο νομίζετε.
Εμένα περισσότερο μου ακούγονται σαν κουβέντες κάποιου αποκλεισμένου. Κάποιου που είναι έξω την πραγματικότητα της χώρας και μακριά από τα αληθινά κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα. Κάποιου, που με αυτό τον τρόπο επιζητά «αυτιά» για να τον ακούσουν… που προσπαθεί «να τρυπώσει»…
Και λέει ότι του κατέβει!
Γιατί μέσα στον ορυμαγδό της Κρίσης θεωρεί ότι μόνο τέτοια λόγια «πιάνουν»…
Για τούτο ας μην οργιστούμε, κι ας τον αγνοήσουμε
(ή και συγχωρήσουμε)!
Φουκαρά Αλέκο!