Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ !...

Όταν η πολιτική σκοπιμότητα και η μικροπολιτική εργολαβική αντιπολίτευση, υπερτερούν του καθήκοντος και του λειτουργήματος της σωστής ενημέρωσης του κοινού, παρουσιάζονται εκφυλιστικά φαινόμενα, του τύπου του …Ελεύθερου Τύπου ! (Το «Ελεύθερου» σε πολλά εισαγωγικά…).
Οι βρωμιάρηδες, στην πολιτική σκέψη και πρακτική, εξουσιάζοντες, διοικούντες και συντάσσοντες την φέρελπι ναυ-αρχίδα της Δεξιάς, δεν χάνουν ευκαιρία, που να μην προχωρήσουν σε σκληρή, αλλά άκομψη, συχνά ανήθικη και εν πολλοίς αστήρικτη και μονόπλευρη αντιπολίτευση στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά στο Γ. Παπανδρέου.
Να, όμως, που ο Θεός (ορισμένες φορές…), αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη : σε, πρόσφατο, κείμενο για την Goldman Sachs, την πολλαπλώς αμαρτωλή και διωκόμενη στις ΗΠΑ χρηματοπιστωτική εταιρεία, οι βρωμιάρηδες του Ν. Ηρακλείου, παρουσιάζουν τον αμερικάνικο κολοσσό να έχει κάνει, βρώμικες, δουλειές στην Ευρώπη, μόνο στην Ελλάδα κι εδώ, μόνο με το …ΠΑΣΟΚ !

Την απόπειρά τους να χρεώσουν τη διενέργεια swaps, μονόπλευρα και αποκλειστικά στην κυβέρνηση Σημίτη, την ξεσκεπάζει ανακοίνωση της ίδιας της Κομισιόν, που κυκλοφόρησε 2 μήνες πριν και μιλάει, μεν, για το swaps του 2001, το οποίο όμως έγινε σε καθεστώς κοινοτικής νομιμότητας, αλλά κατακεραυνώνει τις κυβερνήσεις Καραμανλή, επειδή προχώρησαν σε τέτοιου είδους «δουλειές» με την G.S. και μετά το 2005, έτος, που η Ε.Ε. κήρυξε παράνομες αυτές τις δοσοληψίες !

Τη δεύτερη βρωμιά του δημοσιεύματος, την επιχειρούν γράφοντας την είδηση, πως «…οι κυβερνήσεις της Βρετανίας και της Γερμανίας μόλις πληροφορήθηκαν τις εξελίξεις στη Γουόλ Στριτ ανακοίνωσαν ότι θα εξετάσουν την πιθανή δικαστική δίωξη της Goldman Sachs καθώς από τα παιχνίδια με τα τοξικά προϊόντα της…», κάτι, όμως, που το παρουσιάζουν σε αντιδιαστολή με την Ελλάδα, όπου, τάχα, «… τέτοια δίωξη, μοιάζει με ανέκδοτο, μιας και οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ είχαν αναπτύξει σχέσεις συνεργασίας για την τακτοποίηση ελλειμμάτων και χρέους…».
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Ώστε έτσι, ρε, δημοσιογραφίσκοι - φερέφωνα και εκφραστές της μαύρης και εγκληματικής άποψης και πρακτικής της Δεξιάς, (Αλογοσκούφης, Ρουσόπουλος κ.α.), οι ευρωπαίοι και ειδικά οι Γερμανοί θ΄ ασκήσουν διώξεις ! Ειδικά οι Γερμανοί, οι …καθαροί, οι …αμόλυντοι, οι …θεματοφύλακες της ηθικής και της νομιμότητας, οι αυτοχρισθέντες κατήγοροι και κυνηγοί της ανήθικης Ελλάδας, που κρύβει στοιχεία, κάνει αλχημείες, συνεργάζεται με την Goldman Sachs, στο κρύψιμο ελλειμμάτων και χρέους !!!
Μάθετε, λοιπόν, τακίμια των πολέμιων της χώρας μας και διεκπεραιωτές των βρώμικων και καταχθόνιων παιχνιδιών κατά του λαού μας, πως, όπως αποκαλύφτηκε πριν λίγες ημέρες τα swaps με την Goldman Sachs αποτέλεσαν την περίοδο 1995-2004, «προϊόντα ευρείας κατανάλωσης για το γερμανικό δημόσιο…» !
Πάρα πολλές «…συμβάσεις που έγιναν μεταξύ δημοσίων οργανισμών και φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Γερμανίας, αφενός, και τραπεζών των ΗΠΑ αφετέρου, στις οποίες φαίνεται ότι περιλαμβανόταν και η Deutsche Βank, μέσω της παρουσίας της στις ΗΠΑ… συντέλεσαν στην απεικόνιση μειωμένου ύψους δημοσίου χρέους της Γερμανίας, τόσο ως απολύτου μεγέθους, όσο και ως ποσοστού επί του ΑΕΠ… Στον βαθμό, δε, που οι συμβάσεις αυτές είναι ακόμη σε ισχύ, εξακολουθούν να επηρεάζουν το ύψος του δημοσίου χρέους…», σαφώς, βέβαια, προς τα κάτω !!!

Την είδηση αυτή, που προέρχεται από μελέτη του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο και που ξεσκεπάζει, τον φαρισαϊσμό του γερμανικού πολιτικοτραπεζικού κατεστημένου και ξεβρακώνει την κριτική και την πολεμική της ανεκδιήγητης Μέρκελ, κατά της Ελλάδας, αν και μεταδόθηκε το σαββατοκύριακο (στο Βήμα…), οι βρωμιάρηδες της Δεξιάς την έθαψαν, επιλέγοντας, για μια ακόμα φορά, την πρακτική της ανήθικης και δόλιας επίθεσης κατά του ΠΑΣΟΚ !...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ο κατήφορος κ η βρωμιά δεν αφορά μόνο τις δεξιοφυλλάδες. Δες τι έκανε σήμερα η "ανεξάρτητη" κ "δημοκρατική" Ελευθεροτυπία...


Παναγιώτης Χριστόπουλος