Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ !...


Να που βρέθηκε η ευκαιρία το δεξιομάνι της γαλάζιας πολυκατοικίας, ν΄ αφήσει κατά μέρος τις συγκρούσεις και τις αντιθέσεις και να ομονοήσει. Η περίπτωση του Πανίκα συνετέλεσε καθοριστικά στη σύγκληση των Σαμαράδων και των Καρατζαφέρηδων, με σημείο αναφοράς τη συμπαράσταση προς τον έκπτωτο Περιφερειάρχη.

Κι όμως, η πάγια, όσο και υπονομευτική στάση των φορέων του πολιτικού σκοταδισμού, κατά των θεσμών υπήρξε έκδηλη κι εδώ ! Φυσικά και η παραδοσιακή διαστρέβλωση των γεγονότων και των εξελίξεων, ως απαραίτητο χαρακτηριστικό των πρακτικών τους.

Ο Ψωμιάδης καταδικάστηκε από το Εφετείο και σύμφωνα με το Νόμο τίθεται σε αργία. Τον δίκασε Δκαστήριο και δικαστές κι όχι η κυβέρνηση και υπουργοί, η δε συνέπεια της καταδίκης περιλαμβάνεται σε Νόμο, που ψηφίστηκε επί επάρατης, από τον Παυλόπουλο κι όχι από το ΠΑΣΟΚ και τον Ραγκούση.

>>>Διαβάστε τη συνέχεια...
Όταν μιλάνε για πολιτική σκευωρία σε ποιον αναφέρονται ; Στην διατεταγμένη λειτουργία της Δικαιοσύνης και την εμπλοκή της σε πολιτικά παιχνίδια και σκευωρίες ; Ας αφήσουν τα μισόλογα κι ας μιλήσουν καθαρά, αν κάτι τέτοιο πιστεύουν και καταγγέλλουν…

Ο καραγκιόζης της πολιτικής γυρνάει από κανάλι σε κανάλι και λέει τις μαλακίες του, εισπράτοντας το γέλιο και τη χλεύη για τα λεγόμενά του, ενώ παράλληλα πήρε σβάρνα τους ένοικους της πολυκατοικίας για να προκαλέσει δηλώσεις συμπαράστασης. Εκείνο που κατάφερε, τελικά, είναι ν΄ αποδείξει, πως όλοι τους είναι σαν κι αυτόν : καραγκιόζηδες της πολιτικης
!...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΡΙΟ...ΜΠΕΛΚΑΝΤΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

200.000 ευρώ χάρισε ο Παπακωνσταντίνου Λογοπλόκε σε εταιρεία πληροφορικής. Ο Παπακωνσταντίνου όμως δέν πρέπει να πάει φυλακή γιατί είναι ευπρεπής, σοβαρός όχι γελοίος, κλόουν, καραγκιόζης και όλα τα υπόλοιπα με τα οποία λούζεις τον Ψωμιάδη και το σημαντικότερο υπουργός του ΠΑΣΟΚ.
Για τους δικαστές άσε μήν πώ τίποτα σιγά τώρα που σε δίκη του Ψωμιάδη δέν θα έβγαζαν απόφαση κατ'εντολή, εδώ σήμερα ο δικαστής πάει να γίνει σάν τον γιατρό με τα φακελλάκια.