Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ !...


Βίντεο από την εκπομπή "Πολύ μπλα μπλα" 18/04/11

Μπορεί σε πρόσφατη ανάρτησή μας να καταλογίσαμε στην ΄Ελλη Στάη "φάουλ", που βέβαια τόκανε, αλλά η δεοντολογία και η δικαιοσύνη απαιτεί να προβάλλουμε και τα καλά της, που και βέβαια, υπάρχουν.

Η αντιμετώπιση από την παρουσιάστρια του γελοίου τύπου, που έχει αναλάβει το δημόσιο και ξεδιάντροπο γλείψιμο του Αντωνάκη, του κολαούζου, που την έχει δει κριτής και επικριτής των πάντων και όλων, στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, ήταν ψύχραιμη και κυρίως αποκαλυπτική της νοοτροπίας και της ιστορίας, αυτού του ανεκδιήγητου και ελεεινού Μιχελάκη.

Βγήκε ο "βρωμιάρης", να μιλήσει για "βρωμιά", παίζοντάς το καθαρός ! Βγήκε ο υπερασπιστής και λιβανιστής του καθεστώτος, που καταρράκωσε και διέλυσε την κρατική τηλεόραση, να καταγγείλει μεροληπτική μεταχείριση του κομματιδίου της σαμαρικής Ν.Δ., όταν στην ίδια εκπομπή, "έπαιζε" ανεξέλεγκτος, με τις ώρες, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός τους !

Το σφάξιμο με το βαμβάκι από την ΄Ελλη "έγραψε", καθώς τον ξεμπρόστιασε στο τηλεοπτικό κοινό, παρουσιάζοντάς τον σε ρόλο λογοκριτή και επαγγελματία χειριστή του φίμωτρου, σε μη αρεστά πολιτικά πρόσωπα, τον καιρό που δούλευε στα κανάλια, ως διευθυντής ειδήσεων !

2 σχόλια:

Πέτρος Κ. είπε...

Να λοιπόν τι φταίει και η σαμαρική δεξιά δεν λέει να σηκώσει κεφάλι.
Να λοιπόν γιατί δεν ξεπερνάει σε ΚΑΜΜΙΑ δημοσκόπηση το 20%.
Να λοιπόν γιατί παρά τα λάθη, τις καθυστερήσεις και τις μ@λ@κίες του ΓΑΠ και της κυβέρνησης, ο Αντωνάκης τον ακολουθεί στην κατρακύλα της αξιοπιστίας με …μεγαλύτερη ταχύτητα.
Να γιατί έχει γίνει ο διεθνής περίγελος.
Να γιατί εισπράττει απανωτές σφαλιάρες από τους ομολόγους του των άλλων δεξιών και ακροδεξιών κομμάτων της Ε.Ε. σε κάθε τους συνάντηση.
Η απάντηση δόθηκε δια στόματος Μιχελάκη. Δεν προβάλλονται επαρκώς από το δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης ο Αντωνάκης και οι θέσεις του κόμματος. Ένα δελτίο που του ξέσκισαν τα βάρδουλα της κομματικής ξεφτίλας επί των ημερών του ακαταλληλότερου και του ψευτοθόδωρα.
Ένα δελτίο ειδήσεων λοιπόν που δεν φτάνει ποτέ διψήφιο νούμερο τηλεθέασης, ευθύνεται για τα ποσοστά δημοτικότητας του Αντωνάκη και του περιπλανώμενου τσίρκου που διευθύνει!
Και από σήμερα, όσοι παρακολούθησαν τα μεσημεριανά κατινίστικα προγράμματα, (τα οποία τυγχάνουν πολύ μεγαλύτερης τηλεθέασης απ’ ότι οι ειδήσεις της ΕΤ1 και ΝΕΤ μαζί) ενημερώθηκαν για τον κατατρεγμό που βιώνει ο Αντωνάκης και η νΝΔ.
Τώρα που ξέρουν, μπορούν να τον ψηφίζουν δαγκωτό, υπερηφανευόμενοι για την αποκατάσταση της αδικίας.

Η επανάσταση μόλις άρχισε.
Από το «Πολύ μπλα μπλα»…

Ανώνυμος είπε...

logoploke i elli einai gunaika pou thelei tree feet apostasi thelei to xoro tis eipame !!!
ante filakia
from FL maria