Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΠ΄ ΑΥΤΟΦΟΡΩ !...


Το παραπάνω πρωτοσέλιδο της λαμιώτικης εφημερίδας ΗΜΕΡΑ, αναγγέλλει το ραντεβού του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Σκανδαλίδη, με τους αγρότες της περιοχής για να γίνει επίσκεψη στα χωράφια που πλήγησαν από την πρόσφατη νεροπομπή και τις πλημμύρες που προκλήθηκαν

Στο τοπικό site, Lamiareport, διαβάζουμε, επί λέξει : Συνεπής στο ραντεβού που έδωσε με τους αγρότες ο Κώστας Σκανδαλίδης, τους συνάντησε, (χθες Πέμπτη), στη διασταύρωση της Ανθήλης και μαζί πήγαν και είδαν κάποια από τα χωράφια που οι καλλιέργειες καταστράφηκαν από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις.
Οι αγρότες ενημέρωσαν τον Υπουργό για τα προβλήματα, που υπάρχουν με τον ΕΛΓΑ, στο θέμα των αποζημιώσεων και απέσπασαν την δέσμευση του Κώστα Σκανδαλίδη ότι θα δει το θέμα άμεσα.


Αμέσως από κάτω μπορούμε να δούμε βίντεο από την άφιξη και την επίσκεψη του Υπουργού στα χωράφια...


Και τέλος, μπορούμε να δούμε ένα χαρακτηριστικό, επαίσχυντο και εξοργιστικό δείγμα παραπληροφόρησης από την ξεπεσμένη, (πάλαι ποτέ...), ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, (της θυγατέρας του Κίτσου...)



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για συναγωνισμό στα ίσια, με την Αυριανή ! Στον κιτρινισμό, φυσικά !

Ανώνυμος είπε...

Πολυ ξεπεσμος αυτο το κοριτσι....με την Πανια κανει παρεα?

boom είπε...

Τι κι αν η επίσκεψη έγινε με ραντεβού και συννενόηση, η "επανάσταση" της Μάνιας απαιτεί εξαναγκασμό ! Με το ζόρι πήγε λοιπόν και χωρίς να το θέλει ! Δεν φαίνεται και στο βίντεο που τον έχουν ...δεμένον ; Το γαρ πολύ του οινοπνεύματος, γεννά μαλακίες.

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο το υπογράφει δημοσιογράφος της Λαμίας ο Απ. Έλληνας.
Εχθρός του ΠΑΣΟΚ.
Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα πήρε, φαίνεται, καμιά δουλίτσα απ΄ την Περιφέρεια !