Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ !...


Κάποιοι είχαν νομίσει πως θα μπορούσαν να υλοποιούν επ΄ άπειρον τα καταχθόνια σχέδιά τους, για την υπονόμευση του κυβερνητικού έργου και της ίδιας της κυβέρνησης, παίζοντας - στο πιο εξευγενισμένο – το ρόλο του κουτσαβάκη. Οι κάθε είδους, πολιτικοί και δημοσιογραφικοί, λεχρίτες είχαν βολευτεί μια χαρά στο ν΄ ασκούν την αντικυβερνητική πολεμική τους, απολαμβάνοντας, όμως, παράλληλα τα καλά και τα οφέλη των, όποιων, επιτυχιών της κυβέρνησης.

Από χθες το βράδυ οι κώλοι έσφιξαν και οι γλώσσες άρχισαν να τραυλίζουν, αποκαλύπτοντας τις τρικυμιώδεις διεργασίες στα κρανία.

Οι αντιδράσεις τόσο των τρεμοπρετεντέρηδων (κι όσων εκφράζουν κι υπηρετούν…), όσο και των λογής – λογής πολιτικάντηδων καταδεικνύουν ποιοι έχουν το πρόβλημα και ποιοι ήταν σε μια αδιέξοδη και επικίνδυνη για τη χώρα πορεία και συμπεριφορά.

Ιδού, ποιοι φοβούνται τον ελληνικό λαό και την ετυμηγορία του !...

Οι πρωθυπουργικές πρωτοβουλίες οδηγούν σ΄ ένα μαζικό, όσο και επεισοδιακό ξεμασκάρεμα, ( ξεβράκωμα λαϊκιστί…), και οι «μασκοφόροι» διαισθανόμενοι τη δημόσια αποκάλυψή τους και το, πιθανό, κάζο, άρχισαν τα μουλαροειδή κλωτσήματα και τα γαϊδουρινά γκαρίσματα !

Ο ελληνικός λαός, ο σκεπτόμενος και ενδιαφερόμενος, για το μέλλον της Ελλάδας, πολίτης, ο πραγματικός πατριώτης κι όχι ο κάπηλος εθνικόφρων, ο λογικός και συνετός προοδευτικός κι όχι ο μυαλοφυγόδικος μηδενιστής και μπαχαλοποιός, θα πάρει θέση για το κρίσιμο ζήτημα της νέας πορείας της χώρας, η οποία πορεία, μετά από πολλές ταλαντεύσεις και ταλανίσεις, καθώς και ύστερα από σκληρές λαϊκές θυσίες, τείνει να αποκτήσει σαφή δεδομένα, συγκεκριμένους στόχους και φιλόδοξη, πλην όμως αναγεννητική, στρατηγική.

Επί της ουσίας, λοιπόν, μακριά από τεχνάσματα και υπεκφυγές, χωρίς θόλωμα των νερών και χωρίς πέταγμα της μπάλας στις εξέδρες : τα ψέματα τελείωσαν, ρε !...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σου το ξαναστέλνω,
για να σιγουρευτώ ότι λογοκρίθηκε,
και δέν παράπεσε.

Άν συμβαίνει το πρώτο,
που μάλλον συμβαίνει,
"ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ"

και πέστε του,
να μήν μας σώσει άλλο,
φτάνει τόσο που μας έσωσε.

__________________________________________

Ακριβώς πρίν ένα χρόνο, παρά κάτι μέρες ..........

«Η Ελλάδα θα επιβιώσει και θα προχωρήσει μπροστά.
Δεν υπάρχει περίπτωση αναδιάρθρωσης του χρέους ή πτώχευσης»
ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στο βρετανικό BBC,
τονίζοντας ότι στόχος του είναι να σώσει την Ελλάδα,
«χωρίς να έχω πρόβλημα αν δεν επανεκλεγώ».


Ολόκληρο το άρθρο, υπάρχει στίς παρακάτω σελίδες

http://diplomatia.gr/?view=new&id=6145
http://www-es.imerisia.gr/article.asp?catid=15459&subid=2&pubid=76931149
http://news247.gr/ellada/politiki/synenteyksh_papandreoy_gia_to_ti_syzhta_h_kyvernhsh_me_thn_troika.641999.html