Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΧΑ !...


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

we will rock you!!για 'οποιον θυμάτε!!!!
μαρια

Ανώνυμος είπε...

Τον αποτρέλλανε τον ...τρελλαντώνη!

boom είπε...

Αντωνάκη τι θα ψηφίσεις στο Δημοψήφισμα; Οχι; Κι αν γίνεις πρωθυπουργός τι θα εφαρμόσεις,όσα έχεις καταψηφίσει;

Λ.ΜΠΡΕΚΟΣ είπε...

Οι οικονομικοί απατεώνες της "αγοράς" και οι πολιτικοί απατεώνες της δεξιάς σε θανάσιμο κεφαλοκλείδωμα! Τα τραυλίσματά τους με ψυχορράγημα μοιάζουν!

Ανώνυμος είπε...

Μου έλεγε χθες επί λέξη, φανατισμένο γαλάζιο πρόβατο «Μα είναι δυνατόν να ζητά δημοψήφισμα αυτός ο μασκαράς (εννοούσε τον ΓΑΠ) αφού έχει τους ψήφους για να περάσει τη νέα σύμβαση? Γιατί θέλει να ανακατέψει τώρα και το Σαμαρά σε αυτό? Για να τον φέρει σε δύσκολη θέση και να μην μπορεί αύριο, μεθαύριο που θα γίνουν εκλογές να σχηματίσει δική του κυβέρνηση? Είναι προδότης που θέλει να βάλει τη χώρα σε τέτοια περιπέτεια!»
Καταλάβατε κύριοι και κυρίες γιατί τον φωνάζουν «προδότη» αυτές τις τελευταίες ημέρες τα «γαλάζια στρουμφάκια» ? Γιατί ο μέγας αρχηγός τους θέλει να μείνει "αλώβητος" και "καθαρός", γιατί θέλει να κρυφτεί πίσω από την αντιμνημονιακή του ρητορική, να κάνει άλλος τη «βρώμικη δουλειά» και μετά να έρθει αυτός μετά βαΐων και κλάδων , αφού προηγουμένως «στείλει στο καναβάτσο» με κραυγές, βρισιές και απειλές αυτόν τον κακομοίρη που θα τα πάρει όλα πάνω, για να στρογγυλοκάτσει στο σβέρκο μας και να συνεχίσει την «παλιά μου τέχνη κόσκινο». Το δημοψήφισμα του χάλασε τα σχέδια! Ο Τσίπρας, η Αλέκα και οι υπόλοιπες πολιτικές καρικατούρες από όλα τα κόμματα, τι ρόλο παίζουν άραγε? Ξέρω, ξέρω…υπηρετούν τα συμφέροντα του λαού! Άλλωστε ο Κουρής, ο Τράγκας, ο Μπόμπολας κτλ. μέρος του λαού είναι……