Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ !...


Παραιτηθείτε, για να κυβερνήσουν, ξανά, αυτοί πήρανε τα αποθεματικά των Tαμείων και αφού τα κάμανε ομόλογα και τα βουτήξανε στο αίμα, το αίμα των ασφαλισμένων, τα βγάλανε βόλτα σε πισίνες με καρχαρίες, και έγινε το έλα να δεις : δώσ΄μου και μένα μπάρμπα ! Κι όταν τα γυρίσανε στα Ταμεία αλλουνού του έλειπε το χέρι, αλλουνού το πόδι, αλλουνού του είχαν ανοίξει την κοιλιά και κρατούσε τ’ άντερα του στα χέρια.

Παραιτηθείτε να έρθουν αυτοί, που, (για τίνος το συμφέρον ;), τα είχανε κατεβάσει σε ένα καλόγερο και ο αθεόφοβος μια ολόκληρη κυβέρνηση, (μόνος του;), την γλύκαινε και τον γλυκαίνανε, την τάιζε και τον τάιζαν, τους έδινε και του δίνανε : μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ.

Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί, που όταν καιγότανε ολόκληρη η Ελλάδα και - για όνομα του Θεού - καήκανε ζωντανοί, σχεδόν, εβδομήντα άνθρωποι, ο πρωθυπουργός Καραμανλής δήλωσε από τηλεοράσεως, ότι έβλεπε τα τεκταινόμενα από την τηλεόραση του σπιτιού του στην Ραφήνα.

Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί, που στο όνομα της τυφλής, παράλογης, κομματικής εκδίκησης, με την ασυνάρτητη «απογραφή» τους, ρίξανε την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας, στον βαθύτερο λάκκο με σκατά, που έγινε ποτέ για μια χώρα.

Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί, που κρύβανε το οικονομικό έλλειμμα της χώρας και με την τελική πρόθεση να το φορτώσουν σε άλλη κυβέρνηση, για να βγάλει αυτή, κυριολεκτικά, το φίδι από την τρύπα.

Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί, που οι πρώτες νομοθετικές πράξεις τους, μετά τις εκλογές του 2004, ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ, δίνοντας έτσι το σύνθημα στην αγορά, στην ραχοκοκαλιά της παραοικονομίας, της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής, τους μικρομεσαίους, να κλέβουν τον ΦΠΑ, να μην κόβουν αποδείξεις να ρημάξουν τα κάθε είδους Ταμεία.

>>>Διαβάστε τη συνέχεια...
Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί, οι ικανότατοι, που το χρέος της Ελλάδας από 150 δις το πήγανε στα 330 έτσι για να μπορούν να κάνουν «μεγάλες μπίζνες» και κομματικά ρουσφέτια

Παραιτηθείτε, σας το λέει ο επίτιμος, που αγωνιά για το μέλλον της κόρης…

Παραιτηθείτε γιατί οι τραπεζίτες που μας φόρτωσαν με πιστωτικές κάρτες θα χάσουν τον έλεγχο των τράπεζών τους.

Παραιτηθείτε, γιατί όταν ο Πάγκαλος στη Βουλή κατήγγειλε τον Αλογοσκούφη ότι χάρισε με νόμο στα στελέχη των τραπεζών, που πήραν bonus 800.000.000 ΕΥΡΩ, τον αναλογούντα φόρο 350.000.000 ΕΥΡΩ, ΔΕΞΙΑ ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, , ξύνανε τα αρχίδια τους

Παραιτηθείτε, το απαιτεί ο κύριος Καρατζαφέρης, αυτός που επί πρωθυπουργίας μπουχέσα, δήλωσε έξω από το μέγαρο Μαξίμου ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ στο ΠΑΣΟΚ να κυβερνήσει !

Παραιτηθείτε, γιατί το φωνάζει όλη η Αριστερά, δηλαδή οι Αριστεροδεξιούληδες. Δεν μπορούν οι άνθρωποι να σας βλέπουν να κυβερνάτε, το καταλαβαίνετε ή είσαστε χαζοί ; Δεν μπορούν να κάνουν τους διορισμούς που θέλουν ! Τις δουλειές που θέλουν ! Τους θυμάστε στην Βουλή πόσες και πόσες φορές, με ερωτήσεις, απαιτούσαν να προσληφθούν στο Δημόσιο, ως μόνιμοι υπάλληλοι, όλοι όσοι δούλευαν STAGE με αριστεροδεξιόστροφη πρόσληψη ;

Παραιτηθείτε, το απαιτεί ο κύριος Συνταγματολόγος, που καθιέρωσε- έντυσε με το κύρος του τις προσλήψεις στο Δημόσιο, μέσω της προσωπικής συνέντευξης, για να μπορούν να ορμήσουν ανεμπόδιστα τα στίφη από Δεξιά και Αριστερά, σε αυτό το, από τότε, πτωχευμένο Ελληνικό Δημόσιο, όμως αυτός εκεί ακλόνητος στο κομματικό καθήκον του…

Παραιτηθείτε γιατί σύσσωμη η Αντιπολίτευση δεν ασχολείται με το ποιος δημιούργησε το χρέος και το έλλειμμα, αλλά με αυτούς που προσπαθούνε, μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες, να σώσουν την Ελλάδα

Παραιτηθείτε, για χάρη εκείνων που ζουν χλιδάτη ζωή στο εξωτερικό, φυγαδευμένοι από την τότε Δεξιά κυβέρνηση, προκειμένου να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και αν χρειαστεί να πούνε και ένα καλό λόγο για τη Ν.Δ.

Παραιτηθείτε, γιατί το MEGA CHANEL στις 09.35 - 22/10/2011έβγαλε σποτάκι «Μια κοινωνία προβάτων θα βγάλει, αναπόφευκτα κάποια στιγμή, μια κυβέρνηση λύκων » Henry de Jouvenel. Εκείνος το είχε πει, αλλά ο συνειρμός που θέλουν να δημιουργήσουν είναι αναπόφευκτος.

Συμπέρασμα : ΠΑΣΟΚοι, αν γι αυτά πρέπει να δώσετε την ευθύνη της Ελλάδας στην Δεξιά, στις Παραφυάδες της και στους Αριστεροδεξιούληδες κάντε το, παραιτηθείτε !...

4 σχόλια:

stefanos είπε...

Δυστυχώς αυτό έρχεται σαν αναπόδραστη εξέλιξη μιας εκπληκτικά ανεπαρκούς πρωθυπουργίας ενός ανόητου πολιτικού και μιας άθλιας διάλυσης και του "γυψαρίσματος" του κομματικού φορέα από έναν ιδιότυπο και με νοοτροπία τσιφλικά αρχηγό. Για όλα όσα αναφέρεις είχε τα όπλα να τους καθίσει στο σκαμνι και δεν το έκανε. Είπε ότι "θα ματώσουμε" αλλά θα γίνει αυτό που πρέπει. Δεν το έκανε γιατί υπέκυψε στις πιέσεις που προέρχονταν εκτός και εντός Ελλάδος. Οπότε η σημερινή κατάσταση δημιουργήθηκε αναπόδραστα. Το ότι η πλειοψηφία των Πασόκων του γυρίζει την πλάτη σε ποσοστό πάνω από 50% τα λέει όλα. Δυστυχώς! Και λέω δυστυχώς γιατί αν για κάποιους δεν μετράει η προσωπική καταβαράθρωση του ΓΑΠ, για όλους όμως έχει σημασία η διάλυση του Κινήματος ως παράταξης Πατριωτικής, Δημοκρατικής, Αριστερής και Προοδευτικής

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Φίλε Στέφανε,
Μάλλον, είναι εντελώς πρόωρο και τελείως ριψοκίνδυνο, εν μέσω πολεμικών καταστάσεων και κλίματος, να προχωρούμε σε εξαγωγή συμπερασμάτων και μάλιστα τελειωτικών.
Το τι αντιμετώπισε το ΠΑΣΟΚ και ο Γ. Παπανδρέου, αναλαμβάνοντας τη διακυβέρνηση το 2009, τι έκαναν και τι αποτέλεσμα είχε η λειτουργία τους, θα φανεί πολύ αργότερα, από την πορεία της χώρας και τ΄ αποτελέσματα των επιλογών που έχουν γίνει.
Είσαι και είμαι χτυπημένος, σφαγιασμένος (από μέτρα), φυσιολογικά εξοργισμένος, σφόδρα απογοητευμένος από τις καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί.
Τη μόνη κριτική που μπορούμε να κάνουμε - προς το παρόν - είναι το ό,τι ο ΓΑΠ, ανακαλύπτοντας το χάος που ανέλαβε, δεν έκανε δυο πραγματάκια : τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ (με την έννοια της ολοκλήρωσης του κύκλου του...) και τη δημιουργία ενός νέου κόμματος, με τη σφραγίδα του και την διενέργεια νέων εκλογών, με άλλες διαπιστώσεις, άλλες δεσμεύσεις κι άλλες εξαγγελίες.
Τα πάντα - ακόμα και η πορεία του Κινήματος, ακόμα και η πορεία του λαού - θα κριθούν από την εφαρμογή των όσων έχουν γίνει και αποφασιστεί ως σήμερα. Κι αυτά είναι έργο ΜΟΝΟ του Γιώργου !
Θα ξαναβρεθούμε στους μπαξέδες και θα τα ξαναπούμε...

maximus είπε...

Αυτή η ανάρτηση με την φωτογραφία που αξίζει όσο χίλιες λέξεις θα έπρεπε να γίνει πρωτοσέλιδο, όχι τόσο ως διαμαρτυρία για όσους σκέφτονται να καταψηφίσουν αλλά ως υπενθύμιση για όσους ανυπομονούν να τους ξαναψηφίσουν. Βλέπετε όμως όταν μαγειρεύονται ρουσφέτια η μνήμη γίνεται επιλεκτική.

ακυβέρνητος είπε...

Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!

Το οποίο δεν έρχεται...!