Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΤΟΥ !


Τη στιγμή που ο ελληνικός λαός ετοιμάζεται να σηκώσει στις πλάτες του νέα δυσβάσταχτα βάρη χάριν δημοσίου συμφέροντος, οι μισθοί και οι συντάξεις κατακρημνίζονται και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του ΣΔΟΕ επιβάλλουν πρόστιμα ακόμα και σε φουκαράδες που δεν έκοψαν την απόδειξη για μια… τυρόπιτα, οι επιχειρηματίες των media με «γκρίζες» καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ παραμένουν προκλητικά στο απυρόβλητο.

Πέντε χρόνια μετά την κατάθεση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ από τον Θέμο Αναστασιάδη στην B.N.P. PARIBAS, η υπόθεση του εκδότη παραμένει «στοιχειωμένη» στα εισαγγελικά γραφεία! Παρά το γεγονός ότι από το καλοκαίρι του 2011 η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με την αναφορά που διαβιβάζει στους εισαγγελείς Οικονομικού Εγκλήματος, ζητεί τη δίωξη του εκδότη του «Πρώτου Θέματος» για παράβαση του Νόμου περί Πόθεν Έσχες αλλά και για το κακούργημα του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος, μέχρι σήμερα συνεχίζεται η ποινική προκαταρκτική εξέταση.

Το ιδιαίτερα εντυπωσιακό της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι το γεγονός ότι στη δικογραφία της «υπόθεσης Αναστασιάδη» περιέχονται οι πορισματικές-αναφορές του ΣΔΟΕ που αποτελούν κόλαφο για τον εκδότη. Σε αυτές συμπεραίνεται ότι δεν δύναται να δικαιολογήσει 3,3 από τα 5 εκατ. ευρώ τα οποία κατέθεσε την 20η Ιουλίου του 2007 στην B.N.P. PARIBAS. (>>>Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στη zougla…).

Αυτός ο «βρωμιάρης», λοιπόν, συνεχίζει να ρίχνει τις βρωμιές του ενάντια στο Γ. Παπανδρέου, μέσα από τη βρωμοφυλλάδα του, συγκεριάζοντας ιστορίες γα αρκούδες και περιγράφοντας γεγονότα απίθανα, που μόνο στη νοσηρή φαντασία του παράγονται.

Το απόλυτα κατασκευασμένο και συκοφαντικό πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος, το κονιορτοποίησε η ανακοίνωση του Γραφείου του Παπανδρέου, θα πρέπει, όμως, να υπάρξει και η συνέχεια : η προσφυγή κατά του «βρωμιάρη» στη Δικαιοσύνη και το κυνηγητό του μέχρι εκεί που δεν παίρνει !

Η ανακοίνωση – κόλαφος στους διαπλεκόμενους της δημοσιογραφίας είναι η εξής :




«Το δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, που αφορά τον Γιώργο Α. Παπανδρέου, διαπνέεται από αγοραία αντίληψη για την δημοσιογραφία και την αποστολή της.Αντίληψη, η οποία είναι προφανές ότι χαρακτηρίζει το όλο εγχείρημα της συγκεκριμένης εφημερίδας, που υλοποιείται συνειδητά και με εντεινόμενους ρυθμούς την τελευταία περίοδο.Όπου εγχείρημα, η εργολαβία κατασυκοφάντησης του Γιώργου Παπανδρέου.Αυτή είναι η δημοσιογραφία που υπηρετούν.Τα δήθεν στοιχεία τους, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Το δημοσίευμα βρίθει ασύστολων ψευδών και ανακριβειών. Όπως, το ότι ανακάλυψαν 18 ομιλίες του Γιώργου Παπανδρέου με την μυθική αμοιβή του 1 εκατ. δολαρίων.Η κατασυκοφάντηση θα αποδεικνύεται άμεσα, από τη φορολογική του δήλωση και το πόθεν έσχες. Εκεί καταγράφονται τα πάντα.
Μπορούν να ισχυριστούν το ίδιο και οι συκοφάντες του Γιώργου Παπανδρέου ;
 Και όλα αυτά, ενώ σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζεται ότι, η παρουσία πολιτικών ηγετών σε διεθνείς εκδηλώσεις αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία προβολής εθνικών θέσεων, όπως και προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε χώρας για επενδύσεις.Γιατί αυτό είναι το αντικείμενο των ομιλιών του Γιώργου Παπανδρέου: η Ελλάδα, οι μεγάλες θυσίες των Ελλήνων και τα πρωτοφανή αποτελέσματά τους, οι αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί, οι δυνατότητες της Ελλάδας, οι προοπτικές της, όπως και οι εξελίξεις στην ΕΕ και την Ευρωζώνη, μαζί με τις θεσμικές αλλαγές που πρέπει να προωθηθούν άμεσα στην Ευρώπη και διεθνώς, αλλά και οι πολιτικές που πρέπει να υιοθετηθούν για την ρύθμιση και τον έλεγχο των αγορών και των φορολογικών παραδείσων.

Όσο περισσότεροι πολιτικοί ηγέτες και προσωπικότητες της χώρας θα μπορούσαν να συμμετέχουν και σε όσο το δυνατόν περισσότερες διεθνείς εκδηλώσεις, τόσο το καλύτερο για τη χώρα.Είναι ηλίου φαεινότερον όμως, ότι αυτά δεν εμπίπτουν στο πεδίο ενδιαφέροντος της λαμπρής σκέψης που χαρακτηρίζει τους πάσης φύσεως τιμητές.

Μέχρι σήμερα, ο Γιώργος Παπανδρέου, αντιμετώπιζε είτε με τη σιωπή, είτε με πολιτικά μέσα τους εργολάβους επικριτές του.

Δυστυχώς, κάποιοι εκλαμβάνουν την ευγένεια και την αξιοπρέπεια ως αδυναμία που τους επιτρέπει να εξαπολύσουν και νέες αήθεις επιθέσεις.Κάτι τέτοιο όμως, δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Αρκετά πια».

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να στραφει εναντιον του ποινικα και να τον ξεσκισει τον ''Βρωμιαρη''

Ανώνυμος είπε...

΄Οταν πρωτοβγήκε πρωθυπουργός ο Παπανδρέου κόντεψα να τσακωθώ με ένα θείο μου που ζει στον Καναδά και μου είπε ότι δεν θα τα καταφέρει στο έργο του, γιατί δεν είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε να μας κυβερνήσει πολιτικός με τέτοιο στυλ πολιτικής.Τότε δεν ακταλάβαινα τι ήθελε να πει, και σαν Ελληνίδα και μάλιστα Κρητικιά, προσέβλήθην τρομάρα μου.
Τα όσα ακολούθησαν από τότε τον δικαίωσαν πλήρως, γιατί εμείς θέλομε φαίνεται θρασείς και λαϊκιστές πολιτικούς για να τους εκτιμούμε. Η ευγένεια και η ανοχή απαγορεύονται σε όποιον ασχολείται με την πολτική στην Ελλάδα, και αυτό καλά θα κάνει να το καταλάβει και ο Γ.Α.Π. και να μην αφήνει αναπάντητη τη λάσπη που του εκτοξεύουνε, γιατί όπως βλέπομε καλά, ο "αμίλητος" Καραμανλής που επί ημερών του έγινε όργιο σπατάλης και διαφθοράς είναι στο απυρόβλητο... Μπράβο μας!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ Ο Γ.Α.Π. ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΩΝ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΜΑΣ... ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΟΡΟΪΔΟ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ...
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

"Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΓΑΖΕΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΜΑΣ" γράφει ο Αναστασιάδης.
Ποια "συμφορά σου", βρε βρωμιάρη ; Εσύ τα μπαούλιασες στηνΕλβετία και μαύρα !

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ, ΘΑ ΗΤΑΝ :"ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ"

Ανώνυμος είπε...

Και κάπως έτσι προκύπτει το ερώτημα, εάν δεν έγραφε αυτά τα σκουπίδια η υπόθεσή του θα ήταν στοιχειωμένη;

Ανώνυμος είπε...

αλήθεια αυτός ο φοβερός εισαγγελέας ο πεπόνης τί κάνει; α, δεν ήρθαν ακόμη οι οδηγίες! ή μήπως ήρθαν και του παν "θάψτο"... και κάπως έτσι ο κομιστής συνεχίζει την εργολαβία εναντίον του Παπανδρέου. είναι πολλά τα λεφτά...

X.K. είπε...

Γιατι οι εισαγγελεις δεν ψαχνουν τον ιθυνοντα νου που ειναι πισω απο τους αγανακτησμενους και τους δεν πληρωνω που μπαχαλοποιησαν τον τοπο καιθ δημιουργησαν πεδιο γιατην ανατρο πη του Γαπ και την πτωση της κυβερνησης του ,μηπως αλλαξε κατι προς το καλλιτερο και δεν το πηραμε χαμπαρι,τα Ζαπεια, η επαναδιαπραγματευση τα ισοδυναμα ολα ,μηπως ηταν φυκια για μεταξωτες κορδελες,η'απλα οι εγχωριοι νταβατζηδες δεν αντεχαν αλλο την πιεση του Γαπ γιαυτο και τον εφυγαν,παντως οση λασπη και να ριξουν ο κοσμος δεν πιστευει πλεον σε κανεναν και εχει καταλαβει τον ρολοτου καθενοςGAP KEEP WALKING.

Ανώνυμος είπε...

Χ.Κ, Αξιζει επισης τον κοπο να διαβασει κανεις την δηλωση του Γ.Ραγκουση για την αγια τριαδα που επιμενει οτι κοροϊδεψαν τον κοσμο με τις αναδιαπραγματευσεις και αφηνει να ενοηθει οτι ολα αυτα που εκαναν με δηθεν τσακωμους δεν θταν τιποτε αλλο απο ενα κακοστημενο θεατρο. Πολιτικοι ψευτες και οι τρεις για να περασουν τα μετρα που απο βουλημια για εξουσια επετειναν το προβλημα και αντι 4.5 δις απο μισθους και συνταξεις εκοωαν 9.6 δις. Μιλαω για καθαιρεσεη ΓΑΠ, Παπαδημους, εκλογες, προεδρια Πασοκ και κολλεγια των τριων.

χ.κ. είπε...

13.09 γιατην δηλωση ραγκουση και Λοβερδου δεν ακουστηκε τιποτα στις ειδησεις για το ρεσιταλ συκοφαντιας του Θεμου βουηξε οτοπος,αντι να πουν οτι ειναι τιμη για την Ελλαδα ενας πολιτικος να αντιμετωπιζεται στο εξωτερικο ως μια εξεχουσα προσωπικοτητα και οι ομιλιες του αμειβονται αναλογα τ' αρωστημενα μυαλα βρηκαν θεμα φαινεται οτι προτιμουν τον πολιτικο βουτηγμενο στην διαφθορα και διαπλοκη παρα να δουλευει τιμια,και αυτο τους ενοχλει.

Νίκος Αντωνατος .. είπε...

Ο μακαριτης Κακαουνακης ειχε πει οτι.Η λεγομενη τεταρτη εξουσια ( ο τυπος ) ειναι πλεονη πρωτη.Επισης ειχε πει οτι ο καλυτερος δημοσιογραφος εχει σκοτωσει τη μανα του.