Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ !...


Δεν αρκείται, με τίποτα, στο βραβείο του μεγαλύτερου κωλοτούμπα, (εξ ου και το προσωνύμιο «Κομανέτσης»…), στην πολιτική του άποψη και θέση, αλλά συνεχίζει την απαράδεκτη και αήθη συμπεριφορά του, παραμυθιάζοντας και κοροϊδεύοντας τους πάντες, πρώτα απ΄ όλους, βέβαια, τον ελληνικό λαό.
 
Ο φερόμενος ως πρωθυπουργός Αντωνάκης, βγήκε πριν λίγες ημέρες και ανασκεύασε – στα λόγια – το φορολογικό νομοσχέδιο, που η κυβέρνησή του είχε διαμορφώσει, το είχε διαρρεύσει στα ΜΜΕ και το είχε δώσει για συζήτηση στα άλλα κόμματα της συγκυβέρνησης.
 
«Θα τ΄ αλλάξω όλα !...», τσίνησε, με περισπούδαστο φιλολαϊκό στόμφο. «Θα υπάρξουν ελαφρύνσεις, αντί για επιβαρύνσεις, στα μεσαία στρώματα !...». Και για να μην αφήσει καμιά αμφιβολία, έριξε και το σύνθημα : «Είμαι με τη μεσαία τάξη κι όχι εναντίον της !...».
 
Για μια, περίπου, εβδομάδα, οι ειδήμονες των κυβερνητικών μαγειρείων, έβαλαν πάλι το «φαγητό» στην κατσαρόλα κι άρχισαν τους πειραματισμούς με τα «μπαχαρικά», προσπαθώντας ν΄ αλλάξουν τη γεύση του και να το παρουσιάσουν ως άλλο.
 
Το «νέο» κατασκεύασμα ξεμύτισε στα κυριακάτικα φύλλα και μαζί με τη δυσωδία του, αποκάλυψε και την αλητεία, τόσο των μαγείρων, όσο και του σεφ… «Χάνεται ένας μισθός για εισόδημα 25.000 € !...», με τα νέα φορολογικά μέτρα, «νόμος – λαιμητόμος, για τα μεσαία εισοδήματα…», μας πληροφορούν τα ΜΜΕ, κάνοντας σκόνη τις κορώνες και τις διαβεβαιώσεις του Αντώνη Κομανέτση και αποδεικνύοντας την έμφυτη ροπή του στην ψευτιά και την εξαπάτηση.
 
Το να εμφανιστεί απτόητος και να αναμασήσει νέες διαβεβαιώσεις, ώσπου, στο τέλος, να πετάξει ένα «δεν γίνεται αλλιώς, το θέλει η τρόϊκα…», είναι, σίγουρα, θέμα ημερών, αν όχι ωρών. ΄Αλλωστε, ούτε ιερό, ούτε όσιο υπάρχει !...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν με ενδιαφερει αυτος τον ξερω και τον ξερουμε αυτα περιμεναμε δεν μας εκπλησσει. Αυτον που θελω να ρωτησω ειναιτ ον αλλο τον δικο μας τον νεο Ηγετη του Πασοκ τι κανει με ολες αυτες τις αληθειες που εσεις επισημαινετε και αναδυκνυετε και να μας πει ποιος ο λογος και το κερδος που οι συνομωτες εριξαν την κυβερνηση τους και αποκαθηλωσαν τον Προθυπουργο τους οταν αντεληφθη που το πηγαινε η Μερκελ κλπ και θελησε να βαλει τα πραγματα στην θεση τους με το δημοψηφισμα. Τι κερδισαμε εμεις οι μεσαιοι απο την κινηση αυτη?? Καποιος πρεπει να μας εξηγησει αν αισθανετε συνεταιρος σε αυτη την κυβερνηση και οχι Φιλιππινεζα Νταντα του Σαμαρα.

Ανώνυμος είπε...

Για ολουs τουs συνομωτεs πλησιαζει
η ωρα τηs τιμωριαs. Ολοι εκτοs
βουληs.