Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !

Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...


COSTA RICA...

Ο Πλανήτης δολοφονείται !...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΜΑ : ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΥΣΗ L P G .
Η προώθηση της επένδυσης του Κατάρ στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας δίνει την δυνατότητα εγκατάστασης δύο μονάδων ηλεκτροπαραγωγής συνολικής ισχύος 1010 MW με πρώτη ύλη υγροποιημένο αέριο πετρελαίου (LPG).
Πουθενά στο κόσμο δεν λειτουργεί μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με βάση το LPG λόγω επικινδυνότητας. Αναφέρουμε ότι το 1984 στο Σαν Χουάν του Μεξικού η έκρηξη σε δεξαμενή LPG προκάλεσε περισσότερους από 600 νεκρούς, 5.400 τραυματίες και ζημίες που υπερέβαιναν τα 31 εκατ. Δολλάρια Και αν κάποιοι ισχυριστούν ότι η τεχνολογία από τότε βελτιώθηκε αναφέρουμε ότι το 2009 σε έκρηξη βαγονιού τραίνου που μετέφερε LPG στην Τοσκάνη της Ιταλίας προκάλεσε 16 νεκρούς και περισσότερους από 30 τραυματίες και ανυπολόγιστες ζημιές. Γι’ αυτό επαναλαμβάνουμε δεν λειτουργούν πουθενά στον κόσμο τέτοια εργοστάσια.Σύμφωνα με το υπάρχοντα σχεδιασμό το 70% της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας θα διοχετεύεται μέσω καλωδίων στην Ιταλία. Το ερώτημα εύλογο, γιατί η εγκατάσταση δεν γίνεται στην Ιταλία ; η απάντηση απλή ουδέποτε η Ιταλία θα δεχόταν την εγκατάσταση μονάδας τόσο μεγάλης επικινδυνότητας στο έδαφος της.
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ .

Π.Μ. είπε...

Παρατηρείστε οτι οι καταστροφείς του πλανήτη στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι κάποιοι αθλιοι,πεένητες,απ΄αυτούς τους υποταγμένους στην Ανάγκη, που θα συγχωρούσε η συνείδησή μας,έτσι όπως την έχει φτειάξει η ιστορία μας,(άλλη κουβέντα) αλλά κάπως καλοβαλμένοι κάτοικοι της Κόστα Ρίκα, που το βράδυ θα τους χαμογελάσεις και θα σου χαμογελάσουν και μπορεί να τους βρείς και πολύ συμπαθητικούς μερικούς απ΄αυτούς.
Μπορεί να είναι και κάποιος απο μας.
Τι διάολο συμβαίνει;Εχω τελικά την πεποίθηση οτι όλοι αυτοί
έχουν αποκτήσει, λόγω "ιστορίας" ενα πολιτισμικό επίπεδο το οποίο φαίνεται στην θωριά τους, αλλά όχι μέχρι του σημείου που να μπορούν ν΄αντιληφθούν το κακό που κάνουν.
Σε τι σκατοσύστημα ζούμε;Το ίδιο συμβαίνει και στα καθ΄ημας.
Οι πολλοί "αθώοι" είναι τελικά αυτοί που σκοτώνουν
την ζωή.