Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΦΑΓΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ...ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ !...

Στην επιλογή του μεγάλου και δομικού ανασχηματισμού προσέφυγε, τελικά, ο Γ Παπανδρέου, μετά τα γεγονότα και τις εξελίξεις για τα αυτοδιοικητικά. Το πολύ πιθανό, αυτό, ενδεχόμενο παρουσιάστηκε στην πρωϊνή ανάρτηση των «Λογοπλοκιών», την Κυριακή με το τίτλο «ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ?...».

Είσοδος πολλών νέων προσώπων, αρκετές εναλλαγές και καρατομήσεις ! Πρώτο και καλύτερο, ο πρωθυπουργός έφαγε τον ίδιο του τον εαυτό, αφού τον …απομάκρυνε από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών !...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε μας κοροϊδεύεις; Που είναι τα νέα πρόσωπα; Ο Παπουτσής, ο Σκανδαλίδης, ο Χυτήρης. Μόνο τη Βασούλα δεν έβαλε. Την Κατσέλη την έφαγε.
Κοινως Κυβέρνηση ΔΟΛ

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Ναι ρε φίλε, όλοι αυτοί είναι νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση. Το τι θεωρείς εσύ "νέα" δεν θα το μαντέψω ούτε θα στο γράψω ! Τώρα για ΔΟΛ κλπ, τόσα ξέρεις, τόσα λες...

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα έμπειρα στελέχη παρά μαθητευόμενους μάγους. Σε χαλεπούς καιρούς χρειάζεται η εμπειρία μην το ξεχνάτε αυτό. Θα ήθελα και τον Παπαδήμα αλλά φαίνεται πως ο ΓΑΠ δεν άκουσε την εισήγηση μου :)
Η κυβέρνηση αυτή εγγυάται την επιτυχία της εξόδου της χώρας από την κρίση και καλά θα κάνουν οι μουρμούρες να πάψουν. Ο καιρός θα δείξει.