Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ ΤΟΥΣ !...

Σε αγαστή συνεργασία η φυλλάδα “Ελεύθερος Τύπος”, η Νέα Δημοκρατία, διά του ανεκδιήγητου νέου εκπροσώπου της, (πρώην διευθυντή της ως άνω εφημερίδας) και οι σκοτεινοί κύκλοι του κατασκευαστικού και προμηθευτικού κατεστημένου, όντας εξοργισμένοι από τα μέτρα που λαμβάνονται για τον περιορισμό και την εξάλειψη της ασύδοτης και λεηλατικής δράσης τους, σχεδίασαν και στοχοποίησαν τον υφυπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης Ντίνο Ρόβλια, μέσω ενός αστήρικτου και συκοφαντικού πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος.

Μια δικηγόρος, την οποία την συνδέουν, επαγγελματικά, με τον υφυπουργό είναι, λένε, συνήγορος ενός εργολάβου, που έχει έχει μια υπόθεση 200 εκ. € με το δημόσιο, και, συνεπώς, πίσω της είναι ο Ρόβλιας, άρα ΣΚΑΝΔΑΛΟ !

“Να πάρει θέση η κυβέρνηση...”, ωρύεται, ο χαχόλος εκπρόσωπος, που μάλλον, ο ίδιος έχει γράψει και το δημοσίευμα. Ναι, είναι ο ίδιος, που τις προάλλες κατακεραύνωνε την ΕΡΤ, ότι δεν έπαιξε τον Σαμαρά, ενώ ο Αντωνάκης έπαιξε και παράπαιξε !

Πρόκειται για μια, ακόμα, θλιβερή προσπάθεια της νεοδημοκρατίας να κάνει αντιπερισπασμό και ν΄ αποτρέψει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον, από το την κατρακύλα της και τα αδιέξοδά της.

Η αποστομωτική απάντηση του Ντίνου Ρόβλια έχει ως εξής :
«Δεν είναι η πρώτη φορά, που κακόπιστα δημοσιεύματα επιχειρούν ανεπιτυχώς να με θίξουν πολιτικά με διαστρεβλώσεις σχετικά με την επιστημονική και επαγγελματική μου πορεία, που προηγήθηκε της πολιτικής μου πορείας. Ο «Τύπος της Κυριακής» όμως υπερέβη την κακοπιστία και επέλεξε τη συκοφαντική δυσφήμιση, διατυμπανίζοντας με πηχυαίο τίτλο ότι δήθεν δικηγορώ και μάλιστα υπέρ συγκεκριμένων υποθέσεων, ενώ είμαι Υφυπουργός.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας υπό τον ψευδή και συκοφαντικό τίτλο «Υπουργός συνήγορος μεγαλοεργολάβων κατά του Δημοσίου», υπηρετεί οικτρά τόσο το λαϊκισμό, όσο και τη νοσηρή φαντασία.

Είναι προφανές ότι δεν έχω οποιαδήποτε σχέση με το θέμα του δημοσιεύματος, αλλά και ούτε και θα μπορούσα να έχω.

Όπως είναι γνωστό, είμαι εκτός δικηγορίας και δεν έχω ασχοληθεί ως δικηγόρος με καμία υπόθεση εδώ και επτά (7) χρόνια.

Δεν χειρίστηκα καμία υπόθεση ούτε καν και μετά την άρση του συνταγματικού ασυμβίβαστου.

Ούτως ή άλλως η ενασχόλησή μου με την πολιτική απορροφά όλη τη δραστηριότητά μου. Όταν δικηγορούσα πάντως (και για να μην ανησυχούν οι κύριοι του Τύπου της Κυριακής), δικηγορούσα με τρόπο απολύτως ηθικό και βεβαίως νόμιμο.

Η γκρίζα δημοσιογραφία των προσωπικών εμπαθών επιθέσεων, με τους παραπλανητικούς τίτλους-ρύπους και τα προφανή κίνητρα, πολιτικά και αύξησης κυκλοφορίας φύλλων, σίγουρα δεν μπορεί να κάνει το άσπρο μαύρο.
Περιμένω από την εφημερίδα να ανακαλέσει όσα συκοφαντικά άμεσα ή έμμεσα μου αποδίδει , διαφορετικά το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη.

Τέλος, διερωτώμαι αν είναι τυχαίο ότι γίνομαι στόχος τέτοιων επιθέσεων, μετά από μια σειρά πρωτοβουλιών, που έλαβα στο χώρο των δημοσίων προμηθειών, για την αντιμετώπιση εστιών διαφθοράς, που «ροκανίζουν» το δημόσιο χρήμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: