Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΤΕΡΜΑ Ο ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ !...


Η διεκδίκηση αντιστασιακών δαφνών από τους πρωτοπόρους της σκληρής λιτότητας ενάντια στα εργαζόμενα στρώματα του λαού, είναι πρόκληση και χοντροειδής απόπειρα απόσεισης ευθυνών !

Το αν η συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη είναι κατάκτηση, μόνο ο λαός μπορεί να το πει κι όχι οι λογής – λογής ρέκτες της ψήφου του. Ο φαρισαϊσμός δεν περνάει πια !

Αλλιώς την ήξερε και την έμαθε τη συμμετοχή στο Ευρώ, ο έλληνας κύριε αντιπρόεδρε της κυβέρνησης κι όχι όπως την κατάντησες εσύ, με τα σφαγιαστικά μέτρα σου, από τότε που δέχτηκες να …θυσιαστείς για την πατρίδα !...

Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν τώρα, απέχουν παρασάγκας απ΄ εκείνες του 2000 και η παραμονή ή όχι στο Ευρώ, έγινε, πλέον, δίλλημα. Γι αυτό πρέπει να γίνει το δημοψήφισμα, για να ξεκαθαρίσει το θέμα ο ίδιος, ο κυρίαρχος, λαός !

Αν αυτή η εξέλιξη δεν συνάδει με τις προσωπικές σου στρατηγικές και τα πολιτικά απωθημένα, να βγεις να το πεις καθαρά, να κάνεις τις επιλογές σου και ν΄ αναλάβεις τα ευθύνες σου.

Οι ατέρμονες ρητορείες, κενές από ουσία και θάρρος, πάπαλα !...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σωστό... τόχε πει προ πολλού ο Σαββόπουλος: Μπορεί Κανίβαλος ποτέ να αγαπήσει τάχα, κείνον το φίλο τον παλιό που έχει στη στομάχα;