Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Η Ν.Δ. ΕΒΓΑΛΕ "ΛΑΔΙ" ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ !...


΄Εχοντας πιστέψει, μέσα στην αφέλειά τους, πως θα πάρουν αυτοδυναμία, οι αδέξιοι δεξιοί της Συγγρού, περνούν, μέρα με τη μέρα, σε κινήσεις και αντιδράσεις εμφανώς σπασμωδικές και ανερμάτιστες. Δεν είναι, μόνο, οι κάθε είδους φρούδες υποσχέσεις, για παροχές και επαναδιαπραγματεύσεις, που μοιράζουν, είναι και ο τρόπος, που επέλεξαν να μεθοδεύσουν τις επιθέσεις τους κατά του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος πέρα από το ό,τι βρωμάει παλαιοκομματίλα, βρίθει από ψευτιές και ανοησίες.

Η υπόθεση της δίωξης κατά του Τσοχατζόπουλου ήρθε στους ξενηστι-κομένους και καταρρέοντες σαμαράδες, ως ευκαιρία να φάνε κάτι και βλέποντάς την ως "μάνα εξ ουρανού", όρμησαν σαν τα όρνια και ...όποιον πάρει ο χάρος !

Το τσουβάλιασμα του ΠΑΣΟΚ και οι μύδροι ενάντια όλων, δεν είναι απόπειρα επίθεσης των δεξιόμουτρων, αλλά προσπάθειας άμυνας. Ναι, άμυνας !

Αυτές οι μαλακίες που βγαίνουν και λένε δεν στέκουν πουθενά, πρώτον γιατί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου ήταν αυτή που οδήγησε τις έρευνες για την υπόθεση αυτή σε βάθος και υπό την δική της πολιτική ευθύνη ψάχτηκαν και ξεσκονίστηκαν τα πάντα και δεύτερον, γιατί αυτοί που φωνάζουν, σήμερα, πως, τάχατες το ΠΑΣΟΚ έκρυψε τον Τσοχατζοπουλου, ήταν αυτοί που το 2004 έφτιαξαν εξεταστική επιτροπή για τα εξοπλιστικά προγράμματα και, ως πλειοψηφία, στο πόρισμα που συγκέριασαν, δεν βρήκαν να πουν τίποτα, πέρα από το κλασικό "υπάρχουν πολιτικές ευθύνες..." !

Ο Αντωνάκης βάζει το Μιχελάκα του να πετάει τούβλα, όταν ξέρει πολύ καλά, πως τότε, το 2004, ο Γ. Παπανδρέου, ως αντιπολίτευση, είχε πει στον Καραμανλή "προχώρα στις έρευνες κι εγώ μαζί σου !..." κι είχε δεχθεί τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για τους εξοπλισμούς, όπως, επίσης, γνωρίζει, πολύ καλά, πως οι ενστάσεις τότε του ΠΑΣΟΚ είχαν να κάνουν με την μεθοδευμένη τακτική της Ν.Δ. να συντηρεί ομιχλώδεις καταστάσεις, γύρω από το ζήτημα και να κρατάει σε ομηρία, όλο το χώρο.

Αυτή η μικροκομματική τακτική της Δεξιάς ήταν που σκόπευε στην πολιτική ομηρία του ΠΑΣΟΚ με την απειλή, τάχα, στοιχείων και αποκαλύψεων, που, όμως, δεν ήρθαν ποτέ απ΄ αυτή.

Τόσο ο πανικόβλητος και απατημένος εραστής της αυτοδυναμίας, όσο και ο κολαούζος του, για περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με το πως η Ν.Δ. έπνιξε την υπόθεση των μιζών για τα εξοπλιστικά, το 2004, κι έβγαλε, ουσιαστικά, λάδι τον Τσοχατζόπουλο, δεν έχουν παρά να ρωτήσουν τον τότε Πρόεδρο της γαλάζιας εξεταστικής επιτροπής, τον Τραγάκη !...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και η Ν Δ και το ΠΑΣΟΚ τον εβγαλαν λαδι.

Ανώνυμος είπε...

για αυτο το λογο ειναι στο κορυδαλλο!