Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ...ΧΟΝΤΡΟΣ !...


ΣΕ ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του κ. Παπανδρέου ανα-φέρονται τα εξής :

«Από καιρό, ο κ. Καμμένος έχει υιοθετήσει την τακτική της δημαγω-γίας και της πατριδοκαπηλίας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Γιώργος Παπανδρέου και όλη η οικο-γένεια Παπανδρέου ανεξαιρέτως, υπηρετούν τα σκοτεινά συμφέροντα όλων των εχθρών της πατρίδας, άπληστων κερδοσκόπων, εκπροσώπων παγκόσμιων συνωμοσιών και οποιουδήποτε άλλου έχει βάλει στο μάτι την Ελλάδα.

Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, αποκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου "απα-τεώνα" και υποστήριξε και πάλι ότι εσκεμμένα παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ και στο μνημόνιο "εκτελώντας συγκεκριμένο σχέδιο".
Εναγωνίως προσπαθεί να τεκμηριώσει τις απόψεις τους με συνεχή ψεύδη.

Χθες μάλιστα, σε συνέντευξη του στη ΝΕΤ, επικαλέστηκε δήθεν δήλωση του ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν το 2010, ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, είχε δηλώσει δημοσίως ότι "αφού δεν θέλετε τα 22 δισ. που σας δίνουμε, να πάτε στο ΔΝΤ".

Μία ακόμη απόδειξη ότι χρησιμοποιεί ασύστολα ψεύδη για να κάνει το σόου του σε βάρος της αλήθειας. Φυσικά τέτοια δήλωση δεν υπάρχει.

Το αντίθετο μάλιστα, υπάρχει μόνο η δημόσια προτροπή του τότε προέδρου της Ρωσίας κ. Μεντβέντεφ προς την Ελλάδα, στις 16 Φεβρουαρίου 2010. Στη συνάντησή του με τον τότε επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας, Ρ. Ζέλικ, ο κ. Μεντβέντεφ είχε πει: "Μόλις συναντήθηκα με τον έλληνα πρωθυπουργό και του σύστησα να στραφεί στο ΔΝΤ και στην Παγκόσμια Τράπεζα για να λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας".

Ο Γιώργος Παπανδρέου ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για να υπάρξει στήριξη προς την Ελλάδα και να μην καταρρεύσει η χώρα. Εδωσε πραγματική μάχη, σε αντίθεση με την τότε παράταξη του κ. Καμμένου, τον ίδιο και όλη την κυβέρνηση Καραμανλή, που φυγομάχησαν μπροστά στο φάσμα της χρεοκοπίας. Ο Γιώργος Παπανδρέου διαπραγματεύτηκε σκληρά στην ΕΕ, για το πακέτο στήριξης που έσωσε τη χώρα και τους πολίτες από τη βέβαιη χρεοκοπία το Μάιο του 2010.

Το ποιους και τι εξυπηρετεί η δημαγωγία και η πατριδοκαπηλία, ας το απαντήσει ο ίδιος ο κ. Καμμένος και ας το αξιολογήσει ο έλληνας πολίτης.
Τα φαινόμενα αυτά συσκοτίζουν τα πραγματικά προβλήματα, τα πραγματικά αίτια και τους πραγματικούς υπεύθυνους για αυτά που περάσαμε και περνάμε ως κοινωνία τα τελευταία χρόνια.

Ο ελληνικός λαός ζητά αλήθειες και όχι παραμύθια που αποπροσανατολίζουν. Ο κ. Καμμένος, με όσα υποστηρίζει, παραμένει ψεύτης και έκθετος, πολιτικά και ηθικά.
Οσο για τη ΝΔ, να χαίρεται το τέρας δημαγωγίας που ανέχτηκε, καλλιέργησε και δημιούργησε, με στόχο τη συστηματική λασπολογία και κατασυκοφάντηση του Γιώργου Α. Παπανδρέου και της κυβέρνησης του ΠαΣοΚ.

Τώρα πλέον, αποτελεί και αυτή θύμα του και θύμα της δημαγωγίας του.
Αλλά δεν μπορεί ούτε η Ελλάδα ούτε ο ελληνικός λαός, σε αυτή την κρίσιμη καμπή της ιστορίας μας, να είναι θύμα της δημαγωγίας. Το μέλλον του τόπου υπηρετείται μόνο με την αλήθεια.»

6 σχόλια:

Giannis είπε...

Να μιλούν ολοι, μα να μιλάει και ο ΓΑΠ;;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ, πάλι, με την ορολογία "Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ...ΧΟΝΤΡΟΣ", σκέφθηκα τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
Είναι χειρότερος από κάθε Καμμένο που δεν τον γνωρίζει παρα μόνο η μάνα του.
Να δείτε, που θα προσπαθήσει να φορτώσει τις δικές του λανθασμένες τακτικές, που οφείλονται στην αμέτρητη αλλαζονία του, στον ΓΑΠ.
Αγαπητέ Πρόεδρε, ο αέρας που έχει πάρει ο Καμμένος, οφείλεται στην παραμέρησή σου από τον Βενιζέλο

ακυβέρνητος είπε...

Σημείο των καιρών είναι και σήμερα-αύριο θα ξεφουσκώσει (δες Καρατζαφέρη).
Άλλωστε αποτελεί πρόβλημα του Σαμαρά και όχι του Παπανδρέου.
Πάντως πραγματικά παρακαλάω να έρθει η ώρα όπου ο ΓΑΠ θα παραπεμφθεί στο ειδικό δικαστήριο. Τότε να δεις ξεβρακώματα...

Ανώνυμος είπε...

Λυσσάξατε όλοι σας με τον Παπανδρέου, αυτός φταίει για όλα τα κακά της μοίρας μας, αλλά δεν λέει κανείς σας τις ευθύνες του δειλού του Καραμανλή που τον χειροκροτούνε ξανά σαν εθνοσωτήρα και λάκισε άρον-άρον για να γλυτώσει τη θύελλα το 2009. Τα βάζετε όλοι με τον Παπανδρέου που ανέλαβε μεγαλύτερο βάρος από ότι θα μπορούσε να σηκώσει οποιοσδήποτε πολιτικός αρχηγός, και εγώ για το μόνο που τον ψέγω είναι ότι ήταν πολύ ελαστικός με τους δικούς του ανθρώπους, και καθόλου πρακτικός, αλλά άλλο αυτό και άλλο να τον κατηγορεί ο Χαμένος ο Καμένος ο βουτυρομπεμπές ότι είναι προδότης.
΄Ηταν η τελευταία μου ελπίδα να ζήσομε ένα καλύτερο αύριο, τώρα πιά δεν βλέπω φως από πουθενά.

Ανώνυμος είπε...

σιγά μην τολμήσουν να στείλουν τον παπανδρέου στο δικαστήριο όταν ξέρουν ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία ο παπανδρέου θα βγει δικαιωμένος. απλώς για λόγους μικροπολιτικούς τους συμφέρει να συντηρείται το θέμα με την αγαστή συνεργασία και των δεξιών δικαστών

Ανώνυμος είπε...

Ο κυριος της φωτογραφιας δυστηχως δεν ειναι το μονο δημιουργημα της Δεξιας, υπαρχει κατι ποιο τρομερο που εγινε το 1967 και ταλαιπωρησε τον Ελληνικο Λαο για 78 χρονια, μην το ξεχνατε.
Οσο για τον ΓΑΠ θα σας ελεγα τι θα του κανουν αλλα αστο καλλιτερα σεβομαι τον χωρο και τους αναγνωστες.
Και ενα τελευταιο. Διαβαζω οτι οι Δημισιογραφοι της οατσαβουρας του Κουρη απεργουν. Ωραια, τι περιμενουν τωρα να τους συμπαρασταθουμαι και να τους λυπηθουμαι οταν οι διοι ειναι αρχιτεκτονες των υβριστικων πρωτοσελιδων κατα του ΓΑΠ και του Πασοκ?? Να κλεσετε να γλυτωσει η Δημοκρατια και ο Ελληνικος Λαος απο τετοια εντυπα παραπληροφορησης και χυδαιοτητας. Αυτη ειναι η γνωμη ενος πολιτη, δεν εχουν μονο αυτοι γνωμη, κριση και κριτικη???