Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΗ !...


Η γκαστρωμένη Ελλάδα του 2012 έβγαλε "σημεία και τέρατα", τίκτοντας, μεν, εξάδυμα, αλλά αφήνοντας, με τη γέννα της, σύξυλο, όλο τον Κόσμο !

Κατ΄ αρχήν το ένα τερατάκι, γεννήθηκε με δυο κεφάλια, αλλά κλινικά νεκρό ! Στη συνέχεια ξεμύτισε ένα "μωρό", με υπερμέγεθες κεφάλι, (δολιχοκέφαλο), στο οποίο είχε (έτοιμο) ένα μεγάλο τσουλούφι.

Δύο "μογγολάκια" βγήκαν σιαμαία και, ταυτόχρονα, υπέρβαρα, (μάλλον καταβρόχθιζαν όλο το διατροφικό υλικό...), ουρλιάζοντας και απειλώντας "Θεούς και Δαίμονες", μαζί και τη "μάνα και τον πατέρα τους".

Τελευταία ξεγεννήθηκαν δυο καχεκτικά νεογνά, ένα κατακόκκινο κορίτσι κι ένα κατάχλωμο αγόρι, φανερά προβληματικά, τα οποία τοποθετήθηκαν, πάραυτα, σε ειδικές θερμοκοιτίδες.

Η φουκαριάρα η "Μάνα" δεν έζησε την τραγική διαδικασία της γέννας, καθώς ήταν σε ολική νάρκωση, ενώ ο "Πατέρας", ειδοποιημένος για εξάδυμα, αλλά μη ενημερωμένος, ακόμα, πλήρως, για τα προϊόντα της "σποράς του", κερνάει και πανηγυρίζει, υπερηφανευόμενος για το "κατόρθωμά του" !...


Υ.Γ.
Οι δανειστές - τοκογλύφοι του, τον περιμένουν να συνέλθει, προκειμένου να του την πέσουν, ετοιμάζοντας την "επίσκεψη" των μπράβων τους - προμηθευτών της δόσης του, για τις επόμενες ημέρες !...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

διεκδικώ τα δικαιώματα τις λέξεις τσουλούφι,την ανέφερα σε προηγόυμενο σχόλιό μου σχολιάζοντας τον Τσίπρα!
;)

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΤΙΝ ΑΓΟΡΑ ΖΩ