Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΒΡΕ, ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ !...

Σε συνέντευξη που παρα-χώρησε ο Αλ. Τσίπρας στο δίκτυο CNBC τόνισε πως θα κάνει "ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να διατηρήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη".

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ χα-ρακτήρισε "καταστροφή" ενδεχόμενη έξοδο της χώρας από την Ευρωζώ-νη, ωστόσο, κατέστησε σαφές ότι είναι αποφασι-σμένος να έρθει σε ρήξη με την τρόικα σχετικά με τα νέα μέτρα λιτότητας που προτίθεται να επιβάλει.

Και για να μην αφήσει καμιά αμφιβολία, για το τι εννοεί, όταν λέει "ρήξη με την τρόϊκα", έρχεται στην επιστολή του προς τους Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόσο, Χέρμαν φαν Ρομπέι, Μάρτιν Σουλτς, Μάριο Ντράγκι και Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και διευκρινίζει πως με τη ψήφο του ελληνικού λαού "το Μνημόνιο έχει απονομιμοποιηθεί..." κι ότι, "συνεπώς οφείλουμε να επανεξετάσουμε ολόκληρο το πλαίσιο της υπάρχουσας στρατηγικής..." !

Καταγγελία του Μνημονίου ;΄Οχι, βέβαια, "επανεξέταση", έγινε τώρα ! Κατά τάλλα οι συμβιβασμένοι και οι κωλοτούμπες είναι οι άλλοι !...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλο έξω από το Ελλάντα κι άλλο μέσα στο Ελλάντα. Εδώ έχουμε να βαζέψουμε και φηφαλάκια λεμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει το ροζ χαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

θα γελάσουμε υστερικά με τον Μπένι, αλλα το τσουλόυφι θα φάει σφαλιάρα από την Μερκελ που θα πάει σύννεφο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφου το ειπαμε, ο ανθρωπος ειναι αρχηψευταρος. Δουλεψε τους αφελεις Πασοκους (με την Βοηθεια και των Βενιζελικων με τα καμωματα τους προ ΓΑΠ και μετα ΓΑΠ) και τον ψηφισαν και μη αναμενοντας τα δυο κομματα να συγκετρωνουν κατω των 150 εδρων αρχησε τα καραγκιοζιλικια μπροστα στο δεος του να κυβερνησει. Εδω και τωρα εκλογες να σου δωσουμε Τσιπρα αυτοδυναμια να κυβερνησεις και αυτη θα ειναι η τιμωρια και μετα η ταπειννωση σου απο αυτους που σε ψηφισαν προτιστως οταν θα βγουν στο ξεφωτο οι βλακεις σου οι ανεφαρμωστες. Τοτε θα πεσει το πραγματικο γιαουρτι και μαλιστα ληγμενο.

Ανώνυμος είπε...

θέση ΤΣΥΡΙΖΑ για μνημόνιο:
Πρωί:συννεφιά
Μεσημέρι:βροχή
Απόγευμα:ήλιος
Βράδυ:ανεμοστρόβιλος
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΤΣΥΡΙΖΑ για την κάλυψη των οικονομικών αναγκών των αδύναμων στρωμάτων καλεί να καταθέσουν οι νεοεκλεγμένοι βουλευτές του αλλα και οι υποψήφιοι του το παραφουσκωμένο από την καθεστηκυία πρακτική των χρόνων που καταδίκασαν στην κάλπη Ε9.Να ακολουθήσουν οι ψηφοφόροι των περιοχών με τα μεγαλύτερα ποσοστά..
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ' ΕΡΓΑΣΙΑ'.ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ....