Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ, ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ?...

Η αγανάκτηση κι ο θυμός του ελλη-νικού λαού, για τις σφαγιαστικές πολιτικές της λιτότητας και την κατακρεούργηση των δικαιωμάτων του, εκφράστηκε και στην κάλπη κι έτσι το χθεσινό εκλογικό αποτέλε-σμα έφερε την πλήρη ανατροπή του πολιτικού σκηνικού.

Οι όποιοι σχεδιασμοί, απρόσκο-πτης συνέχισης των πολιτικών των μνημονίων μένουν μετέωροι, κα-θώς δεν διαφαίνονται δυνατότητες δημιουργίας κυβέρνησης, ικανής και βιώσιμης, για να τους υλοποιή-σει. Αντίθετα, η απόπειρα συγκρό-τησης κυβερνητικού σχήματος οφεί-λει να περάσει μέσα από σημαντι-κούς συμβιβασμούς, οι οποίοι θα περιλαμβάνουν την αναθεώρηση ή και τη ματαίωση, ακόμα, σχεδιασμών και πολιτικών, ενάντια στα λαϊκά και εργασιακά δεδομένα και δικαιώματα.

Το δυνατό χτύπημα κατά των κομμάτων, που υποστήριξαν τις πολιτικές της τρόϊκας, αντισταθμίστηκε από την ψήφο αχταρμά στους αντιμνημονιακούς, στο μέτωπο των οποίων το εκλογικό σώμα συμπεριέλαβε κομμουνιστές, ΣΥΡΙΖΑτους, Κουβέληδες, Καμμένους και Φασίστες, που μεταξύ τους δεν μπορούν ούτε να μιλήσουν, πόσο μάλλον να συνεργαστούν !

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χθες εγραψε οτι την Δευτερα το πρωι θα εχουμε το τελειο μπαχαλο και επεσα εξω ως προς την ωρα γιατι το μπαχαλο το ειδαμε την κυριακη το βραδυ.

Ανώνυμος είπε...

εγώ σύντροφε δεν τα χω με αυτούς. τα χω με τους "δικούς μας" που άλλος για να τιμωρήσει το γιώργο και άλλος για να τιμωρήσει το βαγγέλη πήγαν και ψήφισαν "ό,τι να ναι". ας τα χαρούμε τώρα όλα μαζί με πίτσες και μπύρες!