Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΒΡΕ… ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ !...


΄Εκανε γαργάρα, για πέντε χρόνια, τις αλχημείες του Καραμανλή και τις εγκληματικές του πολιτικές, που οδήγησαν την ελληνική Οικονομία στο γκρεμό.

Στη συνέχεια, όταν ο Παπανδρέου αποκάλυψε την κατάσταση και έβαλε κι αυτόν και τους ομοίους του δεξιόστροφους, μπροστά στις ευθύνες τους, ξεβρακώθηκε στη Μέρκελ και υιοθέτησε, πλήρως, τις ντιρεκτίβες, για την εφαρμογή σφαγιαστικών μέτρων λιτότητας στην Ελλάδα, απειλώντας και εκβιάζοντας, μετερχόμενος κάθε μέθοδο και πρακτική των νονών του υποκόσμου.

Κάθε τόσο, αγκαζέ με τη μέγαιρα του Βερολίνου, συνόψιζαν τις συνωμοτικές συζητήσεις τους, εξαγγέλλοντας, όλο και σκληρότερα, μέτρα εσωτερικής υποτίμησης, για την Ελλάδα και όλο και πιο εξοντωτικές περικοπές στα εισοδήματα και τα δικαιώματα των ελλήνων !

Και τώρα, ο …κοντοπούτανος της Κάρλας, στριμωγμένος στα σχοινιά και ευρισκόμενος στη διαδικασία της αποκα-θήλωσης, βγαίνει και κατηγορεί για τις πολιτικές, που επέβαλλε στην Ελλάδα, τον …Παπανδρέου ! Λες και η ελληνική κυβέρνηση είχε την ευχέρεια να καθορίζει το είδος και το περιεχόμενο της πολιτικής, που εφαρμόζονταν, λες και οι περικοπές των μισθών αποτέλεσαν δική της πρωτοβουλία, λες και οι λεχρίτες με τα σκούρα κοστούμια, που έχουν σταλεί στην Αθήνα, ήταν μονίμως αντίθετοι και δεν πίεζαν για περικοπές, αλλά για …παροχές !...

Είναι, ακριβώς, αυτή η ελεεινή συμπεριφορά της ποντικομαμής, που θα κάνει, ακόμα μεγαλύτερη, τη χαρά και την ευχαρίστησή μας, για το «αγγούρι», που θα φάει την ερχόμενη Κυριακή !...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η χαρα μου θα ειναι εξισου μεγαλη
αν θα τον ακολουθηση και ο υπονομευτηs του ΠΑΣΟΚ.
Ευχομαι να καταφερει να μπει στην
βουλη η ΚΑΤΣΕΛΗ.