Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ !...


Ακούω τα εκπεμπόμενα από ΣΥΡΙΖΑ μεριά και χαμογελάω. Ταυτόχρο-να ανησυχώ, όλο και πιο πολύ !

Το υπερφίαλο «για πρώτη φορά η Αριστερά στο κατώφλι της κυβερνητικής εξουσίας…», πόσο αλαζονικό και πόσο ανιστόρητο είναι ? Το 1981 το ΠΑΣΟΚ της Αλλαγής, Δεξιά ήταν ?

Το πομπώδες «αλλάζουμε την Ελλάδα και την Ευρώπη…», πόσο έωλο μοιάζει ? Με ποιους αλλάζεις την Ευρώπη ? Με τους ομοϊδεάτες αριστερούς ? Μα αυτοί, πέρα από την αναιμική παρουσία τους και το κομπαρσικό ρόλο τους, είναι και αντίθετοι στην στήριξη της Ελλάδας και στο δανεισμό της ! Εκτός αν οι Τσιπράδες θεωρούν βέβαιη τη συνεργασία με τον …Ολανδρέου ή ακόμα καλύτερα, καταφέρουν να τα βρουν με τη …Μέρκελ !!!

Ο κομπασμός για την εμπέδωση της διαφάνειας, την εξαφάνιση της ίντριγκας και τον εξοβελισμό της διαφθοράς, με ποιους θα υλοποιηθεί ? Με τις γνωστές Συνιστώσες ή με την καινούργια, που την αποτελούν τα κομματικά - και άλλα – πρωτοπαλίκαρα του Τζοχατζόπουλου, τα οποία διωγμένα από το ΠΑΣΟΚ στεγάστηκαν, άραξαν και δουλεύουν πυρετωδώς στο ΣΥΡΙΖΑ και, δη, στο περιβάλλον του Τσίπρα ?

Τέλος αυτή η …πρωτόφαντη επέλαση της Αριστεράς στην κυβερνητική εξουσία, με ποιους πολιτικούς εκπροσώπους θα πραγματοποιηθεί ? Με τους λιγούρηδες που ξημεροβραδυάζουν στα τηλεοπτικά παράθυρα και λένε ό,τι μαλακία τους κατεβαίνει ή με τους προσκολλιώμενους, που φεύγουν από το ΠΑΣΟΚ και αναζητούν στο ΣΥΡΙΖΑ το σωσίβιό τους ?

Μαθαίνω, πως αρκετά «ποντίκια» σχεδιάζουν δεύτερη φάση λακίσμα-τος, αμέσως μετά την ανακοίνωση της λίστας με τους υποψηφίους από τον Βενιζέλο. Οι πληροφορίες μου, δε, πως ανάμεσά τους υπάρχουν και τρωκτικά – πραίτορες, (μέχρι τώρα…), του νέου αρχηγού, μετατρέπουν το χαμόγελό μου σε ξεκάρδισμα ! Για το πλάτεμα και – κυρίως – την ομογενοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, ρε γαμώτο !...

2 σχόλια:

kaith είπε...

Ουέ , τοις ηττημένοις!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να αναγνωρίσουμε και ένα θετικο στο ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟ , θα βοηθήσει ίσως , να ξεβρωμίσει το ΠΑΣΟΚ.