Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !...



Αυτός, που από την πρώτη στιγμή πολέμησε σκληρά και εν πολλοίς άνανδρα, τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, υψώνοντας τις γαλάζιες σημαίες του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας και αντιδρώντας λυσσαλέα στις όποιες πυροσβεστικές προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ, να σβήσει τη φωτιά της χρεοκοπίας της χώρας, θέλει, τώρα, να γίνει πρωθυπουργός !

Αυτός, που αναίσχυντα παρουσίαζε τη θυσία του Παπανδρέου, προκειμένου να σχηματισθεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ως δικό του επίτευγμα και κορδώνονταν γι αυτό, επιδιώκει να αποτελειώσει τους κομπασμούς του, με το επιχείρημα «έφαγα τον Παπανδρέου και πήρα τη θέση του, ψηφιζόμενος κι απ΄ τους δικούς του !...».

Είναι ο ελεεινός τύπος και πολιτικός, που μετά την αποχώρηση του Παπανδρέου, έκανε τη θεαματική κωλοτούμπα και έγινε πιο μνημονιακός από κάθε άλλον !

Οι σημερινοί ηγήτορες του ΠΑΣΟΚ, αφού επέβαλλαν τη «ρεαλιστική πολιτική» του κόμματος, το Φεβρουάριο του 2010, η οποία περιλάμβανε το μνημόνιο και έφερε όλα τα σφαγιαστικά μέτρα λιτότητας, τα οποία έφτασαν στο ζενίθ, μετά το καλοκαίρι του 2011 και την «αναβάθμιση» του ΒΒ, αφού οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στην κατρακύλα και στα χαμηλότερα, ιστορικά ποσοστά του, ας μη ψάχνουν, για τη μορφή της χαριστικής βολής, που θ΄ αποτελειώσει το Κίνημα του λαού, που αναμόρφωσε την Ελλάδα : είναι η ψήφιση του Σαμαρά, για πρωθυπουργό !...

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oι τζαμπα μαγκες μας τελειωσαν ωρα να βγαλουν τα καστανα απο την φωτια,πιστευω οτι σε λιγοτερο απο 1 διμηνο θα πεσει με παταγο οΣαμαρας γιατι επαιξε ανιερο παιχνιδι εναντιον του Γαπ και της πατριδας,ολοι θα καταλαβουν τους αγωνες του Γαπ να κρατησει ορθια την χωρα.

Ανώνυμος είπε...

Τα σίγουρα αδιέξοδα του Σαμαρά, ας μη σπεύσουν να τα φορτωθούν οι, προσωρινοί, διαχειριστές του ΠΑΣΟΚ στο όνομα της "υπεύθυνης" στάσης τους. Ο λαός δεν ψήφισε τέτοιο πράγμα !

Ανώνυμος είπε...

Ν' αφεθούν οι δεξιούρες να βγάλουν μόνοι τους τα κάστανα απ΄ τη φωτιά. ¨ολο το αδελφάτο (Ν.Δ. Καμμένοι και Ναζιστές) να πάνε μαζί !

Ανώνυμος είπε...

Και το ειπα μπαινοντας στο παραβαν, παλι βλακεια θα κανεις και αλλαζεις γνωμη απο συναισθημα διαβαζοντας τον Αλεκο αλλα τελικα επεκρατησε το συναισθημα και η ευθυνη του πολτη Πασοκου αυτη που λειεπι απο τους σημερινους ηγετες και ηγετισκους του Πασοκ. Του δωσαμε μια τελευταια ευκαιρια να ξεφυγει απο το μονοψηφιο που ειχε εγκατασταθει λιγο πριν τις καλπες αλλα αν συνεργαστει θα ειναι το τελος το δικο του και του Πασοκ. Να αφησουν τις εξυπναδες τα περι Λαου κλπ τριχες γιατι ο Λαος το Πασοκ το καταταξε σε μια θεση και τετοια ποσοστα που δεν εχει καμια δουλεια ουτε υποχρεωση να στηρηζει κυβερνησεις. Ο πανσοφος Λαος να κανει κυβερνηση μα την ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αυτοι ολοι πηρανε το 85% του Λαου και αυτοι εχουν υποχρεωση να δωσουν κυβερνητικη λυση διαφιρετικα ας πανε σπιτι τους ή ας ανε ξανα σε εκλογες. Οσον αφορα τον ΒΒ και το επιτελειο καθως επισης και τους δημιους του ΓΑΠ θα τα πουμε αργοτερα αλλα σχετικα συντομα.

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζω οτι εκανε λεει ηδη στροφη 180 μοιρων και μπαινει στην κυβερνηση με τα τεσσερα. Επισης οτι εχει καταθεσει στο προτοδικειο αιτημα αλλαγης του Ονοματος του ιστορικου Πασοκ και φυσικα την εξαφανηση οσων εχουν σχεση με τα παλια εκτο του εαυτου του και της λοιπης παρεας, Ξενους λογιστες κλπ κλπ. Παλι μας την εφερε ο λεβεντης ο ΒΒ, δεν επρεπε να την παθουμε και να τον ψηφισουμε. Απολειφαδι σαπουνιου το Πασοκ στα χερια του Λαϊκηστη Σαμαρα που καυχετε οτι εδιωξε τον ΓΑΠ, αλλα μηπως αυτο του ξεπληρωνει τωρα ο ΒΒ???Μηπως ή συγουρα???

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν " προσωρινοί διαχειριστές " του ΠΑΣΟΚ! Υπάρχει οριστική συντριβή του ΓΑΠ που αποτελεί παρελθόν και σύντομα θα αποτελεί παρελθόν και ο Σαμαράς!

Ο ΓΑΠ έπεσε μόνος του με τις βλακείες του και τα πολλά λάθη του. Σύντομα θα πέσει και ο Σαμαράς και αναδειχθεί περίτρανα η τεράστια φυσιογνωμία του Βενιζέλου!!

Παπανδρεϊσμός τέλος οριστικά και αμετάκλητα για την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι έχετε δίκιο,όμως εδώ προέχει το συμφέρον της χώρας.Εγώ αρνούμαι να βάλω το ΠΑΣΟΚ στην ίδια μοίρα ανευθυνότητας με ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ ή οποιονδήποτε άλλο.Ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ ήταν καθοριστικός πάντα για την πορεία της Ελλάδας.Τώρα ακόμα και με 12% θα πρέπει να είναι πιο υπεύθυνο απ'το ΣΥΡΙΖΑ γιατί έτσι ήταν πάντα.Και θα έρθει η ώρα του Τσίπρα,όταν η Τρόικα ζητήσει τις υπογραφές.Θα έρθει η δικαίωση.Αν όμως συρθούμε σε τρίτες εκλογές με ευθύνη του ΠΑΣΟΚ,τότε πολύ φοβάμαι ότι θα παλεύει να μπεί στη βουλή.Θεωρώ λοιπόν πως το συμφέρον της χώρας και του ΠΑΣΟΚ είναι να μην πάμε σε τρίτες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

ξεκινήστε της διαδικασίες για τον επόμενο αρχηγό δεν αντέχω άλλο τον Τσίπρα να είναι η "ελπίδα" του Πασόκου.Δεν αντέχω άλλο να βλέπω τον Βαγγέλα αρπαγμένο από την καρέκλα να δαγκώνει τον κάθε πολίτη δεν αντέχω άλλο τον Βαγγέλα να λεει ότι δεν είναι με το έτσι θέλω σε αυτή την θέση!Πώς μωρέ μπορέσατε και τον αφήσατε να κάνει ότι θέλει;;;;;;;
m

Ανώνυμος είπε...

12.26# Το ξερουμε οτι εχουμε δικιο αλλα εχει και ο 12.24??? Μονο οι αλλοι πρεπει να σκεπτονται τοα καλο της παραταξης και της Ελλαδας αλλα οχι οι υποστηρικτες του ΒΒ!! Αυτα και εκεινα εφεραν το πασοκ στο 12,2%. Κυριε 12.24, το μονοψιφιο απαφευχθει μονο και μονο απο την μεγαλοψυχια αρκετων Παπανδρεϊκων που σκεφτικαν ψυχραιμα πισω απο το παραβαν την τελευταια στιγμη γιατι αν ακολουθουσαν την ιδια τακτικη και το σκεπτικο το δικο σου που ειναι δυστηχως και η επισημη γραμμη του σημερινου επιτελειου, τοτε το μονοψηφιο θα το ειχατε στο τσεπακι.
Ξεπληρωστε τωρα την εξυπηρετηση που σας εκανε ο Σαμαρας απαιτωντας την απομακρυνση του ΓΑΠ τοτε και μετα συζηταμε.

Ανώνυμος είπε...

14:07 μάλλον είσαι σε σύγχυση. Είναι ολοφάνερο πλέον ότι ο ΓΑΠ έκανε το παν για να συρρικνώσει το ΠΑΣΟΚ στέλνοντας με την στάση του πολύ κόσμο στον ΣΥΡΙΖΑ! Δεν πειράζει όμως και να ξέρεις ότι το ΠΑΣΟΚ θα σωθεί και αυτήν την φορά χωρίς την συμβολή του ΓΑΠ και των συμβούλων του.

Ανώνυμος είπε...

Και τον ψηφισαμε 16.15 και τον μπελα μας θα βρουμε και απο πανω απο εσας οταν σας λεμε τα λαθη που κανατε αφου επισημαινουμε μερες; τωρα οτι η τακτικη αυτη βλαπτει αφου καλως ή κακως ενοχλησε πολυ κοσμο που πιστευει στους παπανδρεου. Σας λεμε δηλαδη οτι επρεπε να ειχατε λειτουργησει διαφορετικα να μην χαθουν αυτοι οι ψηφοι και ειμαστε και σε συγχυση και μας βαπτιζετε και οπως γουσταρετε. Δεν βλεπεις μονος σου οτι εχουμε δικιο οσοι φωναζαμε να μην ακολουθησουν αντιπαπανδρε¨κη τακτικη την στιγμη που οι αλλοι αγκαλιασαν τους Καραμανλικους και κατεβασαν ακομη και τον κουρασμενο στην πλατεια??? Πως νομιζεις ξαναμαζεψαν πισω 10 μοναδες??? Εσας σας εβλαπταν εστω οι δυο που χασατε και ισως να τσιμπαγατε και 3-4 ακομη??? Ειλικρινα αδυνατω να σας παρακολουθησω, εχω χασει τα μυαλα μου δεν ξερω που το πατε τελικα.

Γιωργος είπε...

Τι έχετε πάθει όλοι σας. Δηλαδή ΠΑΣΟΚ υπάρχει μόνο με τον ΓΑΠ.
Το ΠΑΣΟΚ, δεν έχει ανάγκη πλέον από ιστορικά ονόματα. Πάει, αυτά ξεπεράστηκαν ,η δημοκρατική παράταξη κοιτάζει μπροστά και θα βγει από το τούνελ ανεξαρτήτως ονόματος που θα ηγηθεί του αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

Λετε οτι ο λαοs εχει παντα δικαιο.
Αυτοs ομωs αποφασισε να δωσει δυο
φορεs 7% στην Χ.Α.
Ολοι το αγνοουν αυτο γιατι η δημοκρατια
τρεχει απο τα παντζακια τουs.
Οταν ομωs στιs επομενεS εκλογεs που
θα ειναι συντομα, ανεβουν στο 12% τοτε
θα ειναι πολυ αργα για δακρυα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι θέμα ιστορικού ονόματος αλλά προγράμματος, ιδεών και οραμάτων! ο Βαγγέλας δεν έχει τίποτα να δώσει εκτός τον κακό κάκιστο εαυτό του!τα κουκουλώματα και βουτηγμένος στην βρωμιά των συμφερόντων των οποίον κατήγγειλε προεκλογικά ότι τον "πίεσαν".Δεν άνοιξε τους λογαριασμούς τις Ελβετίας!
m