Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΣΗ !...



14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα συνεταιρακια τρις-ευτηχησμενα

Ανώνυμος είπε...

Οσονούπω ευτυχεσμένα !

Στελιος είπε...

Το ενα ειναι το Αριστερο και το αλλο το Δεξιο του ΓΑΠ!!! Καταλαβατε τι θελω να πω!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ πάντα ήταν υπέρ των συνεργασιών. Αυτό το επέδειξε πέρσυ τέτοιον καιρό που ενώ είχε την αυτοδυναμία, ζήτησε συνεργασία δεχόμενος μάλιστα να μην είναι αυτός πρωθυπουργός. Γιατί είσαστε τόσο μικρόψυχοι λοιπόν κύριοι 17.54 και 18.00? Αλλά είπαμε, ζούμε στη χώρα των Λωτοφάγων!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί πραγματικοί και όχι γιαλατζί φίλοι του ΓΑΠ, διαβάστε αυτή την ανάρτηση:
http://piazzadelpopolo.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2126.html
Απαιτήστε όπως εσείς νομίζετε καλύτερα, να μάθετε ποιοι είναι αυτοί που με θράσσος ομολογούν πως διώξανε την κυβέρνηση Παπανδρέου, άρα και αυτόν από πρωθυπουργό. Σταματήστε να περιστρέφεστε γύρω από τον αστερισμό της εσωστρέφειάς σας και απαιτήστε εξηγήσεις (εγώ ήδη έγραψα το σχόλιό μου εκεί) από το διαχειριστή του εν λόγω μπλογκ να σας εξηγήσει τι εννοεί με τον τίτλο της ανάρτησής του "Διώξαμε μια κυβέρνηση ΓΑΠ… ". Ποιοι είναι τέλος πάντων πίσω από το περίφημο "διώξαμε".

Ανώνυμος είπε...

Στέλιο, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα είσαι απίθανος!!!!!!

X.K. είπε...

Αμφοτεροι ικανοπιοιησαν τις φιλοδοξιες τους ,τωρα πρεπει να αποδειξουν αν αξιζε ολη αυτη δολοπλοκια για να φερει αυτο το αποτελεσμα,οχρονος θα δειξει,ειναι τοσο μικροψιχοι και οι δυο που δεν καταλαβαν οτι επεσαν στον λακκο που ειχε ανοιξει ο Γαπ βλεποντας οτι χωρις συννενοηση των κομματων δεν μπουρουσε να προχωρησει τιποτα.GAP KEEP WALKING.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε μου 19.55# Πηγα και διαβασα αυτο που μας προτρεπεις να κανουμε και σοφοτεροι δεν γιναμε. Δεν χρειαζομαστε κανενα μπλογκ και κανεναν εξυπνακια ή καμια πληρωμενη πεννα να μας πει ποιος εριξε την Κυβερνηση και τον ΓΑΠ. Ετυχε αυτα τα χρονια να ημαστε στην Ελλαδα (αυτο κανουμε απο τοτε που γεννηθηκαμε) και ειδαμε και ακουσαμε συγκεκριμενους ανθρωπους τι εκαναν, τι δεν εκαναν ως οφειλαν και πως εριξαν τον αρχηγο και Προθυπουργο τους. Ξερουμε και τα ονοματα αν θελεις να τα επαναλαβουμε γιατι γραφτηκαν κατα κορον. Αν ενοεις οτι αυτοι που γνωριζουμε και γνωριζεις εδρασαν κατ'εντολη των πραγματικων που εργιξαν την κυβερνηση ΓΑΠ κατα τον διαχειριστη που επικαλεισε τοτε ακομη ποιο χειροτερα γιαυτους τους Πασοκους αφου ειναι και προδοτες αν ειναι ετσι τα πραγματα.Δυο φορες τρισχειροτερα λοιπον. Η ουσια μια, ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ , τελος. Θα πληρωσουν και ηδη αρχησε η πληρωμη της πρωτης δοσης.

Ανώνυμος είπε...

10.01
Εμένα δε μου φτάνει να ξέρω μόνο αυτά τα τσιράκια που ανέλαβαν εργολαβικά να κάνουν τη βρώμικη δουλειά των αφεντικών τους και να ρίξουν ένα εκλεγμένο πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του. Και ξέρεις γιατί? Γιατί αυτά τα τσιράκια το είδε ο κόσμος και τα έστειλε στα σπίτια τους, τους πραγματικούς ενόχους όμως δεν τους ξέρει, άρα δε γνωρίζει από ποιους να φυλαχτεί και ποιους να κυνηγήσει. Αν κάποια στιγμή, βγει πάλι ένας πρωθυπουργός (ο ΓΑΠ ή ο οποιοσδήποτε ΓΑΠ) που θα έχει και την όρεξη και τη διάθεση να προσφέρει τις καλές και σωστές του υπηρεσίες στη χώρα, οι πραγματικοί ένοχοι που δεν τους συμφέρει να αλλάξει τίποτα σε αυτή τη χώρα, θα ξαναβγάλουν πάλι μπροστά τα καινούργια τσιράκια τους και θα τον ξαναρίξουν, Αυτό θα γίνεται κάθε φορά? Δηλαδή εσύ νομίζεις ότι έστειλες τις "Τόνιες" στο σπίτι τους και καθάρισες? Όχι αγαπητέ μου, οι εκάστοτε "Τόνιες" είναι μιας χρήσης! Ξέρεις πόσες ¨Τόνιες" κυκλοφορούν στην πιάτσα, έτοιμες να αναλάβουν τα καθήκοντά τους, προκειμένου να ¨θυσιαστούν" με το αζημίωτο βεβαίως, για να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους? Όμως υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στις ¨Τόνιες" και τα αφεντικά τους, αυτές είναι...ανενεργές χωρίς τις εντολές τους (αφεντικών). Επομένως εκείνο που για μένα έχει σημασία είναι να ανακαλύψω τα αφεντικά και όχι μόνο τα εκτελεστικά τους όργανα. Και κάτι τελευταίο. Μη νομίζεις ότι η ¨Τόνιες" βρίσκονται μόνο στο ΠΑΣΟΚ, μπορούν να βρεθούν σε οποιοδήποτε κόμμα που θα τολμήσει να τα βάλει με τα αφεντικά.

Ανώνυμος είπε...

Οκ Φιλε 15.57 κατανοητο το σκεπτικο σου αλλα εμεις οι απλοι πολιτες δεν μπορουμε να μπουμε τοσο βαθια και να ανακαλυψουμε αυτα που δεν μπορουν ποιο δυνατοι και καταλληλοτεροι απο εμας. Εμεις μια ψηφο εχουμε και οφειλουμε να την διαχειρηστουμε καλα. Προς το παρον ομως την προθυπουργια την παραχωρησε στον Σαμαρα ανευ ορων σε αυτον που καυχετε οτι εδιωξε τον ΓΑΠ και το Πασοκ και αυτο δεν μπορω να μην το εχω στο μυαλο μου οταν ξαναπαω στο παραβαν για να ψηφισω. Κοιτα την νεα Κυβερνηση και πες μου αν αυτο δεν σου προκαλει οργη και θλιψη για το πως δεχτηκε ορισμενα ονοματα της Κυβερνησης Καραμανλη.

Ανώνυμος είπε...

18.00
Θα ήθελα πολύ να μάθω τι θα πεις όταν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Σαμαρά ο ΓΑΠ. Πως θα το πάρεις βρε παιδί μου. Εγώ αν είχα το σκεπτικο σου πάντως θα το έπαιρνα πολύ άσχημα! Επειδή όμως πιστεύω ότι στην πολιτική λέγονται και φαίνονται πράγματα που δε γίνονται και δεν ισχύουν και γίνονται πράγματα που δε λέγονται και δεν φαίνονται ποτέ, δεν θα το πάρω καθόλου άσχημα. Άρα φίλε μου όπως λες κι εσύ, εμείς οι απλοί πολίτες δεν μπορούμε να μπούμε τόσο βαθιά και να ανακαλύψουμε την αλήθεια. Εμείς βλέπουμε μόνο την εικονική πραγματικότητα, βλέπουμε μόνο αυτό που κάποιοι θέλουν να δούμε και όχι αυτό που πρέπει να δούμε. Μην τσιμπάς λοιπόν με τίποτα και πάντα να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι τα πράγματα στην πολιτική δεν είναι έτσι όπως ακριβώς φαίνονται.

Ανώνυμος είπε...

Και βεβαια θα δωσει ψηφο εμπιστοσυνης σεβομενος την αποφαση του Αρχηγου που εξελεξε η Βαση γιατι ο ΓΑΠ ειναι ευγενης, τιμιος, Δημοκρατης αλλα δεν ειναι ουτε αντροπεας ουτε δολοπλοκος ουτε πολιτικος που θα δημιουργησει προβλημα στο κομμα του και σε νομιμη κυβερνηση που δημιουργησε ο Αργηγος του και μαλιστα με προγραμματικη συμφωνια. Σου θυμιζω οτι οταν ακομη ειχε πλειοψηφια υποστηριζε οτι πρεπει να υπαρξει συγκυβερνηση γιατι τα προβληματα ειναι πολλα και μεγαλα και δεν μπορει να τα σηκωσει ενα κομμα αρα πως θα αρνηθει τωρα την ψηφο εμπιστοσυνης??? Λοιπον τελειωνω μαζι σου, με τομ Μεγαλο Αρχηγο και με το Πασοκ και δεν συζητω παραπερα το θεμα αυτο.Καλη τυχη δεν ειμαστε κακοι, ειμαστε Δημοκρατες και πανω απ'ολα ειμαστε ΠΑΣΟΚ για οποιον προσπαθει να μας κανει να το ξεχασουμε αλλα οχι το Πασοκ που εσεις θελετε τσοντα της ΝΔ και του Συνασπισμου.

Ανώνυμος είπε...

"Καλη τυχη δεν ειμαστε κακοι, ειμαστε Δημοκρατες και πανω απ'ολα ειμαστε ΠΑΣΟΚ για οποιον προσπαθει να μας κανει να το ξεχασουμε αλλα οχι το Πασοκ που εσεις θελετε τσοντα της ΝΔ και του Συνασπισμου."
Από που κι ως που έβγαλες εσύ συμπέρασμα τι θέλω εγώ? Εγραψα κάπου εγώ τι θέλω (χρησιμοποίησες μάλιστα το ρήμα Θέλω στο β¨πληθυντικό πρόσωπο. δηλαδή "θέλετε" και δεν ξέρω σε ποιους άλλους αναφέρεσαι, σε ενημερώνω λοιπόν ότι εγώ εκπροσωπώ τον εαυτό μου και μόνο αυτόν)το ΠΑΣΟΚ τσόντα του οποιουδήποτε κόμματος και δεν το κατάλαβα ή μου έκανες...ψυχανάλυση και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα? Βέβαια δε φτσαις εσύ, εγώ φταίω που κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου και δίνω σημασία σε αυτά που γράφεις. Ξερόλα ε ξερόλα που θα μου πεις εσύ τι θέλω εγώ. Φυσικά κσι δεν είσαι κακός, στενοκέφαλος ηλίθιος είσαι που θέλεις να το παίξεις έξυπνος αλλά δε σου βγαίνει.

Ανώνυμος είπε...

Σημερα μπηκα στην αναρτηση αυτη και διαβασα την απαντηση σου 16.15,
Αυτη ακριβως ειναι η διαφορα μας καλε μου φιλε, ενω εγω σου απαντω κοσμια εσυ με σκυλλοβρισες και μπορεις να ξαναδιαβασεις τι εγραψες. Ο πληθηντικος ετσι βγηκε αφου αντιλαμβανομαι οτι και ι δυο απλοι πολιτες ημαστε και επομενως μονο τον εαυτο μας εκπροσωπουμαι αλλα τι περιμενες φιλε μου? να μην κανω τετοια λαθη σαν ηλιθιος που ειμαι?? Αν ημουνα εξυπνος θα ψηφιζα για Προεδρο τον ΒΒ, το Πασοκ του ΒΒ στις 5/5 και 17/6??? Αρα καλα μου τα εσουρες και λιγα μου ειπες. Δεκτοι ολοι οι χαρακτηρισμοι.