Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ !...



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λογοπλοκε, εσυ τα κανεις κατι τετοια και μαλιστα την καταλληλη στιγμη μια και εισαι το μονο μας αποκουμπι στην μοναξια και στο τιποτα που μας εριξε ο μεγαλος αρχηγος. Παρε λοιπον την αναρτηση την τελευταια του Pame-mazi να την διαβασουν και να την εμπεδωσουν οσοι απο εμας οι φιλοι του Πασοκ την πατησαμε για ακομη μια φορα με τα νεα επιτελεια της Ιπποκρατους

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΛΩΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΘΑΝΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

Και καλά ε, οι δεξιούρες νομιζουν πως έγιναν εξουσια! Κουνια που τους κουναγε!!!

Ανώνυμος είπε...

ειπαν κατί για δυο χρονια παρένθεσης του πασοκ ή ακόμα;
maria

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζω απο το Εθνος.
--
Είναι γνωστό ότι μία από τις αιτίες της θέσης στην οποία έχουμε περιέλθει υπήρξε η αδυναμία των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ να εκπληρώσουν έγκαιρα και αποφασιστικά τις δεσμεύσεις που είχαμε αναλάβει και ότι σε καμία περίπτωση δεν αποτέλεσε κριτήριο της αδυναμίας αυτής ο βαθμός αναγνωρισιμότητας του συγκεκριμένου πολιτικού στελέχους.

Αν, συνεπώς, το σύστημα ελέγχου του κάθε υπουργείου που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός εφαρμοστεί απαρέγκλιτα και αποδώσει, τότε είναι βέβαιο ότι οι επιδόσεις της κυβέρνησης θα αποδειχθούν ικανές να διαμορφώσουν προϋποθέσεις καλύτερης πορείας απ' αυτήν που έχουμε ως τώρα διαγράψει και ασφαλέστερης εξόδου από την κρίση.
----
Και ρωτω λοιπον εγω τους εμπειρους Υπουργους του Πασοκ!!!
Γιατι δεν εκπληρωνατε στο ακεραιο τις δεσμευσεις και δεν εφαρμωσατε αυτα που ψηφιζατε αλλα εκανε ο καθενας την δικη του πολιτικη?? Μηπως επειδη δεν ερχοτανε σε καθε Υπουργειο ο ΓΑΠ να σας τα επιβαλει σαν τα μικρα πρωτακια του Δημοτικου?? Αν τα εφαρμωζατε, δεν θα ειχαμε την ληψη αλλεπαλληλων μετρων για να καλυψουν καθε φορα τα προηγουμενα που αρνηθηκατε με πεισμα να εφαρμωσετε στη πραξη αλλα εμεναν στα χαρτια. Μηπως θελατε να τα εφαρμωσει και να πετυχει (μακαρι) η κυβερνηση του Βενιζελου με Προθυπουργο τον Σαμαρα?? Αυτος ητανε ο στοχος της Ευας, της Τονιας, του Λιντζερη, της Βασος κλπ παρεας?? Αν αυτος ητανε ο στοχος τοτε αυτο θα ειναι το ερωτημα που θα σας βαζουμε μεχρι τις επομενες εκλογες και μεχρι να απαντησετε πειστικα αν υπαρχετε μεχρι τοτε φυσικα και δεν σας εχει απορροφυσει η ΝΔ και οτι μεινη ο Συριζα.