Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ο ΒΟΘΡΟΣ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ, ΑΚΟΜΑ !...

Και για όσους δεν κατάλαβαν ή δεν θέλουν να καταλάβουν, τα κρυμμένα, κάτω απ΄ το χαλί και στις ντουλάπες, «σκατά» της Δεξιάς, κύρια παραγωγή της επάρατης πενταετίας 2004-2009, που έμελλε να σπρώξει την Ελλάδα στην άκρη του καιροφυλακτούντος γκρεμού, συνεχίζουν να ανακαλύπτονται και ν΄ έρχονται στην επιφάνεια, βρωμίζοντας, έτι περαιτέρω τη χώρα και το λαό της και, ακόμα χειρότερα, να βάζουν μεγαλύτερες δυσκολίες στην προσπάθεια για την διάσωση και την ανάτασή της.

Αυτά που θ΄ αποκαλυφθούν, τις επόμενες ημέρες, για τα ελλείμματα, δεν θ΄ αφορούν, μόνο, το 2009, όπως περνάει προς τα έξω η συνομοταξία των πολιτικών και ΜΜΕδικων παπαγάλων, αλλά όλα τα χρόνια από το 2006 και μετά. Κι όπως λένε οι πληροφορίες από τις Βρυξέλλες και τη Eurostat τα στοιχεία δείχνουν πως σε όλα αυτά τα χρόνια το έλλειμμα ήταν πολύ μεγαλύτερο απ΄ όσο οι αλχημιστές της νεοδημοκρατίας ανακοίνωναν, τόσο στους έλληνες, όσο και στους ευρωπαίους.

Ειδικά, όμως, για το 2009, το ανακαλυφθέν κρυφό έλλειμμα, (από το 6%, πάει στο …16% !) του λακίσαντα μπουχέσα και των ακολούθων του, (μεταξύ τους και όλοι οι σημερινοί …αμόλυντοι ηγήτορες της νΝ.Δ.), δημιουργεί επί πλέον προβλήματα στα στοιχεία και του 2010, επηρεάζοντας ιδιαίτερα αρνητικά και το φετινό έλλειμμα.
Συνεπικουρούντων και των βρωμιάρηδων της δημοσιογραφίας, οι μετακαραμανλικοί διαχειριστές της δεξιάς κουραδομηχανής, βγαίνουν κι από πάνω και θρασύτατα επιχειρούν να κριτικάρουν και να κατηγορήσουν την κυβέρνηση, για αποτυχία στην προσέγγιση των στόχων, καταγγέλλοντας την ύπαρξη, τάχα, κρυφής ατζέντας, με νέα σκληρά μέτρα.
Η φιλολογία της τρομοκράτησης του λαού με αναφορές σε νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, γίνεται με τέτοιο τρόπο και επικοινωνείται έτσι, ώστε να μοιάζει, ένα τέτοιο ενδεχόμενο, προερχόμενο από τη μαζοχιστική αντίληψη και προδιάθεση της κυβέρνησης κι όχι, από ένα, ακόμα, έγκλημα της νεοδημοκρατίας.
Η «βρωμερή επιχείρηση» βομβαρδίζει τον ελληνικό λαό με τόνους παραπληροφόρησης, παραμονές του β΄ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, σε μια απόπειρα να εμφανιστεί η οικονομική πολιτική ως αποτυχούσα, παρά τα σκληρά μέτρα της.
Αυτή η ρυπαρολογία, δυστυχώς, δεν αντικρούεται από την κυβέρνηση, ούτε από το κόμμα του ΠΑΣΟΚ, οι αρμόδιοι των οποίων εξέμπευσαν ένα «τη Κυριακή ψηφίζουμε για το Καλλικράτη !...» και καθάρισαν ή μάλλον πήγαν για …ξεκούραση, αφήνοντας το γήπεδο ελεύθερο στους επίγονους του Καραμανλή και στους λυσσασμένους – χρεοκοπημένους εκδότες και καναλάρχες, οι οποίοι παίζουν τα ρέστα τους στο παιχνίδι των εκβιασμών τους, για μια ακόμα κρατική στήριξή τους.

Αν ο δημοκρατικός λαός κάνει (που θα το κάνει) το καθήκον, την Κυριακή και δώσει την πρέπουσα απάντηση και το οφειλόμενο χαστούκι στους εκλεκτούς της εγκληματικής Δεξιάς, τότε από τη Δευτέρα θα ξετρυπώσουν όλοι οι κοιμώμενοι και αγουροξυπνημένοι (σαν άλλοι Καστανήδηδες) θ΄ αρχίσουν ν΄ αραδιάζουν διαπιστώσεις, εκτιμήσεις και προτάσεις για το πώς θα πρέπει να διαμορφωθεί η πολιτική της κυβέρνησης από δω και πέρα !...


2 σχόλια:

Π.Μ. είπε...

Aγαπητέ λογοπλόκε έχουν λυσσάξει ν΄αποδυναμώσουν τον Γιώργο. Αυτόν φοβούνται.Δυστυχώς το "όλον" ΠΑΣΟΚ δεν φαίνεται να σπρώχνει το κάρο με την ίδια δύναμη...Μερικοί που δεν φαίνονται μπορεί και να το τραβάνε προς τα πίσω. Οι ΜΜΕδες ξέρουν καλά το παιχνίδι και Εφιάλτες, βλάκες, λιγούρηδες και αριβίστες, περισσεύουν σε κάθε μεγάλη παράταξη.Η Κυριακή που μας έρχεται είναι πολύ πιό κρίσιμη απο την προηγούμενη. Η Δεξιά της περιόδου 2004-2009 έχει κάνει εγκλήματα τα οποία προσπαθούν να συγκαλύψουν οι συνένοχοι του αριστεροδέξιου καθεστώτος.Είναι εξοργιστικό να κοροϊδεύουν κατάμουτρα τον Ελληνικό λαό οτι η κυβέρνηση του Παπανδρέου
είναι αυτή που ευθύνεται για τα μέτρα και όχι η ελεεινή συντροφία αυτών(πολιτικών και μή) που έφεραν την χώρα σ΄αυτό το χάλι.
Ολο το ζήτημα είναι αν θα τσιμπήσει και τούτη την φορά ο κοσμάκης.
Πάντως όλα τα κανάλια έχουν λυσσάξει."Μετά τις εκλογές θα έρθουν νέα μέτρα", "Μετα τις εκλογές θα γίνει μείωση μισθών και συντάξεων" ή "η κυβέρνηση επε οτι δεν θα γίνουν άλλες περικοπές μισθών και συντάξεων".Για τον φόνο κουβέντα.Τα "σκατά" που έχουν κρύψει δεν μπορούν να τα κρύψουν άλλο.Το μόνο που τους σώζει είναι να ρίξουν τον Γιώργο και να πτωχεύσουν την χώρα "απο κοινού" ωστε να διαχυθούν οι ευθύνες μέχρι τον Τρικούπη.
Ιδωμεν.

ακυβέρνητος είπε...

Α! όλα κι όλα!!. Ως εδώ!!! Λογοπλόκε έχεις άδικο!!!!

Ποιος είσαι εσύ που θα αμφισβητήσεις τα Greek Statistics του Αλογοκλέφτη και του διαδόχου του και ακόμη περισσότερο του καταλληλότερου Πρωθυπουργού (καρατσεκαρισμένο αυτό) όλων των εποχών;
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το έλλειμμα που έδωσε εγγράφως ο Παπαθανασίου 2 μέρες πριν τις εκλογές ήταν νοθευμένο; Ε;;;
Δεν ακούς τη ΝΔ, τη νΝΔ (και τη ννΝΔ της Ντόρας οσονούπω) που φωνάζουν ότι τον περσινό Οκτώβριο παρέδωσαν έλλειμμα περί το 6% και με τις αλχημείες του ΓΑΠ έφτασε στο 16% μέσα στον επόμενο μήνα;

Λοιπόν Λογοπλόκε, σταμάτα να παραπληροφορείς τον κόσμο και άλλαξε ρότα. Εγώ επιτέλους το αποφάσισα. Στις εκλογές θα ψηφίσω Σαμαρά. Αυτός δεσμεύτηκε ότι το έλλειμμα του 16% σε 18 μήνες θα έχει μηδενιστεί ΕΝΤΕΛΩΣ.

Με το σωστό διάγραμμα της ΔΕΘ, όχι με το λάθος, για να εξηγούμαστε.

Χωρίς περικοπές μισθών, συντάξεων, φόρους, αυξήσεις και τέτοια. Άσε που το έλλειμμα δεν είναι ούτε καν τόσο. Ο ΓΑΠ και η κωλοEurostat το ανέβασαν για να θίξουν τον Καραμανλή και να στενοχωρήσουν τον Σαμαρά. Είδες που τους καταλάβαμε;
Αν εντωμεταξύ το έλλειμμα βρίσκεται στο 17% ή 18%, άντε να του πάρει 4-5 μέρες ακόμη για να το μηδενίσει κι αυτό.

Υ.Γ.: Η πρώτη εντύπωση που δημιουργεί ένας ηγέτης είναι αυτή που δίνουν οι άνθρωποι που τον περιστοιχίζουν (Ν. Μακιαβέλι).

Βάλε με το νου σου ποιοι περιστοιχίζουν τον Σα(χλα)μαρά και θα καταλάβεις για τι διαμετρήματος ηγέτη μιλάμε…