Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ !...

1 σχόλιο:

Π.Μ. είπε...

Ετσι για πλάκα. Ο θάνατος της Ελλάδας
Ο ΓΑΠ δεν θα κάνει εκλογές.Η ανησυχήσασα Τρόικα θα συνεχίσει να κάνει τους λογαριασμούς της και τους ελέγχους της, οι τράπεζες πήραν μια ανάσα,ο Σαμαράς ηρέμησε,ο Καραμανλής αρχίζει να σκέφτεται το Ταφτ αλλά βαριέται,η Ντόρα ο,τι και να γίνει θα του την κάνει του Σαμαρά,της Παπαρήγα πήρε ο κώλος αέρα οτι θα κάνει αντεπίθεση και θα καταλάβει τα θερινά ανάκτορα,ο Καρατζαφέρης ευρισκόμενος εκτός πολυκατοικίας ψάχνει να βρεί εαν υπάρχει όροφος που να του κάνει, ο Τσίπρας τσιπρολογεί ανευ σημασίας, ο Κουβέλης σοβαρολογεί χωρις ακροατές, οι οικολόγοι είναι χαμένοι στην μετάφραση, οι εκδότες (ξέρετε σείς)αμιλλώνται ποιός θα πουλήσει περισσότερο έμμεσο εκβιασμό,απειλή,γλείψιμο,ψέμα ,αλήθεια,σιωπή,κραυγή, τρόμο, αφασία κλπ
Οι δικαστές θα συνεχίσουν να δικάζουν με τον ίδιο τρόπο.Σήμερα η καταγγελλία, μετά απο είκοσι χρόνια η απόφαση.Εν τω μεταξύ θα έχουν αλλάξει δεκατρείς κυβερνήσεις και τρείς Πρωθυπουργοί (ο Μαντούβαλος θα έχει γίνει Δήμαρχος Πειραιά στα εβδομήντα του) θα έχουν πεθάνει,πέντε γραμματείς που θα έχουν χειριστεί την υπόθεση θα έχουν γίνει γιαγιάδες και δύο δεύτερης γεννιάς θα έχουν παντρευτεί εκ των οποίων η μία θα έχει μείνει έγκυος.
Οι δικηγόροι (εδώ να δείς πλάκα).Αλλοι τρώνε και δροσίζονται και άλλοι τρώνε και ζορίζονται..το αγγούρι, αλλά αυτοί μένουν οι ίδιοι αλλά αγνώριστοι!
Και ο κοσμάκης τι θα κάνει τώρα που δεν τον έσωσε η αποχή; Θα περιμένει να τον... αυτοκτονήσει.. ο Παφίλης αργότερα, ξέρουν αυτοί.., όταν ο Γιώργος θα έχει δολοφονηθεί απο τον Σαμαρά και ο Σαμαράς απο την Ντόρα.
Οι υπόλοιποι θα σκοτωθούν μεταξύ τους και ο Καραμανλής θα πεθάνει απο το φαϊ. Ο μονος που θα έχει απομείνει για να μαρτυρήσει τα γεγονότα του παρασκηνίου θα είναι ο Μητσοτάκης αλλά δεν θα τον πιστεύει κανένας.Ούτε η δεύτερη γεννιά των Τροϊκανών.