Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΗΣ !...

Την ξενοκίνητη Χούντα των συνταγματαρχών ο λαός, στην πλειοψηφία του, την πολέμησε και με τους αγώνες του την έριξε. Μαζί της συνεργάστηκαν οι συνήθεις "ταγματασφαλίτες", σταγονίδια των οποίων υπάρχουν μέχρι σήμερα κι είναι φυσικό να νοσταλγούν τον Παπαδόπουλο και τον Παττακό.

Δυστυχώς εκτός απ΄ αυτούς και τους, νεότερους, κλώνους τους, προς καταστάσεις τύπου Παπαδόπουλου, αλληθωρίζουν και άλλοι, μπορεί όχι με τις ιδέες τους και τις απόψεις τους, αλλά με τις πράξεις τους. Πρόκειται για τους μιμητές όλων εκείνων, που με την πολιτική τους στάση, προετοίμασαν και προβόκαραν την έλευση της Χούντας της 21/4/1967.

Οι ισοπεδωτικές κριτικές κατά της Δημοκρατίας και των φορέων της, ο μηδενισμός των οποιονδήποτε εξελίξεων στην μεταπολιτευτική Ελλάδα, οι πρακτικές του "μουτζώματος" της Βουλής και του "γιαουρτώματος" όλων, συλλήβδην, των πολιτικών, δεν είναι τίποτα άλλο παρά κουβάλημα νερού στο μύλο της αντίδρασης, των εχθρών της Δημοκρατίας, του φασισμού και των αποκρουστικών εκπροσώπων του.

΄Οποιος δεν έχει ζήσει και κυρίως όποιος δεν έχει αγωνιστεί κατά της Δικτατορίας, (ή έχει "αγωνιστεί" εκ του ασφαλούς...) δεν τόχει για τίποτα να καταντήσει εργαλείο στα χέρια των σκοταδιστικών δυνάμεων, που θα την επιθυμούσαν επιστρέφουσα. Αν αυτό το κάνει ενσυνείδητα ή από πολιτική μαλάκυνση, λίγη σημασία έχει !...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος να σκεφτεί τη Χούντα, ο ...Τσίπρας ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ???ΕΤΣΙ ???ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΛΙΔΩΡΕΙΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

@12.31
Ναι ρε φίλε έχουμε Δημοκρατία, γι αυτό μπορείτε μερικοί να γράφετε και να λέτε ό,τι θέλετε !

Ανώνυμος είπε...

@16:14
Ψήφισες σε πολλά δημοψηφίσματα μέχρι σήμερα ρε φίλε εσύ που νομίζεις οτι ζείς σε δημοκρατία ;

Ανώνυμος είπε...

21/4/11 12:31
Αν είσαι στην ηλικία νέος,μπορώ να δείξω κατανόηση,αν όμως είσαι μεγαλύτερος τότε απλά είσαι ανόητος ή συνεργάτης ταγματασφαλίτης.

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Τα σχόλια για φασισταριά χουντοαπριλιανους, καθώς και για μαλάκες μυαλοφυγόδικους οπαδούς της πλέριας δημοκρατίας των γιαουρτιών, αλλά ίδιους στην ουσία με τους προηγούμενους, είναι κλειστά ! Ουστ !...

Unknown είπε...

Ανώνυμος 12.31
@και 17.12
Ώρες -ώρες .,ειλικρινά παρακαλάω για μια χούντα μόνο και μόνο για κάτι παληκαράκια της φακής σαν εσάς ,καθότι έχετε μπερδέψει "τις ...βούρτσες με κάτι ...άλλο",και όταν λέτε δημοκρατία εννοείτε την ασυδοσία που επικρατεί στο χωρίς φαιά ουσία εγκέφαλό σας!!